Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Allah kolaylık versin arkadaşlar.. Aöf'den okumak kolay değil ben denedim de olmadı

Auscuğum, garengciğim şansınıza yayınlandııııı. Hemen bakıp geliyorum, sizi çok seviyorum, öpüyorummm.

Hadi bakalım güzel haberlerle geri dön canım ,

Benim telefondaki sesimin etkisi var mı acaba

Yok ya yayınlanmadı heralde ,bende kaçırdıysam üzülürüm.
Merakla bekliyordum biberoncuğumu görmeyi

Ya ne büyük sıkıntıdır o deneyim meselesi , eeee be kardeşim bir yerden başlasam nasıl deneyim kazanacağım dersin ama nafile .

İnşallah herkes gönlündeki işi bulur bir an önce , hayırlısıyla tabii.

Zaten ben anlamıyorum, yaşı küçük eleman isterler, buna mukabil deneyimli eleman isterler. İnşallah en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun canım, dualarım seninle...

Yayınlanmadı anzerciğim, ama sanırım-büyük ihtimalle- ya perşembe ya da cuma yayınlanacak. Hesaplarım doğruysa. :)) İsmim gözde, umarım benden önce yarışan başka adaşım yoktur bu hafta. :))

Ohhh, cevaplar yayınlandı, rahatladım. Bir aksilik olmazsa ortalamam 3.80 civarı geliyor...

Hey maşallah.

maşallah biberonum
yüksek onur belgesi mi alıcan kızzz :)
ehh bizlerde arkandan döküntülerini toplarız artık
bu gidişler değil onur belgesi, geçersek şükredecem...:18::18::18:

Süpermiş arkadaşımmmm , tebrik ederim çok vallahi.

Topiğin medarı iftihar tablosunda yerini aldın

maşallah biberonum

Gazelcim öyle deme canımın içi ; bizde belki safiye ayla gibi onur ödülü falan alırız aöf'den

maşallah biberonum

Estagfurullah gazelim, sen de en güzel belgeleri alıp kapatacaksın dönemi eminim.

Süpermiş arkadaşımmmm , tebrik ederim çok vallahi.

Topiğin medarı iftihar tablosunda yerini aldın

Sağolasın auscuğum, valla telefonun etkili oldu, garengin pozitif enerjisi, böylece beni bugün sinir harbinden kurtardınız. :13: Edebiyat akımlarından ucuz kurtardım, hatırlamadığım 4 soru da doğru çıktı, en çok onu merak ediyordum.

Gazelcim öyle deme canımın içi ; bizde belki safiye ayla gibi onur ödülü falan alırız aöf'den

Seni balkanlar yaktı auscuğum, keza gazel de öyle, tek dersten muzdarip diye hatırlıyorum. Benim şansıma akımlardan attıklarım da tutmuş, ama önümüzdeki dönem artık kitabın sıra sizde, özet, kendimizi sınayalım neresi varsa yine çalışır, belgelerimizi de salonun en nadide köşesine koymayı biliriz canım arkadaşlarım benim.

Tabii tabii , önsözden başlayacağım ben kaynakçalardan çıkacağım

Arkadaşlar bu arada sitede eskiden kalma bir geyik topiğim mevcuttu , uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı kapalıydı .

İsteyen herkes sınırsız sohbet için kapısını çalıp ,müdavim olabilir

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...ianin-gozuyle-kalmistik-872.html#post28920152

Yok yok yayınlanmamış Allahtan
Amin amin sağolasın.. Herkes hayırlı olan işi bulsun inşallah..

Bende hiç anlamıyorum işverenleri..
Sende sağol canım hepimiz için öyle olur inşallah..
Tamam bekliyoruz büyük bir merakla
Bu arada maşallah diyorum Bakalım ben kaç alıcam cevaplarımı hatırlamıyorum pek bakmadım o yüzden..

maaşallahhh

benim de biliyorsun korkulu rüyamdı
osmanlıca, hiç yapamadığım, hatırlamıyorum ama net olarak hatırladığım 8 doğrum var sanırım bu da bi şekilde yırttım demek oluyor
eski türk edb; 75 veya 80 bi sorumdan emin değilim ne yaptım
batı edb 80
yeni türk edb 11 tane net hatırladıgım dogru var gerisi ne olur bilemem
temel bilgi tekn 90 veya 95
ses bilgisi 90
halk edb 85 veya 90

vizelerde de;
osm 55
yeni türk edb 65
batı 60
ses 85
temel bilgi 80
eski türk 80
halk 90 idi

yeni türk edb beni şaşırtmaz umarım yani gercekten hiç hatırlamadım gerisini ama en az 55 alıyorum
osmanlıcayı da hatırlamadım bide harfler hep içiçe girmiş ya malesef şıkları tanımadım da, ama en az 40 alıyorum ortalama çok yüksek uçuk olmazsa geçerim
sanırım bi takıntım kalmaz, yani umarım kalmaz :26:

Son düzenleme:
kızlar rüyamda 4 dersden kalmıştım ufffffffff

artık açıklansın yahuuu şu sınavlarrrrrrrr....

açıklansın ki bende çalışma sayfasına isim yazdırayımmmm ufffff..

yok böyle olursa cidden bırakıcam aöf yi....

birde kızlar bu dönem kaç tl kayıt parası verecez.... yoksa vermiyormuyuz kitap parası diye aldıkları o meblayı 1.dönem verdiğimiz her 2 dönemede geçerlimi oluyorrrdu... benim ilk yılım da bu gidişle dediğim gibi düşük aldıysam veya kaldıysam dgs hayalim suya düşeceği için ciddi ciddi bırakma durumum varrr....ne etsemmmm ki...

Dgs'ye giren arkadaşlarım vardı cidden kolay oluyormuş sınav fakat dgs ile örgüne geçildiğinde gelenler baya zorluk çekiyor. Yani bizim üniversitede gördüğüm kadarıyla. Allah yardımcınız olsun kızlar

Bu dönemde para yatıracağız.Bölümden bölüme değişiyor miktarlar galiba ben 205 lira yatırmıştım yine 205 lira yatırırım heralde.

Evet kızlar ilk sayfada ki tabloyu yeniledim.
Ara sınav grubuna katılacak olanları tekrar ekleyelim bildiriniz lütfen

Beni de listeye eklemişsin canım tşkler
Ben sınavdan sonra ist. turuna çıktım da bugün döndüm girmedim ne zamandır o yüzden

Herkese slm kızlar geçmişe ara ara baktım inşallah herkes geçer derslerinden
Ben sorulara bakmadım şuan bilmiyorum geçermiyim kalırmıyım
İnşallah ff ye düşmeden derslerimi geçerim
Sonuçlar açıklanınca öğrenicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…