Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Eğer bu ikisini gayet güzel idare edebiliyorsan ve aynı şekilde anlayışlı bir eşe sahipsen , acele diye bir şey yok aslında. Aşk için bir şeylerden vazgeçmek yanlış olan bence , ikisini yürütmek değil

Auscuğum, ygs yüksek lisans yapmak için mi? Cehaletimi mazur gör, eğer benim bölümde de öyle bir şansım olursa ben de denemek isterim.:44:

Tabii orta yaş olmadık canım, bakma sen şaire. Dedim ya çevrem garipsedi ben tekrar okumaya başlayınca; hele dedim bu bölüm bitsin, aklımda başka bölümler de okumak var. Hepsi bana deli gözüyle bakıyor şimdi. Daha vakit var yani. Bizim osmanlıca kursunda iki hanım var, yaşları 60'a yakındır. Kursta en yaşlı ünvanı bende değil anlayacağınız.

Yahu Cahit Sıtkı'nın 35 inde içi geçmişse bize ama değil mi

Osmanlıca kursuna eşimde gitmişti geçen yıl ama kem küm okumaktan öteye geçemedi .

Canım yok ygs değil ales ' e gireceğiz yüksek için .yanlış yazdım ben :26:

Son düzenleme:
slm kızlar size birşey sormak istiyorum..liseyi dışardan bitirdim ve şimdi aöf sosyoloji birinci sınıftayım.gecen yıl kaldım dersler çok zor evlenince de insan sistemli çalışamıyor bir türlü acaba dersaneyemi gitsem.ilk başlarda kolaydı ama şimdi hiçbirşey anlamıyorum bu durumda haliyle çalışmak içimden gelmiyor.

Senin yazdığına denk bir şey yazacaktım da, bölümüm Türk Dili ve Edebiyatı, ayıp olmasın dedim.

Ales nasıl oluyor canım bilgin var mı? Mesela benim bölümümle alesten yüksek yapabilir miyim uzaktan?

Son düzenleme:

bizim sınavda da 50 yaş üstü bayanlar vardı iki tane...hayırdır teyzem ne diye okuyonuz siz :) biri kuran kursu hocalığı yapıyormuş zaten zamanında emekli olmuş ama eksiklerim var hala diyor...diğeri de doğru düzgün dini bilgim yok, allah sorar bana imkanın vardı neden öğrenmedin diye, ondan okuyorum kızım dedi...başarılar diledim... vize puanlarıda hiç fena değil gayet iyi puanlar almışlar...okumanın yaşı yok diye boşa dememişler...:)
anneanneme anlattım aynen şöyle dedi, tıpkısını yazıyorum
- 'nöörecekmiş bu yaşdan sonra guzum, otur köşene al abdestini gıl namazını, çek tespihini, töbeler töbesi...
aynen böyle söyledi...bende dedim anneanne lazımmış ki okuyorlar belki de kültür için öğrenmek için okuyordur falan dedim, cevap şöyle dedi
- ' 50 yaşıma gadar kültür mültür görmedim, heç ihtiyacım olmadı.. 50 den sonra kültürlü olsam gaç yazar, olmasam gaç yazar hay guzum geldik gidiyoz işte :)
canım anneannem benim yaa...kıyamam ben ona...

Ben tek dersten gidiyorum, o da osmanlıca yeni öğrendiğim bir dil olduğu için, daha önce arapça temelim de yok. Bütün dersler için gidersen vaktini bayağı alabilir, yani hafta içi de gitmek zorunda kalabilirsin, tabii programlar nasıl onu bilemiyorum.

Ben de kıyamam anneanneciğine, öp benim için o güzel yanaklarından...

Ama bak ne güzel, ikisinin de hedefleri, amaçları var. Senin de dediğin gibi gazelim, okumanın yaşı yok. Hem entelektüel çalışma, beyin için de iyi, unutkanlığı filan önlüyor. İlerde sıkıntı çekmeyeceğiz yani. :)

tam tersi olmasın biberonum yaww :)
aksine durup durup bi anda çökebilir bizim hafıza kartı işlemci anakart vs... formatla falanda düzelmeyiz bu sefer.....
haha haha ben bu bilgisayar dersinden neden çok yüksek puan alamıyorum ki, :) baksanıza döktürüyorum pehhh
ah ahh kıymetimi bilmiyor aöf....

Kızlar ben yükseğe başlıyorum yardım edebilirim ales falan bişey varsa aklınıza takılan. Bu arada buradan dua istemiştin tekrar teşekkürler herkese kazandım.

Kızlar ben yükseğe başlıyorum yardım edebilirim ales falan bişey varsa aklınıza takılan. Bu arada buradan dua istemiştin tekrar teşekkürler herkese kazandım.

Tebrikler Garengciğim, çok sevindim. Ben alesi merak ettim Ausencia bahsedince, uzaktan benim bölümümle ilgili yüksek yapılabiliyor mu diye. Biraz bakındım internete, ama bir şeyler bulamadım. Bakabileceğim bir yerler var mı acaba?

Teşekkür ederim. Bölümün neydi acaba? :26: Uzaktan eğitimlerde ales şartı kalktı diye bir şey duymuştum ama tam olarak emin değilim bir bakacağım. Bu sitede temel şeyler yazıyor bir göz at istersen. Yüksek Lisans Programları | 2013

Baktım şimdi, çoğu üniversite tezsiz yüksek lisanslar için ales şartını kaldırmış, bunu sitelerinde duyurmuş. Yapmak istediğin üniversiteye bir bak onlar da kaldırmış mı. Verdiğim sitede de uzaktan eğitim veren üniversiteler ve ücretleri yazıyor.

Son düzenleme:

tebrik ederim canım allah emeklerinin karşılığını versin inşallah...
ama biraz özetle bize de bahsedermisin...hiç fikrim yok...

Kolay gelsin öncelikle.
Evde bir program hazırlasanız , ve okula gider gibi ona uymaya çaılşsanız sadece günde 1 saat mesela.

Ben eşimden örnek vereyim canım , ales 81 ile bu yıl tezsiz yüksek yapıyor .
Gareng yazmış bazı üni.ler artık ales şartı aramıyormuş.
Her üniversitenin kendine özel şartları oluyor ,zamanı gelsin araştırırız beraber

Çok tebrikler canım ... Başarılar bundan sonrası için

tebrik ederim canım allah emeklerinin karşılığını versin inşallah...
ama biraz özetle bize de bahsedermisin...hiç fikrim yok...

Sağol canım, ben normal öğretim tezli yüksek lisansa başlıyorum. Şartları tezsiz ve uzaktan eğitimlerden farklı. Ales, dil puanı (kpds veya toefl), not ortalaması bu üç puan belli yüzdelerle toplanıyor bir de mülakat yapılıyor, sonucunda aldığın toplam puanla kontenjana göre sıralamayla kabul ediliyorsun. Şimdi tezsizlerde alesi kaldırmış çoğu okul, sanırım bir çoğu dil puanı da istemiyor istiyorsa bile çok düşük bir barajı olduğunu tahmin ediyorum. Mülakat yine vardır diye tahmin ediyorum. Ancak uzaktan eğitimde mülakat olur mu bilemiyorum o biraz daha açıköretim gibi geliyor bana. Direkt her başvuran şartları sağlıyorsa tabi kabul ediliyor olabilir. Bir de tezsiz ikici öğretimler ve uzaktan eğitimler paralı, kredi başına belli bir ücret ödüyorsun. Ben hiç para vermiyorum mesela normal öğretim olduğu için.

mükemmel diyemem de okulu aöf yi evi ayrıca özel ders veriyorum onu bi şekilde hallediyorum
bazen pestilim çıkıyor o ayrı
ama iyi evliyim, eşim de bu konularda çok anlayışlı

amin amin
bence de kesinlikle çok çok iyi eşimin büyük olması
yoksa benim saçmalıklarımı alttan alamazdı, problemleri bu kadar olgunlukla çözemezdi ve her sey cok kötü olurdu
ha 25 yaşında olsam kendime yakın yaştan biri evet olabilirdi ama ben 21 yaşında evlendim o yaşta biri imkansız gibi

Biberon bizim eksi kitapçık yayınlandı mı ya acaba? ben takip etmedim bi kaç gündür

Ahhh cemre, yaramı deşme.:2: Yayınlanmadı canım, yarın sabah saat 9 ben bilgisayar başında f5 mesaime başlayacağım yine. Artık ne zaman yayınlarlarsa ben hemen buradan haber veririm.

Benim bölüm türk dili ve edebiyatı. Ben de linklere bir göz atayım bakalım var mı bana göre...Çok teşekkür ederim ilgin için...

Sağolasın canımcım, inşallah dediğin gibi o günler gelince kafa kafaya verip araştırırız. Uzaktan yüksek lisans olmasına sevindim, ben hiç bilmiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…