Olur mu cemreciğim, kendi adıma konuşursam tabii, bence herkesin fikrini bu şekilde belirtmesi çok çok güzel. O yüzden Mevlana'nin aşağıdaki sözünü çok severim...
Annemin tarafı da bulgaristan göçmeni ama annem doğmadan bursaya gelmişler. Benim de eşim çanakkale ve izmirli. 36 yaşındayım ben. Hatta öbürgün doğumgünüm. :))
cemrecim olurmu öyle şey, hepimiz aynı fikri savunacaz diye bi kaide yok, sen sana uyanı savunursun ben bana uyanı, sonuçta önemli olan tatlı dille tartışabilmek...
sen kötü bişey söylemedin neden özür diliyorsun ki...takılma böyle şeylere özür dilenecek bişey yok, ben kırdıysam özür dilerim asıl, bazen sert konuşuyorum malum moralllerd de bozuk sınav bitimi...kırdıysam affola....
bu arada ben inegölde oturuyorum...eşin inegölün neresinden???
ortak yonler var
simdiden kutlu olsun dogumgunun
tabiki herkesin fikri farkli olacak ben kasitli bisey demedim farkindayim da zaten sinav konusunda gergin insanlari biraz da ben germis olabilirim, olur ya kirilan vardir dedim, ben ozrumu dileyeyim yinede :)
inegolun neresi oluyor bilmiyorum, akrabalar cok var yilda bir kac kez gidiyoruz ama hic gezmiyoruz sirf akraba ziyareti ve tek gunluk gidiyoruz. belediye caddesi diye geciyor cadde ama ben tam neresi oluyor bilemiyorum :) merkezi oluyor galiba.
ortak yonler var
simdiden kutlu olsun dogumgunun
Yahu ne çok Kadıköyümün havasını solumuş insan varmış
Bende şahsım adına hiçbir yanlış anlama yaşamadım canım , onu da belirteyim
Yaş 34
Ya bende bu konuları aramızda konuşurken burada günlerdir , gözüm hep o söze takılıyordu , acaba bizde de var mı bir hata diye
evet canım merkezinde tam merkezi oluyor :) biz kenardayız biraz daha...
beklerim geldiğinizde... :)
Ya bende bu konuları aramızda konuşurken burada günlerdir , gözüm hep o söze takılıyordu , acaba bizde de var mı bir hata diye
en kucuk ben miyim? 89 dogumlu olarak :Ş
malesef cemrecim hiç heveslenme :) sende yaşlılar kategorisindesin bizim gibi :) ben 86 lıyım...topiğin en genç olanı 91 li....:)
biberon aus ben aklıma gelen bunlar yaşlı başlıyız canım... :)
bu arada 2 senedir burdayız canım..pek kimseyi tanımam...
akraba falan da yok burda...garip kuş gibiyiz anlayacağın
gelmeden önce haberleşelim inşallah görüşrüz..
malesef cemrecim hiç heveslenme :) sende yaşlılar kategorisindesin bizim gibi :) ben 86 lıyım...topiğin en genç olanı 91 li....:)
biberon aus ben aklıma gelen bunlar yaşlı başlıyız canım... :)
bu arada 2 senedir burdayız canım..pek kimseyi tanımam...
akraba falan da yok burda...garip kuş gibiyiz anlayacağın
gelmeden önce haberleşelim inşallah görüşrüz..
Bu durumda topiğin en yaşlı kurdu ben miyim?Ne yalan söyleyeyim, bu yaştan sonra okuyor musun diyenler var çevremde, onları garipsiyorum. :) Hiç yaşlı hissetmiyorum, asıl bende bir tuhaflık var ama...
Bu durumda topiğin en yaşlı kurdu ben miyim?Ne yalan söyleyeyim, bu yaştan sonra okuyor musun diyenler var çevremde, onları garipsiyorum. :) Hiç yaşlı hissetmiyorum, asıl bende bir tuhaflık var ama...
allah bizlere ömür versin inşallah, daha genciz canım :)
hepimizin planları hayalleri var daha...rabbim hayırlı ömür versin....
sen öyle diyenlere aldırma, çoğu çekemediğinden söyler...
ben mesela ilk kayıt olduğumda aöf ye, en yakınımdan en uzağıma kadar herkes eleştirdi...
çolukla çocukla evle kocayla uğraşırken nasıl okuyacakmış falan filan...
hatta anneme demişler ki, gazellerin ekonomik durumu kötümü? ondanmı okuyup hoca olmak istiyor falan demişler...tövbe tövbe...
insanlar okumayı sadece para getirisi olarak görüyorlar ya ne diyim...
annemde demiş çok şükür durumları çok iyi, gazel bekarlıktan beri okuyacam diyip deuruyordu ama sınavlara başörtülü almadıkları için yavrum okuyamadı demiş...
şimdi düzelnice başörtü meselesi artık bismillah deyip başladı demiş...çocukla falan zor bile olsa azmediyor başarıyor ben bile şaşırdım demiş annem...
vizelerden sonra inanırmısınız millet meraktan sürekli sordular telefon edenler bile oldu sonuç ne oldu kaldınmı falan :2:
çevremde böyle aç gözle bekleyen kurtlara çok üzüldüm...insan teşvik eder falan ama yok, çoğu boşver bu yaştan sonra bilmem ne hep böyle laflar...
benimde şükür vizelerim gayet güzeldi notlarım, söyledim onlarada bu sefer ağızları açık kaldı...:)
inşallah finallerde hüsrana uğramam
yani diyeceğim şu ki biberonum, sen çevrene bakma...el alem sürekli kötü eleştiriyi sever..teşvik teselli etmek büyük bi erdemdir...bu erdeme de kolay kolay kimse sahip olamaz...
ben onlara rabbimin ilerleyebildiğim yere kadar ilerletmesini diliyorum...
sende kulak asma...kıskananlar çatlasın ayol...
Yok yok o tuhaflıksa ondan bende de var
Yaşımdan farklı hareket edeyim , genç görüneyim derdim hiç yok ama ne yalan söyleyeyim 30'dan sonraki yaşlarımı bir başka seviyorum .
Eskiden 30'larda kadınlar ne kadar ''ooooo yaşlıymış '' gibi gelirdi bana ,şimdi gülüyorum o düşünceme sadece.
Bende çok karşılaştım . Neden kafa yoruyorsun , bunca işinin gücünün arasında derslerle bu yaştan sonra ? diyenlere .
Oğlum var , zaman hızla değişiyor . Ben rahmetli annemi çok severdim ama o zaman hep bana , benim zamanıma ayak uyduramadığını düşünürdüm . İstemiyorum , oğlumun anlattıklarına ya da sorduklarına uzaylı gibi bakakalmak . Anne olarak , ooooo şimdi nesil çok değişti , bahanesinin ardında kalmak istemem açıkçası. Ne varsa , ne kadarı mümkünse doldurmaya çalışıyorum bilgi hazneme
Gazelim çatlat sen de, bak sinir oldum şimdi. Biliyorum en güzel notları da alacaksın, o aç kurtlar bir daha aradıklarında da içinin yağları eriyerek ver güzel haberleri. :) Bırak başkasını, yakınımızın başarısını çekemez hale gelmişiz, hale bak...
Ben de yazarken yanlış anlaşılır mı diye düşündüm, öyle gençleşeyim diye hal ve hareketlerim ya da giyim tarzım yok yanlış anlaşılmasın. İçimden kendimi genç hissediyorum.:))
Anneciğinin mekanı cennet olsun auscuğum, ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Annemle aramda 32 yas var tıpkı ben ve oğlum gibi. Annemle geçmişte çok çatıştık. Hep derdim kuşak farkımız çok diye, hep genç yaşta anne olacağım derdim. Ama büyük lokma ye, büyük laf etme işte. Allah bana 32 yaşımda nasip etti, şükürler olsun ki etti. Şimdi ben de aynı endişeyle, aynı lafları oğlumdan duymamak için çabalıyorum. Hatta bu bölüm bitsin, başka bölüme başlarsam o ilkokulda ben de üniversitede, yuvarlanıp gideriz işte. :))
90lıyım ben ama ben de yaşlanmış hissediyorum artık baksanıza cemre 89lu 2 yıldır evliBen geç kalmışım. Çevremde de evlenmeye başladı insanlar ne garip bir şeymiş büyüdük valla.
yok yok ben biraz aceleciyim. buldum kismeti kacirmadim :-D :-D esim benden 10 yas buyuk zaten. yoksa iki cocuk evlenirdik :) hic de yurumezdi :/ ben resmen cocuk gibiydim evlendigimde. ama olacagi varmis olmus. simdi daha okuyorum da meslek edinecem de oo ooo ben cok aceleci oldum evlilik konusunda. once isimi gelecegimi edinmeliydim.
bu arada bi de esimin eski esinden kizi var yanimizda. bana da hep dediler isin basindan askin napcan okuyup esin iyi kazanio ye ic keyfine bak. hic kimseyi de umursamadim ama ben okumayi tercih ettim
Şöyle bir benzerlik olmasaydı şaşardım ; annemle benim annelik yaşımızda aynı
Hatta evlilik yaşımızda.
Gazel affetmez bu arada Allahın izniyle , hepsine en güzel cevabı mezun olup işe başlayınca verecektir.
yok yok ben biraz aceleciyim. buldum kismeti kacirmadim :-D :-D esim benden 10 yas buyuk zaten. yoksa iki cocuk evlenirdik :) hic de yurumezdi :/ ben resmen cocuk gibiydim evlendigimde. ama olacagi varmis olmus. simdi daha okuyorum da meslek edinecem de oo ooo ben cok aceleci oldum evlilik konusunda. once isimi gelecegimi edinmeliydim.
bu arada bi de esimin eski esinden kizi var yanimizda. bana da hep dediler isin basindan askin napcan okuyup esin iyi kazanio ye ic keyfine bak. hic kimseyi de umursamadim ama ben okumayi tercih ettim
ahretliğim eğil öpecem kız alnının ortasından
inşallah auscum yaa inşallah finallerden kötü alırsam herkes diyecek ki al işte biz demiştik elinde ufacık çocukla kocası eviyle uğraşırken üniversitemi okunur diye..kesin kına yakan olur biyerlerine :)
ama inşallah fırsat vermem onlara rabbim bilir artık...
kimseye bişey ispatlamak derdinde değilim ben kendim için okuyorum, oğluma kültürlü bi anne, olmak en öncelikli amacım...ondan sonra ki meseledir para kazanamak...
bende annemle çok çatıştım zamanında, ona göre çok şey ters gelirdi...oysa annemle aramızda sadece 17 yaş vardı...16 yaşında doğmuşum ben..çok küçük evlenmiş ama yinede yetişme tarzı okutmamışlar zaten...ilkokul bitmiş çocuk yaşta evlenmiş ne olacak başka ki...
26 yaşındayım ben ve inanın hiç kendimi yaşlanmış hissetmiyorum, ruhum 18 yaşında gibi...
şükür allaha sağlığımız yerinde daha ne isteriz...
hiç bu yaşlarda görmediğiniz hareketleri benden görebilirsiniz...çocukla çocuk olurum, yaşlı ile yaşlı....bilmem görünüşte ne düşünürler hakkımda ama önemli ruh :)
bu topiğin en genci 90 lı olanlar olabilir, ama kütükte 86 yazsada en genç benmiyim ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?