Auscuğum, garengciğim şansınıza yayınlandııııı.Hemen bakıp geliyorum, sizi çok seviyorum, öpüyorummm.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
İşsizlik benimde sorunum malesef üstelik benim hiç deneyimim yok..
Direk bu sebepten eleniyorum heryerden.. Neredeyse sırf deneyim olsun diye ücretsiz çalışmaya başlicam biyerlerde..
Bu arada biberoncum yayınlandı mı senin yarışma? Bi süre giremedim de kaçırmamışımdır inşallah..
Auscuğum, garengciğim şansınıza yayınlandııııı.Hemen bakıp geliyorum, sizi çok seviyorum, öpüyorummm.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
İşsizlik benimde sorunum malesef üstelik benim hiç deneyimim yok..
Direk bu sebepten eleniyorum heryerden.. Neredeyse sırf deneyim olsun diye ücretsiz çalışmaya başlicam biyerlerde..
Bu arada biberoncum yayınlandı mı senin yarışma? Bi süre giremedim de kaçırmamışımdır inşallah..
Zaten ben anlamıyorum, yaşı küçük eleman isterler, buna mukabil deneyimli eleman isterler. İnşallah en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun canım, dualarım seninle...
Yayınlanmadı anzerciğim, ama sanırım-büyük ihtimalle- ya perşembe ya da cuma yayınlanacak. Hesaplarım doğruysa. :)) İsmim gözde, umarım benden önce yarışan başka adaşım yoktur bu hafta. :))
Ohhh, cevaplar yayınlandı, rahatladım. Bir aksilik olmazsa ortalamam 3.80 civarı geliyor...
Zaten ben anlamıyorum, yaşı küçük eleman isterler, buna mukabil deneyimli eleman isterler. İnşallah en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun canım, dualarım seninle...
Yayınlanmadı anzerciğim, ama sanırım-büyük ihtimalle- ya perşembe ya da cuma yayınlanacak. Hesaplarım doğruysa. :)) İsmim gözde, umarım benden önce yarışan başka adaşım yoktur bu hafta. :))
Ohhh, cevaplar yayınlandı, rahatladım. Bir aksilik olmazsa ortalamam 3.80 civarı geliyor...
maşallah biberonum
yüksek onur belgesi mi alıcan kızzz :)
ehh bizlerde arkandan döküntülerini toplarız artık
bu gidişler değil onur belgesi, geçersek şükredecem...:18::18::18:
maşallah biberonum
yüksek onur belgesi mi alıcan kızzz :)
ehh bizlerde arkandan döküntülerini toplarız artık
bu gidişler değil onur belgesi, geçersek şükredecem...:18::18::18:
Süpermiş arkadaşımmmm , tebrik ederim çok vallahi.
Topiğin medarı iftihar tablosunda yerini aldın
Gazelcim öyle deme canımın içi ; bizde belki safiye ayla gibi onur ödülü falan alırız aöf'den
Seni balkanlar yaktı auscuğum, keza gazel de öyle, tek dersten muzdarip diye hatırlıyorum. Benim şansıma akımlardan attıklarım da tutmuş, ama önümüzdeki dönem artık kitabın sıra sizde, özet, kendimizi sınayalım neresi varsa yine çalışır, belgelerimizi de salonun en nadide köşesine koymayı biliriz canım arkadaşlarım benim.
Yok ya yayınlanmadı heralde ,bende kaçırdıysam üzülürüm.
Merakla bekliyordum biberoncuğumu görmeyi
Ya ne büyük sıkıntıdır o deneyim meselesi , eeee be kardeşim bir yerden başlasam nasıl deneyim kazanacağım dersin ama nafile .
İnşallah herkes gönlündeki işi bulur bir an önce , hayırlısıyla tabii.
iyiz cnm allaha şükür sen nasılsın nasıl gidiyor işler tahsilat yetklisi ne iş yapar cnm biraz bilgi verirmisin işin hakkında öğrenmek amaçlı soruyorumNasılsınız hanımlar iş yerinde net yasak giremiyorum sizden ayrı kaldım
kızlar rüyamda 4 dersden kalmıştım ufffffffff
artık açıklansın yahuuu şu sınavlarrrrrrrr....
açıklansın ki bende çalışma sayfasına isim yazdırayımmmm ufffff..
yok böyle olursa cidden bırakıcam aöf yi....
birde kızlar bu dönem kaç tl kayıt parası verecez.... yoksa vermiyormuyuz kitap parası diye aldıkları o meblayı 1.dönem verdiğimiz her 2 dönemede geçerlimi oluyorrrdu... benim ilk yılım da bu gidişle dediğim gibi düşük aldıysam veya kaldıysam dgs hayalim suya düşeceği için ciddi ciddi bırakma durumum varrr....ne etsemmmm ki...
Evet kızlar ilk sayfada ki tabloyu yeniledim.
Ara sınav grubuna katılacak olanları tekrar ekleyelim bildiriniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?