Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

gözdeeee gel bakıyım buraya önce saçlarını yolacam sonra öpecem kız seni :)
afffferin kuzuma ben sana demiştim gördünmü....hep bi karamsar havalardaydın al işte geçtin kuzum benim allah bizede nasip etsin...ben bakmadım sorulara bakmayacam da
ya çoğunu unuttum zaten, iyice stres yapmayım bekleyecem net sonuçları boş yere evham yapıp yada boş yere sevinmek istemiyorum nolur nolmaz kuzum :)
ama senin adına çok sevindim gerçekten okuyunca ve gülümseyen smileleri görünce kendimmişim gibi sevindim tebrikler canım darısı seneye artık...
şunun kızı bunun kızı diyenlere sonuç belgesini daya, ahanda sonuç, geçtim işte diye gözüne gözüne sok :)
şunun kızı bunun oğlu 4 senede okurken ben ohooo 3 senede mezun olmuş olacam...ben size el sallarken, onlarda arkamdan döktüklerimi toplasınlar dersin hahahaha ay çok güldüm...

Kızlar bilen varsa beni bilgilendirebilir mi özellikle geçen sene kredili sisteme geçmiş olanlar bu konuda açıklama yaparlarsa çok sevinirim.Şimdi benim not ortalamam 2.400 küsür ff dersim var ve bütünleme sınavı oldu diyelim.Bütünlemeye girdiğimde 33ün üstüne çıkarsam koşullu olarak geçmiş kabul ediliyormu?yoksa yine 50 şartımı aranıyor? Bilgilerinize ihtiyacım var....

aus cum ahretliğim yapma guzum benim yüreğim kaldırmaz şu yaşlı başlı halimle öyle heyecanlara gelemem ben yahu :) tansiyonum şekerim ayy romatizmalarım azdı şimdiden oyy ufunet bastı kalbim sıkışıyor şimdi de

şaka bi yana ahretim bakmayı isterim bakarım da ama inan çok unuttum hepsini.. birçok soruda 2 şıkka düşmüştüm zaten, şimdi onlarda hata yaparsam boş yere sevinip üzülecem...
en iyisi garanti olsun..
hele hele inanç esasları dersim, arapçam bilgisayarım falan acaip sallamasyon yaptım akıllara zarardı yaneee :)

çok umutsuz değilim ama çokda umutlu değilim..orta şekerli bekliyorum bakalım..hayırlısı rabbim neyi layık görürse artık...

çok tebrik ederim seni, bu bölümden mezun olunca artıkın başka bi bölümde yazarsın sen :)
okumak bağımlılık yaptı bizi dimi, bölümlerin hepsini tek geçersin sen :)

SES BİLGİSİ 2 YANLIŞ
HALK EDB 2 YANLIŞ + 1 HATIRLAMADIĞIM
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1 YANLIŞ + 1 HATIRLAMADIĞIM

ilk gün sınavlarım bunlardı ve çok iyi geçmişlerdi zaten, çok şükür

ama 2. günkü sınavlarımın kitapçığını bulamadım :26:

canım 50 şartı yok da ortalamayı tutturursan koşullu geçiyorsun benim 1 dersim 27 ve 37 ile ff idi
bütünlemeye girdim 70 almışım ortalamam da 57,10 ile geçmişim.bc ile geçmişim alt sınır da 34,08 yazıyor

yani ortalama çok önemli ama yeter ki bütünleme olsun arkadaşlar imza kampanyalarına katılın lütfen

bu arada ortalama hesaplamayı nasıl yaptın link varsa atar mısın?

Allah razı olsun canım yaa içime su serptin geriye kaldı şu bütünleme sınavı işi hadi hayırlısı eğer böyleyse kendimi geçmiş kabul ediyorum çünkü almam gereken not 25 kasmaya gerek yok.Dereyi görmeden paçaları sıvadım ama o kadar çok inanıyorum ki olacakmış gibi geliyor

Bulancak canım ben googledan aöf kredili not hesaplama diye girdim linklerde sorucevap.com gibi bir adres var ordan hesapladım..

canım olsun sen yine de her duruma hazırlıklı ol ben de senin gibiyim 1 dersim 20 eğer sınıf ortalaması düşükse yandım:18:
benim de senem uzayacak.ben kaldım diyorum kendi kendime ama içten içe inşallah tersi çıkar diye dua ediyorum:18:
zaten yukarıda yazdıklarımı öğrenci sayfamı açıp da yazdım yanlış bilgilendirme olmasın diye:26:
teşekkür ederim canım ben de bakayım not hesaplamaya

İngilizcem FF iki dersimden geçip geçmediğim de ortalamayla belli olacak..
Offf çok moralim bozuk ya.. Bu bütünlemenin mutlaka olması lazımmm

Netten araştırdım en güncel olan bu yazıyı buldum ne yalan söyliyim biraz olsun ümitlendim en azından YÖKün bütünleme yapılsın demesi beni umutlandırdı iş bi tek üniversitenin kabul etmesine kalıyo yani haftaya akmı karamı belli olacak bakalım.. Yaa üniversite bütünleme sınavını yapmamalarına sebep olarak bütcemiz yeterli değil demiş gözlerine dursun o kadar öğrenciyi sömürdüler hala doymadı gözleri..

14 Şubat 2013-AÖF bütünleme sınavı itirazlarına cevap

ortalamam 3.18 geliyor yanlış hesaplamışım
ayy ne mutlu oldum valla

Sen yanlış hesaplamadın canım benim , ben mail gönderdim ya yükseltin derhal diye

Tebrik ediyorum çooook

Tabii tabii...Durmak yok , yola devam

Daha bunun 3. üniversitesi var , yükseği var , doktorası var

Çok çok tebrik ediyorum , çok güzel sonuçlar.İnşallah pazar günkülerde en az bu kadar iyi geçmiştir.

Tebrikler cemreeylul :))

Benim de ses bilgisinde 2 yanlış bir de hatırlayamadığım, halk edebiyatında 2 yanlışım ve bilgi teknolojilerinde 2 yanlışım var.

2.günün sınav kitapçığı yayınlanmadı, umarım yarın yayınlanır. Ben aöf'ye mail attım ama görürler mi, umursarlar mı bilemiyorum.

Son düzenleme:

Çok çok tebrik ediyorum , çok güzel sonuçlar.İnşallah pazar günkülerde en az bu kadar iyi geçmiştir.

tesekkur ederim
ama malesef onlar böyle değil
7 sınavım vardı, bir tanesi berbattı
3 tanesi iyi gibi süper değil,ama iyi ve 3 tanesi orta üstü geçti demiştim. bu kontrol ettikleri işte o iyi dediklerim :) bilmediklerimde mantıklı geleni işaretledim tutmuş çoğu. epey iyi geldi.
yine mantıklı diye işaretlediklerim falan biraz biraz tutarsa inş, bunlar kadar olmasa da yüksek olur 3 tanesi daha. 1 dersim iflah olmaz ama mümkün değil
herkes emeklerini karşılığını alır inşallah

sonuçlarımız benziyor :)
ben de seni tebrik ederim
zaten bence bu 3 ders bizim bölümün en kolayları, bir de eski türk edb kolay geliyor bana, bi kaç şeyi çıkaramadım ama yine de idare etti yani :)
ben çok göreceklerini ve umursayacaklarını sanmam çünkü şuan bir çok kişi mail atıyordur hepsine birden ilgi alaka gösteremezler gibi geldi. elbet farkındadırlar zaten düzeltirler dedim. inş fazla zaman almaz

kızlar bende sizin gibi mutlu olmak isterdim ama malesef gitti emeklerim.notlarım 50 55 50 55 40 40 25 diyegidiyor.hesapladım çoğu dersime ortalamaya bağlı diyor bu kimin ortalaması benim mi herkesin mi nolcak şimdi birisi bişey söylesin nolur ağlıycam inanın çok moralim bozuk eşim tepemde üzülme boşver salla diyip diyip duruyor adamı gırtlaklıycam az kaldı.valla 10 dersin 7 sindende kalırsam bırakırım okulu bu ne yaa ilk sınavda 65aldığım dersden 55 almışım ortalamaya bağlı diyor

Mantık aynı mantık ...Sende ki mantık tutuyor anlayacağın , pazar gününde de tutar inşallah

Olur olur o da iflah olur , yeter ki ort. altında olmasın .Öyle olsa da büt . gelir belki .

65 -55 olan dersinde Türkiye ortalaması mı çok yüksek ? Vizede kaçtı o dersin ortalaması ?

Gırtlaklama yahu adamı , benimki de sınavdan çıkınca kötü geçti dedim.Geçersib geçersin dedi. Yaaa kötü diyorum sana nasıl geçeyeyim dedikçe ben ; o hala geçeeersinn sallaaaa dedi.

Böyle bunlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…