Konu kanayan yaramız; işsizlik
O bahsettiğim iş olmadı vazgeçtim ben gitmedim.
Kaprisli patrona ihtiyacım yok :)
Yarın başlıyorum tahsilat yetkilisi olarak...
Yarın başlıyorum tahsilat yetkilisi olarak...[/QUOhayırlı olsun cnm umarım burda mutlu olursun
Yarın başlıyorum tahsilat yetkilisi olarak...
Biberoncum , hala mı açıklanmadı yahu ?
Sen banada tam olarak yazsan hangi bölüm kaçıncı sınıf ,hangi oturum açıklanmadı ?
Zaten bugün bir yerlere sarasım var , içimde volkanlar patlıyor ...Bir arayayım bende canım.
Yok auscugum yaa, ben de cok sinir oldum. Turk dili ve edebiyatinin 2125 ve 4325 nolu kitapciklari yayinlanmadi. 2125 1. sinifin, 4325 de 2. sinifin pazar oturumu. Cok sagol canim, destegin icin cok tesekkur ederim...
Yok auscugum yaa, ben de cok sinir oldum. Turk dili ve edebiyatinin 2125 ve 4325 nolu kitapciklari yayinlanmadi. 2125 1. sinifin, 4325 de 2. sinifin pazar oturumu. Cok sagol canim, destegin icin cok tesekkur ederim...
Bu kitapçıklardaki dersleri başka bir bölümde bulmak mümkün olabilir mi?
Gülerek başladım canım pardon ya ; kızcağız hissetti bendeki volkanı heralde nasıl kibar konuştu anlatamam.
Malesef ellerindeki tek bilgi , bu oturumlarda herhangi bir sorun olmadığı sadece güncellemelerin yapıldığı falanmış ,sende aynı cevapları almışsındır zaten.
Olası cevap , soru hatalarında itiraz süremizin daraldığını falan da söyledim ama hiçbir şekilde mağduriyet olmayacağını söyledi pek tabii.
Kodları not alıyorum , tekrar ileteceğim dedi .
Patlayamadım çok canım , varsa başka sataşılacak bir yer onu alayım
Yok garengcigim, hepsi brans dersleri, ortak ders yok hic. Cumartesi oturumu olsaydi en azindan temel bilgi teknolojilerine baska yerden bakabilirdim ama bu 4 ders de sadece turk dilinde var.
Anladım canım bir umut sorayım dedim belki aklıma gelmemiştir diye. Niye açıklayamıyorlar ki yaa neymiş bu kadar zor olan? Kitapçıkları mı kaybetti bunlar yoksa.
Ben de anlamadim ki canim, iki tane kitapcik yuklemek ne kadar zor olabilir? Eger oradan yayinlanamiyorsa baska bir yol bulunmali, duyurularda filan yayinlansin. Ya da mesela cumartesi oturumunun icine ekle, sonra da oraya eklendi diye haber ver insanlara. Acaba bolum turk dili degil de isletme, iktisat olsaydi da bu kadar gec kalinir miydi onu bilmiyorum....
İstersen mail atalım biz de, geçen sefer teknoloji sorusu için atmıştık da cevap gelmişti. Belki cidden mailleri ciddiye alıyorlardır.
Bana merkezin bilgisi dahilinde olduğunu , güncelleme yapıldığını , en kısa zamanda paylaşılacağını söyledi.
Belki yarın açıklanır da sende bakarsın .
Hayret ama genelde böyle şeyler beni bulurdu hep , nasıl es geçmişler şaşırdım bu aksiliği benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?