Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Kutlarım canım, belki alırsın belgeyi hiç üzülme, çan senden yana olursa neden olmasın? Bir tane dersin bir üst harf grubuna girse tutturuyorsun puanı, haydi bakalım inşallah.:))

Benim bakabildiklerim de beklediğimden daha iyi, umuyorum yarın falan yüklerlerse diğer kitapçığımı, ben de size güzel haberler verebilirim. Eğer edebiyat akımları beni yakmadıysa. :))

Gulbebek notların gayet iyi, kutlarım, tek dersini de verirsin hiç merak etme. Belki şu bütünleme onaylanır da hiç başka döneme kalmadan geçersin. İnşallah diyelim, sanırım bütünleme olayı önümüzdeki hafta netleşecekmiş...

ben bu sene bütünleme yapılcak diye düşünüyorum
geçen yılda yok olmayacak kesinlikle dendi ama yapıldı
ümidimizi kaybetmeyelim

Sonuçlar ne aman açıklanır bir fikriniz var mı kızlar? Çok merak ediyorum ama cevap anahtarına bakmaya da çok üşeniyorum.

Canım benim inşallah büt olurda uzamaz zaten mantığı anlayamıyorum tek ders için nasıl dönem uzattırırlar ki insana.Para istiyorlarsa istesinler verelim ama zamanımızı çalmasınlar...
Canımm keşke öyle olsaydı ama bildiğin sadece 2 tane doğrum var şok oldum zaten nasıl yaptım bu kadar hatayı bende anlayamadım.Nasipten öteye köy yok.İnşallah bütünleme gelirde bu dönemden dersim falan kalmazEn büyük aptallığımda 5 doğru yapsam geçiyordum keşke 4 aynı şık yapıp 2de bildiğim sorudan yapsaydım geçmiştim şimdi

kızlar bileniniz varsa lütfen cevap

kamu personel hukuku dersimden arasınavda 30 aldım
şimdide cevaplarıma baktım ve 6doğrum çıktı
sonuç olarak bu dersten kaldım mı

hala inanamıyorum

hala inanamıyorum

33ün altına düşen direk kalıo malesef
ama belki daha yüksek gelir notun bunlar tahmini

hala inanamıyorum

Ortalamalar da önemli, ortalamanın üstündeysen geçersin. Genel not ortalaması da önemli. Şu aşamada geçtin veya kaldın diyemeyiz.

arkadaşlar ya bahar dönemi harcını falan ne zaman yatıracağız? tarihi bilsem bile, benim bu aralar kafam da epey karışık unuturum vallahi ben mesaj atarlar mı yoksa burda hatırlatır mısınız rica etsem:/
paramı da koydum kenara yatırcam diye ayırdım gelir tarihi ve unuturum ne gülerim halime
gecen sene örgünde harçlar kalkmamıştı daha, o zaman parayı 1 ay önceden ayarlamama ve kenara koymama ragmen yatırmayı unuttum
Allahtan okul sorun çıkartmadı ek süre tanıdı, o zamandan paranoyaklık kaldı bende hep unutucam gibi telaş yapıyorum

İngilizce 40 - 25
İnkilap 40 - 40
Ceza hukuku 45 - 55
Memur hukuku 60 - 60
Anayasa hukuku 35 - 50 yada 60 arası gelecek büyük ihtimal..

Notlarım kötü anlayacağınız

Anayasa hukuku, memur hukuku, ceza hukuku bu derslerimin kredisi 4

İngilizce ve inkilap kredisi 3

Gözde krediye göremi hesaplıyosun bi yardımcı olurmusun bana ?

Şu anda kesin geçtim kaldım demek, not ortalaması hesaplamak imkansız. Daha hangi nota hangi harfin geleceğini bilmiyoruz ki. Çan var sonuçta her şey değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…