Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

bölümümle ilgili facebook grubunda biri paylaşmış, 8-9 mart gibi sonuclar açıklanacakmış. :26: neden bu kadar uzun yahu?

Nasılsınız hanımlar iş yerinde net yasak giremiyorum sizden ayrı kaldım

Sevgicim , umarım memnunsundur işinden .
Biz iyiyiz buralarda canım , hala sonuçlar ne zaman açıklanacak , büt. gelecek mi , tek dersten kalsam onu güzde mi alacağım baharda mı derdindeyiz

bölümümle ilgili facebook grubunda biri paylaşmış, 8-9 mart gibi sonuclar açıklanacakmış. :26: neden bu kadar uzun yahu?

Bende 4 Mart diye duydum .
Vizelerde geç açıklanmıştı , beklentimi düşük tuttum bu sefer erken açıklanması konusunda

Biberon yayınlandı mı program?
Beni de aradılar 2 kez gelin diye programı izledim çok zevkliymiş bende katılmaya karar verdim :))

Biberon yayınlandı mı program?
Beni de aradılar 2 kez gelin diye programı izledim çok zevkliymiş bende katılmaya karar verdim :))

Yarin cikiyorum canim, ismim gozde biraz da hukumet gibi oldugumdan tanimakta zorlanmazsiniz...

Katil mutlaka canim, ortam cok guzel, hem de yarismak gercekten zevkli...

Yarin cikiyorum canim, ismim gozde biraz da hukumet gibi oldugumdan tanimakta zorlanmazsiniz...

Katil mutlaka canim, ortam cok guzel, hem de yarismak gercekten zevkli...

Ooo süper :) Yarın kaçırmayacağım mutlaka :119::124:
17:20 Cevap Soruda izlemek isteyenlere...

Son düzenleme:
Bende bugün merakla bekliyorum biberonun yarışmasını

Hükümet gibiyim falan da dedi , koalisyon yaparız belki

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html

Yarışma burada da var bu arada ,katılımlarınızı bekliyorum , bu da hükümet gibi

Sevgicim bende inanılmaz boşluktaydım ilk 3-4 gün , boş oturduğum anlarda , böyle oturacaağıma kalkıp ders çalışayım geçiyordu aklımdan

Son düzenleme:
Valla ben şimdiden bahar dönemi soru bankalarını araştırmaya başladım ama daha çıkmamış. Defter de almam lazım, ilkokul öğrencisi gibiyim, ama cicili bicili olmayınca içimden çalışmak da gelmiyor, napalım.

Cemreciğim, çok teşekkürler, sevgiciğim yazmış sağolsun, ben atlamışım.

kızlar bütünleme olmayacakmış
sınav takvimine sığdıramamışlar sınavı.bu nasıl iştir anlamıyorum daha önce sığdırıyorlardı ya
tabi mezun olursak para kazanamayacaklar bizim üstümüzden
sınavlarım pek iyi geçmedi..sınıf ortalaması da yüksek olacak gibi ben çanın altında kalırım galiba:2:
of

Ay bize de yaranılmıyor valla boş otursak sıkılıyoruz ders çalışsak sıkılıyoruz

Bende derslerime baktım , ilk dönem yabancı dilden muaftım sanırım bu dönem onu almak zorundayım . Avrupa birliği dersim falan da olacak . Ben bir el atayım zaten şu AB ye de yıllardır süregelen erteleme son bulsun

Bimer'le yazışmalar sürüyordu.. Nihayete kavuştu sanırım..

Sayın Öğrencimiz,

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin yıllık sistemde öğretim yapılan bölüm ve programların tamamı 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun değişik 44. maddesi gereğince 2012-2013 öğretim yılında dönemlik-kredili sisteme geçirilmiştir.

Dönemlik-kredili sistemde öğretim yapılan bölüm ve programların tabi olduğu Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 8-1 maddesinde “Bir dönemde her ders için en az bir ara sınav ve dönem sonu sınavı gözetimli olarak yüz yüze ve/veya çevrimiçi yapılır…” denilmektedir.

Açıköğretim İktisat, İşletme Fakültelerinde güz döneminde güz dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı, bahar döneminde bahar dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı olmak üzere ilgili öğretim dönemlerinde kaydını yenileten öğrencilere dört sınav yapılmaktadır.

Öğrenci sayısı açısından Dünyanın en büyük üniversiteleri arasında yer alan üniversitemizin, tüm öğrencilerine kayıt, öğrenci ve sınav hizmetlerini zamanında ve eksiksiz sunabilmesi, sistemin sürdürülebilirliği ve güvenirliği açısından en önem verdiğimiz konudur. Üniversitemiz açıköğretim sisteminde 3 yıldır sürdürdüğü dönemlik-kredili sisteme geçiş sürecini tamamlamıştır. 2012-2013 öğretim yılında tüm programlarımız dönemlik-kredili sistem içerisinde eğitim-öğretim vermektedir. Bu sayede hem ulusal hem de uluslararası anlamda yükseköğrenime tam bir eklemlenme sağlanmış olacaktır.

Bunun yanında açıköğretim sistemimizin organizasyonel yapısı, öğretim ortamları, basılı materyalleri gibi tüm süreçleriyle yaşadığı değişim, diğer tüm eğitim kurumları açısından örnek alınacaktır. Ancak dönemlik sistem uygulamasında, yasalarla çizilen öğretim zamanları ve bir milyonun üzerindeki öğrencimizin kayıt ve sınav organizasyonları daha kısıtlı bir takvimle çalışılmasını zorunlu hale getirmektedir. Bu takvim içerisine bütünleme sınavlarının eklenmesi mümkün olmamaktadır. Bunun yanında bütünleme sınavı uygulamasının sistemdeki ders geçme, uyarı ve tekrar durumları gibi başarı süreçlerini de olumsuz etkilediği ve öğrencilerimizin bütünleme sınavları ile aslında dezavantajlı duruma geldikleri yaptığımız ayrıntılı çalışmalarda görülmüştür. Bu açıdan bu öğretim yılından itibaren açıköğretim sisteminde bütünleme sınavı uygulanmayacaktır.

Ders, sınıf geçme ve değerlendirme sistemimiz incelendiğinde bu durum açıkça görülecektir.

Bilgilerinizi rica eder, başarılar dileriz.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Açıköğretim Fakültesi - Öğrenci Bilgilendirme Merkezi

Web:
www.anadolu.edu.tr

E-Posta:
aofbilgi@anadolu.edu.tr

Telefon: 444 10 26

Adres: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yunusemre Kampüsü 26470 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Not: Göndereceğiniz elektronik postalarınızda T.C. kimlik numaranızı, ad ve soyadınızı mutlaka bildiriniz.

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri hakkında öğrenmek istediğiniz ya da merak ettiğiniz konuların cevaplarını görebilmeniz için hazırlamış olduğumuz Açıköğretim Sistemi Sık Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Bu sayfa üzerinden ayrıntılı bilgi alabilir veya arama motoruna anahtar kelime girerek kategoriler içerisinde arama yapabilirsiniz.

Açıköğretim Sistemi Sık Sorulan Sorular sayfasına
www.anadolu.edu.tr
adresinin “Açıköğretim” kısmında yer alan Sıkça Sorulan Sorular bölümünden erişebilirsiniz.

Bulut oldu diyorlar, unutun diyorlar..

Bütünleme kesinleşmiş mi , bakmadım ben daha .

Canım ortalamalar vizede yüksek miydi senin derslerinin ? En kötü bir dönem daha , ama belli de olmaz son güne kadar .

Desinler bakalım kuzum yaa...

Seneye yeni bir sistemle gelir , olmadı başka . Bu senenin kurbanlarıda bizler oluruz .

Aynen öyle ablam..
Oyuncak olduk resmen, bir öyle bir böyle.. Dediğin gibi olmadı seneye, hoop yeni baştan..
Havadan para geliyor okula tabii.. Daha neler neler yaparlar bunlar daha Allah'ım bilir..
Her öğrenciye verilen yasal hakkı, nasıl kılıfına bulup yok ediyorlar aklım almıyor..

Bütünleme kesinleşmiş mi , bakmadım ben daha .

Canım ortalamalar vizede yüksek miydi senin derslerinin ? En kötü bir dönem daha , ama belli de olmaz son güne kadar .

canım çok yüksek değildi ama 45-55-60-70-75 di
finalleri hesapladım yine bu civarlar ama 1 tane 20 veya 25 gelecek notum var
o dersten de neyi işaretlediğimi unuttuğum 7-8 tane soru var
inşallah birkaç tanesi doğru çıkar diye dua ediyorum ama sağlam notlarım yok,şöyle 80-90lar
millet facebook'ta hep paylaşmış tahmini notlarını çoğu yüksek o yüzden tasalanıyorum:18::18::18::18:

O facebooktakiler zaten dahi. Hepsi boğaziçi, odtülü.
siz bilmiyorsunuz

Millet denetim dersinden 90 80 sallıyordu
Ortalaması 30 küsür
İnanmayın şunlara
Gerçekten o notları alan bir kaç kişidir ancak
Notlar açıklandığında o sallayanların hiç biri görünmüyor ortada.

7-8 soru az değil yaa... İnşallah onlardan bir kaç tanesi doğru çıkarsa , şartlı geçersin .

İçimden öyle geçti ,umarım öyle olur .

7-8 soru az değil yaa... İnşallah onlardan bir kaç tanesi doğru çıkarsa , şartlı geçersin .

İçimden öyle geçti ,umarım öyle olur .

benim notlarımı hatırlıyorsun meslektaşım dua ediyorum inş ortalamalar fazla yükselmez yoksa geçemem sanırım sorulara bakamadım hatırlayamam çünkü( cnm nedicemya biz uluslarası ilişkileri dondurup tekrardan dgsye girebilirmiyiz varmı öle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…