Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Sağolasın canımcım, inşallah dediğin gibi o günler gelince kafa kafaya verip araştırırız. Uzaktan yüksek lisans olmasına sevindim, ben hiç bilmiyordum...

Geçen bir arkadaşada anlattım , eşimi görünce bende kesin karar verdim aslında .

Hafta içi 4 akşam netten online dersi var .45 dakika . Zaten bu dönem için dört dersi vardı . Kamera , mikrofon sistem hazır , ister görüntülü katılıyorsun derse istersen sen izliyorsun sadece.
Ders kaçırma gibi bir durumda yok , canlı katılamadıysan her oturum yükleniyor zaten , sonradan izleyebiliyorsun.
Her dersten o dönemde iki ayrı ödev hazırladı eşim , toplamda sekiz . Vizelerini netten oldu ,kopya çekmek serbest yani
Finaller için okula gitti sadece .
Benim kafam yattı , bakarız hele buradan bir mezun olalım canım .

Ahhh cemre, yaramı deşme.:2: Yayınlanmadı canım, yarın sabah saat 9 ben bilgisayar başında f5 mesaime başlayacağım yine. Artık ne zaman yayınlarlarsa ben hemen buradan haber veririm.

bir kitapcik bu kadar vakit almamaliydi. ben genelde telden giriyorum cok bakmadm o yuzden. kesin yuklenmistr diye dusunuyordum. neyse saglik olsun. tesekkurler simdiden

Bir ara bende araştırmıştım yüksek lisansı.ama ales şartı vardı baraj 50veya 55 diye hatırlıyorm..

UZAKTAN EĞİTİM İLE YAPABİLİYOR MUYUZ?

bEN MARMARA ÜNV.baktım rakamlar baya uçuk yani..siznereden araştırıyorsunuz kızlar.?

Her okulun şartları değişik oluyor, ücretleri de. Uzaktan olanlar ve ikinci öğretim tezsizler ücretli. Ales puanı da okula göre değişir kimisi en az 80 istiyor. Ben ales 90la girdim mesela.

internetten online sınavlar kaç saat sürüyor cnm kopyala çekilebildiğine göre merak ettım

internetten online sınavlar kaç saat sürüyor cnm kopyala çekilebildiğine göre merak ettım

benim arkadaşım internetten vizelere girdi..kopya falan serbestmiş ama süre sınırı varmış...kopya çekmeye bile zaman yokki diyor...
sadece tek avantajı üç beş arkadaşım aynı bölümden bi araya geldik herkes bildiğini söyledi dedi :)
zevkli oluyor demişti....
ahhh keşke aöf sınavlarıda böyle olsa :)

Ben de eğer bir gün işe girebilirsem (!) para biriktirip bir de uzaktan eğitimle yüksek yapmak istiyorum mba falan olabilir.

Canım yanılmıyorsam bir saat sürüyordu ama şöyle bir durum var ; x dersin bütün ders oturumları pc de yüklü oluyor zaten , mesela soru '' merkezi yönetimlerde hizmet tanımı ? '' sen bunu yazıp ara dediğinde bu tanımlama otomatik olarak nerede varsa karşına çıkıyor.Yani o sürede her soru için bunu yapamazsın tabii ki ama takıldığın sorular için geçerli bir yöntem .
Asıl mevzu hocaların ; bizim için önemli olan vizeden çok , final ve ödev başarılarınız demesi

Yok hayır, iş beğenmiyormuşum gibi gözüküyor değil mi? Ne yazık ki öyle değil gerçekten bulamıyorum. Sektör önemli değil benim için.

Yok canım hiç öyle düşünmedim.Özellikle sordum aklımızda bulunsun diye

Eğitim aldın , alıyorsun ve almaya da devam etmek istiyorsun , bunun karşılığında iş seçme hakkın olması tabii ki doğal ama ;

Gel gör ki ; şartlar ne iş olsa yaparımdan hallice olabiliyor ancak değil mi ?

Evet maalesef aynen öyle. Eğitimli olmak olumsuz etki yapıyor hatta o derece. Bakıyorlar cv'ye bu çok para ister deyip yolluyorlar. Halbuki o kadar bunaldım ki evde oturmaktan, alanım dışı işlere bile başvuruyorum ama kısmetim mi yok nedir olmadı bir türlü 6 aydır evdeyim.
Eğitimli olmak değil de bir kaç sene tecrübeli olmak iş seçme hakkı veriyor ne yazık ki. Geçen bizim yeni mezunlar topiğinde de anlatmıştım çağrı merkezinden aramışlardı, 3 dil biliyormuşsunuz harcamayın burda çalışın falan demişlerdi. Ben de mühendisim işimi yapmak istiyorum dediğimde kadının verdiği cevap: Sizin sektör kötü iş bulamazsın. :S Yani artık tam tersine kendi işini yapmak istemen bile garip karşılanıyor.

Son düzenleme:

Tablo cidden iç açıcı değil...

Mühendislik sektör olarak ne kadar cazip durumda şuanda bilgim yok ama yanlış hatırlamıyorsam senin güzel sanatlar fakültesi geçmişinde yok muydu ?
Tamamen karıştırıyor da olabilirim:26:

Umarım en kısa zamanda en azından şimdilik evde durma sıkıntını geçirecek ,daha sonrada tam olarak istediğin işi bulabilirsin.

Hayır yok karıştırdın büyük ihtimal canım :) İnşallah yaa bıktım gerçekten para kazanmak istiyorum artık. Bunca yıl okudum okudum şimdi karşılığını almam gerekirken hala masraf yapıyorum hala para kazanamıyorum. Gerçekten çok kötü karşılığını alamamak.

ben resim mezunuyum :26: o da ayrı bi sıkıntı
hiç bir şey olma şansı olmayan bir bölüm :26: okumasam yıllarımı ona harcamasam daha iyiymiş
sadece biraz varolan yetenegimi geliştirdim dışardan iş falan yapıyorum da düzenli iş olmaması sıkıntı, bu ay var biliyorum, bir dahaki aya olacak mı acaba? bunu düşünmek yiyip bitiriyor beni, ben de girdim ikinci kez üniversite okuyorum ayrıca aöf okuyorum
Allaha şükür okula bir yıl erken başlatmışlar ve hiç hazırlık falan da okumadım küçük yaşta bitirdim de yeniden başladım

Hmmm evet seni karıştırmışım gareng ile:26:

Özellikle sormamın sebebi o konuda belki yardımcı olabilirimdi iş konusunda , tabii kocaman bir belki sadeece

Hmmm evet seni karıştırmışım gareng ile:26:

Özellikle sormamın sebebi o konuda belki yardımcı olabilirimdi iş konusunda , tabii kocaman bir belki sadeece

Gareng arkadaşımızın işine yarayacaksa ben diplomamı vereyim ona
Şaka bir yana eşimi ikna etsem ben de bu alanla ilgili işler yapacagım da eşim ısrarla ve ısrarla kendi işim olmasını istemiyor :26:
kendisi bu yüzden çok muzdarip ve gergin çünkü, sen de aynı stresi cekersen kesin her günümüz kavga gürültü patırtı olur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…