Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Tebrikler canım benim .

Topiğin meleği ,çook sevindim senin adına

ahretliğim ben ilk defa bu sene başladım ya pek bilgim yok puan muan hesaplamayla...
bana bi izah edermisin kısaca örnek vererek...bakmak istemiyordum ama duramayacam sanırım...:)
biraz tarif edermisin bende öğreneyim körolası aöf nin yeni sistem mantığını...

Seninde sonuçların güzelmiş bende seni tebrik ediyorum. Darısı diğer döneme. Şimdi rahat rahat tatil yapabiliriz

Eveeeeeeet , hep beraber partiye o zaman :118::118::118:

Canım benim bende bu sene ilk.3 . sınıf ama dikey geçiş yaptım ben örgünden.
Aöf eskiden şöyleydi ,böyleydi diyorlar ama bende bu sistemde gözümü açtım.

Sen şimdi önce

Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (Yıllık)

Şuradan bul bakalım oturum kodunu falan , oradan bak cevaplarına hatırladığın kadar .

Emin olduklarına + de sadece ki ,sonradan hayal kırıklığı yaşamazsın .

Sonrada al vizenin %30 unu , finalin % 70 ' ini . Hesapla o dersten ortalamanı .

Gerisi aöfün açıklayacağı Türkiye ortalamalarına göre şekillenecek ahiretlik . Ama vizedekilerden yukarı olmaz .

İşte bu yukarıda yazdıklarımdan başka , bende hesap yapmadım canım .

ben aynen böyle hesapladım sabah ahretim, ama hani bazıları farklı hesaplıyormuş ya onu sordum canım...eğer böyleyse tamam...diğer derslerime bakmadım arapçaya kabataslak baktım pek iç açıcı değil ama hayırlısı... ozaman farklı hesaplayanlar nasıl hesapladı acaba...bunu bende biliyordum ama neyse bekliyelim bakalım

Canım nette bazı siteler var ,otomatik not hesaplıyor ama şuanda Türkiye ortalaması bilinmediği için ne kadar doğru olur muamma.

Yani o sana geçtin der kalırsın ,kaldın der geçersin

Saat 9 oldu, f5 mesaim başladı.:)) Merakımdan çatlayacağım, eğer bugün de yayınlamazlarsa haftaya kalacak, gel de bekle şimdi...

Saat 9 oldu, f5 mesaim başladı.:)) Merakımdan çatlayacağım, eğer bugün de yayınlamazlarsa haftaya kalacak, gel de bekle şimdi...

F5 mesaisi , sabah sabah ne güldüm var ya arkadaşım .
Yüklerler bugün kesin ya , aksi hiç adil olmaz

ortalamayı bekliyorum umarım kalmam

Ortalamalar cidden çok önemli ama onlar açıklanana kadar kimse kaldım demesin bence .Sınavda az buçuk bir şeyler yapabildiysen , her an her şey değişebilir.

bütünleme yapılırsa ff olan dersin 33ün üstüne çıkarsa ortalamanla kurtarabiliyosun 50 şartı yok canım

ortalamamı bu katsayılarına göre yaptım
AA 4,0
AB 3,7
BA 3,3
BB 3,0
BC 2,7
CB 2,3
CC 2,0
CD 1,7
DC 1,3
DD 1,0
FF 00

her dersinimin vize ve final ortalamasını buldum
sonra o puan hangi katsayıya geliyorsa onu yazdım ve o dersin kredisiyle çarptım
hepsini tek tek çarptıktan sonta bütün hepsini toplayıp toplam kredime böldüm
tabi dediğiniz gibi bunlar tahmini ama üç aşağı beş yukarı aynı gelir fazla bir oynama olmaz diye düşünüyorum

azmin sonu hehehe
şu inkılaptan o kadar korktum ki bir rahat nefes alamıyordum ama diğer derslerim yüksek olduğundan kurtarıyorum çok şükür
bu kredisi yüksek olan derslerimden birini çok yükselttim o bna avantaj sağladı
ama aksilik bahar döneminde de inkılap varrrrrr
valla ben 1 ay bekleyemezdim bak sende merak ediyorum
geçen sene eşek gibi çalışıp 2 dönemide yüksek onurla bitirmiştim
ama bu dönem birşey beklemiyorum açıkcası zaten o kadar dersim vardı
ama insana moral verio çalışmanın karşılığında böyle birşey almak
tabi alırım inşallah ama almazsamda geçtim o kesin o bana yeter

Bence ortalaman çok çok daha iyi gelebilir canım, herkes kötü bekliyor sonuçlarını.

martın 11inde başlıyor canım 22sne kadar süre var
telaş etme burdan bangır bangır yayın yaparız çok hevesliyiz zaten hepimiz bi an önce başlasak diye biliosun

F5 mesaisi , sabah sabah ne güldüm var ya arkadaşım .
Yüklerler bugün kesin ya , aksi hiç adil olmaz

Memur gibi oturdum bilgisayar başına valla, bir de telefonla aradım garanti olsun diye. Kız da bugün yükleyeceğiz ama saati belli değil dedi. İnanıyorum, inanmak istiyorum.

Bence ortalaman çok çok daha iyi gelebilir canım, herkes kötü bekliyor sonuçlarını.

diğer bölümler için evet genelde diğer bölüm dersleri dahada ağır ve ortalamalar baya düşük gelmişti vizede çok şaşırmıştım
ama bizim bölümde 60dan aşağı ortalama yoktu inkılapta bile
o yüzden yüksek gelmez sanmıyorm
ama kaldım diyen arkadaşların çoğu geçecek buna inanıyorum çünkü 25 ortalama bile vardı duyduğum kadarıyla

Memur gibi oturdum bilgisayar başına valla, bir de telefonla aradım garanti olsun diye. Kız da bugün yükleyeceğiz ama saati belli değil dedi. İnanıyorum, inanmak istiyorum.

dün herkes sisteme yüklendiğinden yükleyememişlerdir
ama bugün yüklerler inşallah
tabi onların dediklerine inanmak biraz zor ama

sınav sonuçları bugün açıklanacak mıııııı

Anayasa hukuku, memur hukuku, ceza hukuku bu derslerimin kredisi 4

İngilizce ve inkilap kredisi 3

Gözde krediye göremi hesaplıyosun bi yardımcı olurmusun bana ?

canım ben kendi ortalamamı hesapladım
33ün üstünde olan derslerden koşullu geçiliyor ya ona bakmak için
senin 33ün altında 2 dersin varsa ortalamayı hesaplaman işe yaramaz
bölüm ortalamalarını beklemen gerek inşallah düşük gelirde geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…