Nasılsınız hanımlar iş yerinde net yasak giremiyorum sizden ayrı kaldım
bölümümle ilgili facebook grubunda biri paylaşmış, 8-9 mart gibi sonuclar açıklanacakmış. :26: neden bu kadar uzun yahu?
Biberon yayınlandı mı program?
Beni de aradılar 2 kez gelin diye programı izledim çok zevkliymiş bende katılmaya karar verdim :))
Yarin cikiyorum canim, ismim gozde biraz da hukumet gibi oldugumdan tanimakta zorlanmazsiniz...
Katil mutlaka canim, ortam cok guzel, hem de yarismak gercekten zevkli...
Yarin cikiyorum canim, ismim gozde biraz da hukumet gibi oldugumdan tanimakta zorlanmazsiniz...
Katil mutlaka canim, ortam cok guzel, hem de yarismak gercekten zevkli...
Ay bize de yaranılmıyor vallaboş otursak sıkılıyoruz ders çalışsak sıkılıyoruz
Valla ben şimdiden bahar dönemi soru bankalarını araştırmaya başladım ama daha çıkmamış.Defter de almam lazım, ilkokul öğrencisi gibiyim, ama cicili bicili olmayınca içimden çalışmak da gelmiyor, napalım.
Cemreciğim, çok teşekkürler, sevgiciğim yazmış sağolsun, ben atlamışım.
kızlar bütünleme olmayacakmış
sınav takvimine sığdıramamışlar sınavı.bu nasıl iştir anlamıyorum daha önce sığdırıyorlardı ya
tabi mezun olursak para kazanamayacaklar bizim üstümüzden
sınavlarım pek iyi geçmedi..sınıf ortalaması da yüksek olacak gibi ben çanın altında kalırım galiba:2:
of
kızlar bütünleme olmayacakmış
sınav takvimine sığdıramamışlar sınavı.bu nasıl iştir anlamıyorum daha önce sığdırıyorlardı ya
tabi mezun olursak para kazanamayacaklar bizim üstümüzden
sınavlarım pek iyi geçmedi..sınıf ortalaması da yüksek olacak gibi ben çanın altında kalırım galiba:2:
of
Bulut oldu diyorlar, unutun diyorlar..
Desinler bakalım kuzum yaa...
Seneye yeni bir sistemle gelir , olmadı başka . Bu senenin kurbanlarıda bizler oluruz .
Bütünleme kesinleşmiş mi , bakmadım ben daha .
Canım ortalamalar vizede yüksek miydi senin derslerinin ? En kötü bir dönem daha , ama belli de olmaz son güne kadar .
canım çok yüksek değildi ama 45-55-60-70-75 di
finalleri hesapladım yine bu civarlar ama 1 tane 20 veya 25 gelecek notum var
o dersten de neyi işaretlediğimi unuttuğum 7-8 tane soru var
inşallah birkaç tanesi doğru çıkar diye dua ediyorum ama sağlam notlarım yok,şöyle 80-90lar
millet facebook'ta hep paylaşmış tahmini notlarını çoğu yüksek o yüzden tasalanıyorum:18::18::18::18:
7-8 soru az değil yaa... İnşallah onlardan bir kaç tanesi doğru çıkarsa , şartlı geçersin .
İçimden öyle geçti ,umarım öyle olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?