Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

O bahsettiğim iş olmadı vazgeçtim ben gitmedim.
Kaprisli patrona ihtiyacım yok :)
Yarın başlıyorum tahsilat yetkilisi olarak...

Son düzenleme:

En en en iyisini yapmışsın. :)
Kaprisli bir patron, mutsuz bir iş yeri, mutsuz bir iş yeri mutsuz bir hayat, bu böyle uzar giderrr de gideeer..
Yenisine hayırlı olsun diyelim o halde. :))
Allah utandırmasın, bol şans.

Hayırlı olsun sevgicim.

Umarım güzel bir iş ortamıdır , en azından şimdilik devam edersin .

Sinir oldum hocama, istemediğim hiç ilgim olmayan dersleri öneriyor bana, şeytan diyor sildir kaydını kpss ye çalış.
Hayırlı olsun sevgi melegi.

Ben insanlari anlayamiyorum gercekten, su yayinlanmayan soru kitapcigi icin edebiyat gruplarindan birine mesaj attim, mail atin bir an once aciklasinlar diye. Cunku sadece dogru- yanlis kontrolu degil, yanlis şıkka sahip cevaplar olabilir, iptal edilecek sorular olabilir. Bunun icin itiraz hakkimiz da kalmayacak sinav sonuclari aciklaninca. Dedigim gibi mesaj attim, biri cevap yazdi, ben kontrol ettim diye. Benim insallah butunlemelik bir dersim yok, ama butunleme icin butun platformlarda destek veriyorum, mailler atiyorum. Hepimiz birbirimize destek olacagiz ki bir seyler duzelecek. Bugun yine aof'yi aradim, oradaki bayan bana merkez yayinladik diyor siz mail atin en iyisi dedi. Yayinlandigi filan yok, sinir oldum...

Simdi mesaj atti, 4. sinifmis, olan 1 ve 2. siniflara oldu, ama sinirim hala gecmedi...

Editorum, yeni isin hayirli olsun, insallah her sey istedigin gibi olur...

Son düzenleme:
Biberoncum , hala mı açıklanmadı yahu ?

Sen banada tam olarak yazsan hangi bölüm kaçıncı sınıf ,hangi oturum açıklanmadı ?

Zaten bugün bir yerlere sarasım var , içimde volkanlar patlıyor ...Bir arayayım bende canım.

Son düzenleme:

Yok auscugum yaa, ben de cok sinir oldum. Turk dili ve edebiyatinin 2125 ve 4325 nolu kitapciklari yayinlanmadi. 2125 1. sinifin, 4325 de 2. sinifin pazar oturumu. Cok sagol canim, destegin icin cok tesekkur ederim...

Yok auscugum yaa, ben de cok sinir oldum. Turk dili ve edebiyatinin 2125 ve 4325 nolu kitapciklari yayinlanmadi. 2125 1. sinifin, 4325 de 2. sinifin pazar oturumu. Cok sagol canim, destegin icin cok tesekkur ederim...

Bu kitapçıklardaki dersleri başka bir bölümde bulmak mümkün olabilir mi?

Gülerek başladım canım pardon ya ; kızcağız hissetti bendeki volkanı heralde nasıl kibar konuştu anlatamam.

Malesef ellerindeki tek bilgi , bu oturumlarda herhangi bir sorun olmadığı sadece güncellemelerin yapıldığı falanmış ,sende aynı cevapları almışsındır zaten.

Olası cevap , soru hatalarında itiraz süremizin daraldığını falan da söyledim ama hiçbir şekilde mağduriyet olmayacağını söyledi pek tabii.

Kodları not alıyorum , tekrar ileteceğim dedi .

Patlayamadım çok canım , varsa başka sataşılacak bir yer onu alayım

Bu kitapçıklardaki dersleri başka bir bölümde bulmak mümkün olabilir mi?

Yok garengcigim, hepsi brans dersleri, ortak ders yok hic. Cumartesi oturumu olsaydi en azindan temel bilgi teknolojilerine baska yerden bakabilirdim ama bu 4 ders de sadece turk dilinde var.

İlahi auscugum, gul gul benim de yuzumu gulduruyorsun, iyi geliyor.

Ben de sabah aradigimda "merkez yayinladik diyor ama arayanlar var sizin gibi, en saglami mail atmaniz, o zaman ilgilenirler" dedi. Yazik, gercekten kibarlar, onlarin da sucu yok ben de kizamiyorum, butun gun problemli telefon alip cevaplamaya calisiyorlar.

Bu hafta da aciklamazlarsa sadece onumuzdeki hafta kaliyor, cunku tahminimce 4 mart gibi sonuclari aciklayacaklar, 11'inde kayit yenileme basliyor. Bekleyecegiz artik, yapabilecegimizin maksimumunu yaptik, bundan sonra top aof'de. Ne kadar ilgilenirler, ne derece magdur etmezler zaman gosterecek.

Baska satasacak yer bulamadim ama sen bulursan bana da haber ver, ben de icimi dokeyim rahat rahat.

Yok garengcigim, hepsi brans dersleri, ortak ders yok hic. Cumartesi oturumu olsaydi en azindan temel bilgi teknolojilerine baska yerden bakabilirdim ama bu 4 ders de sadece turk dilinde var.

Anladım canım bir umut sorayım dedim belki aklıma gelmemiştir diye. Niye açıklayamıyorlar ki yaa neymiş bu kadar zor olan? Kitapçıkları mı kaybetti bunlar yoksa.

Anladım canım bir umut sorayım dedim belki aklıma gelmemiştir diye. Niye açıklayamıyorlar ki yaa neymiş bu kadar zor olan? Kitapçıkları mı kaybetti bunlar yoksa.

Ben de anlamadim ki canim, iki tane kitapcik yuklemek ne kadar zor olabilir? Eger oradan yayinlanamiyorsa baska bir yol bulunmali, duyurularda filan yayinlansin. Ya da mesela cumartesi oturumunun icine ekle, sonra da oraya eklendi diye haber ver insanlara. Acaba bolum turk dili degil de isletme, iktisat olsaydi da bu kadar gec kalinir miydi onu bilmiyorum....

İstersen mail atalım biz de, geçen sefer teknoloji sorusu için atmıştık da cevap gelmişti. Belki cidden mailleri ciddiye alıyorlardır.

Bana merkezin bilgisi dahilinde olduğunu , güncelleme yapıldığını , en kısa zamanda paylaşılacağını söyledi.

Belki yarın açıklanır da sende bakarsın .

Hayret ama genelde böyle şeyler beni bulurdu hep , nasıl es geçmişler şaşırdım bu aksiliği benden.

İstersen mail atalım biz de, geçen sefer teknoloji sorusu için atmıştık da cevap gelmişti. Belki cidden mailleri ciddiye alıyorlardır.

Tam 3 kere mail attim canim, beni zaten mimleyecekler yakinda. Evet, iste en buyuk korkum o kitapcikta teknoloji sorusu gibi sorularin olmasi, gecen sefer vizede baska bir bolumun bir dersinde 5 yanlis cevap vardi. Simdi o da gelir beni bulur, kalmayacagim dersten kalirim.

Auscugum, bak baska bir ortak noktamiz. Genelde bu terslikler hep beni bulur, hic sasirmadim olunca zaten, demek ben daha talihsizim, bu da tescillendi.

Bakalim son mailime ne cevap yazacaklar, yeteeer artik yazma diye cevap gelebilir.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
İşsizlik benimde sorunum malesef üstelik benim hiç deneyimim yok..
Direk bu sebepten eleniyorum heryerden.. Neredeyse sırf deneyim olsun diye ücretsiz çalışmaya başlicam biyerlerde..
Bu arada biberoncum yayınlandı mı senin yarışma? Bi süre giremedim de kaçırmamışımdır inşallah..

Auscuğum, garengciğim şansınıza yayınlandııııı. Hemen bakıp geliyorum, sizi çok seviyorum, öpüyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…