yok yok ben biraz aceleciyim. buldum kismeti kacirmadim :-D :-D esim benden 10 yas buyuk zaten. yoksa iki cocuk evlenirdik :) hic de yurumezdi :/ ben resmen cocuk gibiydim evlendigimde. ama olacagi varmis olmus. simdi daha okuyorum da meslek edinecem de oo ooo ben cok aceleci oldum evlilik konusunda. once isimi gelecegimi edinmeliydim.
bu arada bi de esimin eski esinden kizi var yanimizda. bana da hep dediler isin basindan askin napcan okuyup esin iyi kazanio ye ic keyfine bak. hic kimseyi de umursamadim ama ben okumayi tercih ettim
Eğildim arkadaşım , öpebilirsin
Canım benim ya , inşallah hiç kalmadan bitireceksin okulunu , sonra da gelsin hocalık .
Ben bundan sonra ygs girerim kesin . Eşim şuan yüksek yapıyor ,uzaktan eğitimle ...Çokta memnun , sanırım bende oradan devam etmek için çabalayacağım.İnsan önüne hedefler koyduğu zaman iyi oluyor.
Asıl hedeften şaşmamak kaydıyla tabii , dünya içinde de koşturmak , kafa patlatmaktan kimseye zarar gelmez.
Bu arada 26 yaşında bir de yaşlı hissetseydin kendini , daha biz orta yaş bile olmadık biberonla ; siz çıtır
Auscuğum, ygs yüksek lisans yapmak için mi? Cehaletimi mazur gör, eğer benim bölümde de öyle bir şansım olursa ben de denemek isterim.:44:
Tabii orta yaş olmadık canım, bakma sen şaire.Dedim ya çevrem garipsedi ben tekrar okumaya başlayınca; hele dedim bu bölüm bitsin, aklımda başka bölümler de okumak var. Hepsi bana deli gözüyle bakıyor şimdi. Daha vakit var yani. Bizim osmanlıca kursunda iki hanım var, yaşları 60'a yakındır. Kursta en yaşlı ünvanı bende değil anlayacağınız.
Yahu Cahit Sıtkı'nın 35 inde içi geçmişse bize ama değil mi
Osmanlıca kursuna eşimde gitmişti geçen yıl ama kem küm okumaktan öteye geçemedi .
Canım yok ygs değil ales ' e gireceğiz yüksek için .yanlış yazdım ben :26:
Auscuğum, ygs yüksek lisans yapmak için mi? Cehaletimi mazur gör, eğer benim bölümde de öyle bir şansım olursa ben de denemek isterim.:44:
Tabii orta yaş olmadık canım, bakma sen şaire.Dedim ya çevrem garipsedi ben tekrar okumaya başlayınca; hele dedim bu bölüm bitsin, aklımda başka bölümler de okumak var. Hepsi bana deli gözüyle bakıyor şimdi. Daha vakit var yani. Bizim osmanlıca kursunda iki hanım var, yaşları 60'a yakındır. Kursta en yaşlı ünvanı bende değil anlayacağınız.
slm kızlar size birşey sormak istiyorum..liseyi dışardan bitirdim ve şimdi aöf sosyoloji birinci sınıftayım.gecen yıl kaldım dersler çok zor evlenince de insan sistemli çalışamıyor bir türlü acaba dersaneyemi gitsem.ilk başlarda kolaydı ama şimdi hiçbirşey anlamıyorum bu durumda haliyle çalışmak içimden gelmiyor.
bizim sınavda da 50 yaş üstü bayanlar vardı iki tane...hayırdır teyzem ne diye okuyonuz siz :) biri kuran kursu hocalığı yapıyormuş zaten zamanında emekli olmuş ama eksiklerim var hala diyor...diğeri de doğru düzgün dini bilgim yok, allah sorar bana imkanın vardı neden öğrenmedin diye, ondan okuyorum kızım dedi...başarılar diledim... vize puanlarıda hiç fena değil gayet iyi puanlar almışlar...okumanın yaşı yok diye boşa dememişler...:)
anneanneme anlattım aynen şöyle dedi, tıpkısını yazıyorum
- 'nöörecekmiş bu yaşdan sonra guzum, otur köşene al abdestini gıl namazını, çek tespihini, töbeler töbesi...
aynen böyle söyledi...bende dedim anneanne lazımmış ki okuyorlar belki de kültür için öğrenmek için okuyordur falan dedim, cevap şöyle dedi
- ' 50 yaşıma gadar kültür mültür görmedim, heç ihtiyacım olmadı.. 50 den sonra kültürlü olsam gaç yazar, olmasam gaç yazar hay guzum geldik gidiyoz işte :)
canım anneannem benim yaa...kıyamam ben ona...
Ben de kıyamam anneanneciğine, öp benim için o güzel yanaklarından...
Ama bak ne güzel, ikisinin de hedefleri, amaçları var. Senin de dediğin gibi gazelim, okumanın yaşı yok. Hem entelektüel çalışma, beyin için de iyi, unutkanlığı filan önlüyor. İlerde sıkıntı çekmeyeceğiz yani. :)
Kızlar ben yükseğe başlıyorum yardım edebilirim ales falan bişey varsa aklınıza takılan.Bu arada buradan dua istemiştin tekrar teşekkürler herkese kazandım.
Tebrikler Garengciğim, çok sevindim. Ben alesi merak ettim Ausencia bahsedince, uzaktan benim bölümümle ilgili yüksek yapılabiliyor mu diye. Biraz bakındım internete, ama bir şeyler bulamadım. Bakabileceğim bir yerler var mı acaba?
Teşekkür ederim.Bölümün neydi acaba? :26: Uzaktan eğitimlerde ales şartı kalktı diye bir şey duymuştum ama tam olarak emin değilim bir bakacağım. Bu sitede temel şeyler yazıyor bir göz at istersen. Yüksek Lisans Programları | 2013
slm kızlar size birşey sormak istiyorum..liseyi dışardan bitirdim ve şimdi aöf sosyoloji birinci sınıftayım.gecen yıl kaldım dersler çok zor evlenince de insan sistemli çalışamıyor bir türlü acaba dersaneyemi gitsem.ilk başlarda kolaydı ama şimdi hiçbirşey anlamıyorum bu durumda haliyle çalışmak içimden gelmiyor.
Senin yazdığına denk bir şey yazacaktım da, bölümüm Türk Dili ve Edebiyatı, ayıp olmasın dedim.
Ales nasıl oluyor canım bilgin var mı? Mesela benim bölümümle alesten yüksek yapabilir miyim uzaktan?
Kızlar ben yükseğe başlıyorum yardım edebilirim ales falan bişey varsa aklınıza takılan.Bu arada buradan dua istemiştin tekrar teşekkürler herkese kazandım.
tebrik ederim canım allah emeklerinin karşılığını versin inşallah...
ama biraz özetle bize de bahsedermisin...hiç fikrim yok...
Eğer bu ikisini gayet güzel idare edebiliyorsan ve aynı şekilde anlayışlı bir eşe sahipsen , acele diye bir şey yok aslında. Aşk için bir şeylerden vazgeçmek yanlış olan bence , ikisini yürütmek değil
canım emin ol bende yaşça büyük biriyle evlenmeyi isterdim...eşimle bir yaş var aramızda, ikimizde çocuk gibiyiz...:)
eşim çok olgun olsun isterdim...bi yönden çok iyi bişey yaşça büyük olması....iki çocuk bi arada olmuyor...biz gibi...
bakma yaşımız 30 a yaklaştı ama hala çocuk gibiyiz evde..rabbim bozmasın kimsenin evliliğini..nazardan saklasın...
Biberon bizim eksi kitapçık yayınlandı mı ya acaba? ben takip etmedim bi kaç gündür
Teşekkür ederim.Bölümün neydi acaba? :26: Uzaktan eğitimlerde ales şartı kalktı diye bir şey duymuştum ama tam olarak emin değilim bir bakacağım. Bu sitede temel şeyler yazıyor bir göz at istersen. Yüksek Lisans Programları | 2013
Baktım şimdi, çoğu üniversite tezsiz yüksek lisanslar için ales şartını kaldırmış, bunu sitelerinde duyurmuş. Yapmak istediğin üniversiteye bir bak onlar da kaldırmış mı. Verdiğim sitede de uzaktan eğitim veren üniversiteler ve ücretleri yazıyor.
Ben eşimden örnek vereyim canım , ales 81 ile bu yıl tezsiz yüksek yapıyor .
Gareng yazmış bazı üni.ler artık ales şartı aramıyormuş.
Her üniversitenin kendine özel şartları oluyor ,zamanı gelsin araştırırız beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?