- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Tebrikler canım benim .
Topiğin meleği ,çook sevindim senin adına
Seninde sonuçların güzelmiş bende seni tebrik ediyorum. Darısı diğer döneme. Şimdi rahat rahat tatil yapabiliriz
ahretliğim ben ilk defa bu sene başladım ya pek bilgim yok puan muan hesaplamayla...
bana bi izah edermisin kısaca örnek vererek...bakmak istemiyordum ama duramayacam sanırım...:)
biraz tarif edermisin bende öğreneyim körolası aöf nin yeni sistem mantığını...
Eveeeeeeet , hep beraber partiye o zaman :118::118::118:
Canım benim bende bu sene ilk.3 . sınıf ama dikey geçiş yaptım ben örgünden.
Aöf eskiden şöyleydi ,böyleydi diyorlar ama bende bu sistemde gözümü açtım.
Sen şimdi önce
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık)
Şuradan bul bakalım oturum kodunu falan , oradan bak cevaplarına hatırladığın kadar .
Emin olduklarına + de sadece ki ,sonradan hayal kırıklığı yaşamazsın .
Sonrada al vizenin %30 unu , finalin % 70 ' ini . Hesapla o dersten ortalamanı .
Gerisi aöfün açıklayacağı Türkiye ortalamalarına göre şekillenecek ahiretlik . Ama vizedekilerden yukarı olmaz .
İşte bu yukarıda yazdıklarımdan başka , bende hesap yapmadım canım .
ben aynen böyle hesapladım sabah ahretim, ama hani bazıları farklı hesaplıyormuş ya onu sordum canım...eğer böyleyse tamam...diğer derslerime bakmadım arapçaya kabataslak baktım pek iç açıcı değil ama hayırlısı... ozaman farklı hesaplayanlar nasıl hesapladı acaba...bunu bende biliyordum ama neyse bekliyelim bakalım
Saat 9 oldu, f5 mesaim başladı.:)) Merakımdan çatlayacağım, eğer bugün de yayınlamazlarsa haftaya kalacak, gel de bekle şimdi...
ortalamayı bekliyorum umarım kalmam
Kızlar bilen varsa beni bilgilendirebilir mi özellikle geçen sene kredili sisteme geçmiş olanlar bu konuda açıklama yaparlarsa çok sevinirim.Şimdi benim not ortalamam 2.400 küsür ff dersim var ve bütünleme sınavı oldu diyelim.Bütünlemeye girdiğimde 33ün üstüne çıkarsam koşullu olarak geçmiş kabul ediliyormu?yoksa yine 50 şartımı aranıyor? Bilgilerinize ihtiyacım var....
gözdeeee gel bakıyım buraya önce saçlarını yolacam sonra öpecem kız seni :)
afffferin kuzuma ben sana demiştim gördünmü....hep bi karamsar havalardaydın al işte geçtin kuzum benim allah bizede nasip etsin...ben bakmadım sorulara bakmayacam da
ya çoğunu unuttum zaten, iyice stres yapmayım bekleyecem net sonuçları boş yere evham yapıp yada boş yere sevinmek istemiyorum nolur nolmaz kuzum :)
ama senin adına çok sevindim gerçekten okuyunca ve gülümseyen smileleri görünce kendimmişim gibi sevindim tebrikler canım darısı seneye artık...
şunun kızı bunun kızı diyenlere sonuç belgesini daya, ahanda sonuç, geçtim işte diye gözüne gözüne sok :)
şunun kızı bunun oğlu 4 senede okurken ben ohooo 3 senede mezun olmuş olacam...ben size el sallarken, onlarda arkamdan döktüklerimi toplasınlar dersin hahahahaay çok güldüm...
ortalamamı bu katsayılarına göre yaptım
AA 4,0
AB 3,7
BA 3,3
BB 3,0
BC 2,7
CB 2,3
CC 2,0
CD 1,7
DC 1,3
DD 1,0
FF 00
her dersinimin vize ve final ortalamasını buldum
sonra o puan hangi katsayıya geliyorsa onu yazdım ve o dersin kredisiyle çarptım
hepsini tek tek çarptıktan sonta bütün hepsini toplayıp toplam kredime böldüm
tabi dediğiniz gibi bunlar tahmini ama üç aşağı beş yukarı aynı gelir fazla bir oynama olmaz diye düşünüyorum
arkadaşlar ya bahar dönemi harcını falan ne zaman yatıracağız? tarihi bilsem bile, benim bu aralar kafam da epey karışık unuturum vallahi ben mesaj atarlar mı yoksa burda hatırlatır mısınız rica etsem:/
paramı da koydum kenara yatırcam diye ayırdım gelir tarihi ve unuturum ne gülerim halime
gecen sene örgünde harçlar kalkmamıştı daha, o zaman parayı 1 ay önceden ayarlamama ve kenara koymama ragmen yatırmayı unuttum
Allahtan okul sorun çıkartmadı ek süre tanıdı, o zamandan paranoyaklık kaldı bende hep unutucam gibi telaş yapıyorum
F5 mesaisi , sabah sabah ne güldüm var ya arkadaşım .
Yüklerler bugün kesin ya , aksi hiç adil olmaz
Bence ortalaman çok çok daha iyi gelebilir canım, herkes kötü bekliyor sonuçlarını.
Memur gibi oturdum bilgisayar başına valla, bir de telefonla aradım garanti olsun diye. Kız da bugün yükleyeceğiz ama saati belli değil dedi. İnanıyorum, inanmak istiyorum.
Memur gibi oturdum bilgisayar başına valla, bir de telefonla aradım garanti olsun diye. Kız da bugün yükleyeceğiz ama saati belli değil dedi. İnanıyorum, inanmak istiyorum.
sınav sonuçları bugün açıklanacak mıııııı
Anayasa hukuku, memur hukuku, ceza hukuku bu derslerimin kredisi 4
İngilizce ve inkilap kredisi 3
Gözde krediye göremi hesaplıyosun bi yardımcı olurmusun bana ?
sınav sonuçları bugün açıklanacak mıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?