- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
ayy abla yavalla şimdi bana kızanlar sövenler olcak biliyorum ama napayım
biliyosun o kadar dedim şu inkılaptan geçeyim yeter başka birşeyde gözüm yok diye
zaten 10 ders almışım başka ne beklicem filozofmuyum ben diyordum
ama o ortalamayı görünce kaldım birden
tabi bu bizim hesaplamamız belki aşağısıda olabilir
şaka bi yana ortalamam 2nin üstünde geldide yırtım ya çok şükür Rabbime yüzümü kara çıkarmadı
o kadar sorumluluğumun arasında inat ettim okulu 3 senede bitircem diye yine dik kafalılık ettim o yükün altına girdim 2 seneyi bir arada götürdüm bu dönem kalmadım ya dahada kalmam yılmamda son gaz devam
ayyy kazanamadım mı seeeennn görüyomusun şunun kızı kazandı da gitti sen gidemedim diyenlere göstercem ben seneye
ortalamam 3.18 geliyor yanlış hesaplamışım
ayy ne mutlu oldum valla
ayy ne mutlu oldum valla
Kızlar bilen varsa beni bilgilendirebilir mi özellikle geçen sene kredili sisteme geçmiş olanlar bu konuda açıklama yaparlarsa çok sevinirim.Şimdi benim not ortalamam 2.400 küsür ff dersim var ve bütünleme sınavı oldu diyelim.Bütünlemeye girdiğimde 33ün üstüne çıkarsam koşullu olarak geçmiş kabul ediliyormu?yoksa yine 50 şartımı aranıyor? Bilgilerinize ihtiyacım var....
Allah razı olsun canım yaa içime su serptin geriye kaldı şu bütünleme sınavı işi hadi hayırlısı eğer böyleyse kendimi geçmiş kabul ediyorum çünkü almam gereken not 25 kasmaya gerek yok.Dereyi görmeden paçaları sıvadım ama o kadar çok inanıyorum ki olacakmış gibi geliyor
canım 50 şartı yok da ortalamayı tutturursan koşullu geçiyorsun benim 1 dersim 27 ve 37 ile ff idi
bütünlemeye girdim 70 almışım ortalamam da 57,10 ile geçmişim.bc ile geçmişim alt sınır da 34,08 yazıyor
yani ortalama çok önemli ama yeter ki bütünleme olsun arkadaşlar imza kampanyalarına katılın lütfen
bu arada ortalama hesaplamayı nasıl yaptın link varsa atar mısın?
Allah razı olsun canım yaa içime su serptin geriye kaldı şu bütünleme sınavı işi hadi hayırlısı eğer böyleyse kendimi geçmiş kabul ediyorum çünkü almam gereken not 25 kasmaya gerek yok.Dereyi görmeden paçaları sıvadım ama o kadar çok inanıyorum ki olacakmış gibi geliyor
Bulancak canım ben googledan aöf kredili not hesaplama diye girdim linklerde sorucevap.com gibi bir adres var ordan hesapladım..
ayy ne mutlu oldum valla
aus cum ahretliğim yapma guzum benim yüreğim kaldırmaz şu yaşlı başlı halimle öyle heyecanlara gelemem ben yahu :) tansiyonum şekerim ayy romatizmalarım azdı şimdiden oyy ufunet bastı kalbim sıkışıyor şimdi de
şaka bi yana ahretim bakmayı isterim bakarım da ama inan çok unuttum hepsini.. birçok soruda 2 şıkka düşmüştüm zaten, şimdi onlarda hata yaparsam boş yere sevinip üzülecem...
en iyisi garanti olsun..
hele hele inanç esasları dersim, arapçam bilgisayarım falan acaip sallamasyon yaptım akıllara zarardı yaneee :)
çok umutsuz değilim ama çokda umutlu değilim..orta şekerli bekliyorum bakalım..hayırlısı rabbim neyi layık görürse artık...
çok tebrik ederim seni, bu bölümden mezun olunca artıkın başka bi bölümde yazarsın sen :)
okumak bağımlılık yaptı bizi dimi, bölümlerin hepsini tek geçersin sen :)
SES BİLGİSİ 2 YANLIŞ
HALK EDB 2 YANLIŞ + 1 HATIRLAMADIĞIM
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1 YANLIŞ + 1 HATIRLAMADIĞIM
ilk gün sınavlarım bunlardı ve çok iyi geçmişlerdi zaten, çok şükür
ama 2. günkü sınavlarımın kitapçığını bulamadım :26:
SES BİLGİSİ 2 YANLIŞ
HALK EDB 2 YANLIŞ + 1 HATIRLAMADIĞIM
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1 YANLIŞ + 1 HATIRLAMADIĞIM
ilk gün sınavlarım bunlardı ve çok iyi geçmişlerdi zaten, çok şükür
ama 2. günkü sınavlarımın kitapçığını bulamadım :26:
Çok çok tebrik ediyorum , çok güzel sonuçlar.İnşallah pazar günkülerde en az bu kadar iyi geçmiştir.
Tebrikler cemreeylul :))
Benim de ses bilgisinde 2 yanlış bir de hatırlayamadığım, halk edebiyatında 2 yanlışım ve bilgi teknolojilerinde 2 yanlışım var.
2.günün sınav kitapçığı yayınlanmadı, umarım yarın yayınlanır. Ben aöf'ye mail attım ama görürler mi, umursarlar mı bilemiyorum.
tesekkur ederim
ama malesef onlar böyle değil
7 sınavım vardı, bir tanesi berbattı
3 tanesi iyi gibi süper değil,ama iyi ve 3 tanesi orta üstü geçti demiştim. bu kontrol ettikleri işte o iyi dediklerim :) bilmediklerimde mantıklı geleni işaretledim tutmuş çoğu. epey iyi geldi.
yine mantıklı diye işaretlediklerim falan biraz biraz tutarsa inş, bunlar kadar olmasa da yüksek olur 3 tanesi daha. 1 dersim iflah olmaz ama mümkün değil
herkes emeklerini karşılığını alır inşallah
kızlar bende sizin gibi mutlu olmak isterdim ama malesef gitti emeklerim.notlarım 50 55 50 55 40 40 25 diyegidiyor.hesapladım çoğu dersime ortalamaya bağlı diyor bu kimin ortalaması benim mi herkesin mi nolcak şimdi birisi bişey söylesin nolur ağlıycam inanın çok moralim bozuk eşim tepemde üzülme boşver salla diyip diyip duruyor adamı gırtlaklıycam az kaldı.valla 10 dersin 7 sindende kalırsam bırakırım okulu bu ne yaa ilk sınavda 65aldığım dersden 55 almışım ortalamaya bağlı diyor
Allahın izniyle geçiyorum tüm derslerimden
Tebrikler canım benim .
Topiğin meleği ,çook sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?