- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Uğraşmayacağız gazelim, dediğin gibi bir şey eksildi en azından. :)) Sen bursada mısın, benim annem de bursalı, yarı bursalı sayılırım yani. :)) Kayıtta kitapları inşallah verirler, yoksa yine peşine düşeceğiz gibi görünüyor. Ben kitabı çizerek çalışıyorum, bilgisayardan bakınca o kadar iyi çalışamıyormuşum gibi geliyor...
Aaa öyle deme, bak sen de arapçadan iyi not almıştın diye hatırlıyorum, eminim finalden de iyi not alacaksın. Hem seni çalıştırıyordur, ne güzel keşke ben de eltimi yakınımda tutsam ama yeni bebeği oldu, işi başından aşkın. :))
allah razı olsun eşimden yardımcı oluyor...metin tercümelerinde falan çok yardım ediyor...grammerden pek anlamıyor malum bizde türkçeyi iyi konuşuruz ama çoğu garmmer hatalarını bilmiyoruz onun gibi yani...
evet inegöl'de oturuyoruz canım... hemşerim diyeyim :)
Eeee be ahiretlik kaç kez geldim ben İnegöl'e mobilya bakmaya . Hatta çoğu mobilyamı oradan aldım.
Gelmişken orhan ' da köfte yemeden dönmedim tabii.Hiç karşılamadın beni
bilseydim ben seni orhanlarda mı ağırlardım kuzum benim, evimin baş köşesine buyur ederdim...ayıp ettin ahretlik, senin yolun düşerse inegöle bi alo de bana gerisine karışma :)
Kambersiz düğün olmaz, bana ne ben de yolunuz İstanbul'a düşerse beklerim. :))
Kambersiz düğün olmaz, bana ne ben de yolunuz İstanbul'a düşerse beklerim. :))
kızlar uzun zamandır üzüntüyü sevinci paylaşıyoruz burda, mevzu geçmişken soralım...
nereliyiz, nerde oturuyoruz bunları da bilelim yahu....belki hemşeri olanlar vardır içimizde... kimbilir görüşürüz bile belki
ben aslen konyalıyım.... sizler??????
kızlar uzun zamandır üzüntüyü sevinci paylaşıyoruz burda, mevzu geçmişken soralım...
nereliyiz, nerde oturuyoruz bunları da bilelim yahu....belki hemşeri olanlar vardır içimizde... kimbilir görüşürüz bile belki
Ben İstanbulluyum canım , ama evlendim evleneli Kocaelindeyim.
Ahhh biberonnn , memleketime yolum düşmez mi hiç ?
Kadıköylüyüm ben . 26 yıl ömrüm geçti , zaman zaman giderim yakın zaten .
Kadıköy müüü?? Ben de tam oradayım, erenköydeyim. :)))
SahrayıCedit te bir yıl kadar çalıştım , en yakın iki arkadaşım Erenköyde oturuyor
Biz uzun yıllar acıbadem de oturduk canım .
Babam , dedem doğma büyüme koşuyolu ...
Valla auscuğum, gazelim iyi ki sormuş soruyu gerçekten hemşeri çıktık. :)) Ben de 36 senedir buradayım, aynı muhitteyim. :) Zaten klonlanmış gibiyiz auscuğum, aynı yaşlardayız, okul serüvenlerimiz aynı gibi, şimdi de mekanlarımız tuttu. :) Başka bir şey daha çıkarsa şaşırmayacağım. :))
Bende İstanbul doğama büyüme. Ama sevmiyorum burayı. Okuduğum şehre gitme şansım olsa arkama bakmaz giderim. Isparta da, Eğirdir gölünün kıyısında bir evim olsun çok istiyorum.
Memur olabilseydim ilk tercihim ısparta shçek olacaktı ama nasip değilmiş, seneye artık
Evet yahu , dur bakalım gazel yakında bir soru daha patlatırsa bir ortak nokta daha çıkabilir
Çocuk kısmıda benzerdi sanki , bende 1 tane 3 yaş 3 ay
Evet yahu , dur bakalım gazel yakında bir soru daha patlatırsa bir ortak nokta daha çıkabilir
Çocuk kısmıda benzerdi sanki , bende 1 tane 3 yaş 3 ay
Kadıköy müüü?? Ben de tam oradayım, erenköydeyim. :)))
bayanlar umarim dunku yorumlarimdan dolayi bana kizmamissinizdir. ben kimseyi kirmak uzmek istememistim oyle de bisey yazmadim ama genel fikrimiz uyusmadi, bu sebeple belirtmek istedim ki salt iyi niyetle yazdim. okuyup vaktinizi harcadiniz tesekkur ederim. istemeden birini kirdimsa da ozur dilerim.
anne tarafim bulgaristan gocmeni baba tarafim rus. istanbulda dogdum ama kadikoy modadaydik ama ben 3 yasimdayken yurtdisina gittik ve 12 sene sonra geri istanbula :) esim izmir ve inegollu) 23 yasindayim bu arada genelimiz kac yaslarinda?
ben de 3+6 yil kadikoyde yasadim :)
bayanlar umarim dunku yorumlarimdan dolayi bana kizmamissinizdir. ben kimseyi kirmak uzmek istememistim oyle de bisey yazmadim ama genel fikrimiz uyusmadi, bu sebeple belirtmek istedim ki salt iyi niyetle yazdim. okuyup vaktinizi harcadiniz tesekkur ederim. istemeden birini kirdimsa da ozur dilerim.
anne tarafim bulgaristan gocmeni baba tarafim rus. istanbulda dogdum ama kadikoy modadaydik ama ben 3 yasimdayken yurtdisina gittik ve 12 sene sonra geri istanbula :) esim izmir ve inegollu) 23 yasindayim bu arada genelimiz kac yaslarinda?
ben de 3+6 yil kadikoyde yasadim :)
Olur mu cemreciğim, kendi adıma konuşursam tabii, bence herkesin fikrini bu şekilde belirtmesi çok çok güzel. O yüzden Mevlana'nin aşağıdaki sözünü çok severim...
Annemin tarafı da bulgaristan göçmeni ama annem doğmadan bursaya gelmişler. Benim de eşim çanakkale ve izmirli. 36 yaşındayım ben. Hatta öbürgün doğumgünüm. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?