Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Bizim bölümden yana için rahat olsun canım , yükselmez ortalamalar.Zaten vizelerde de düşüktü.

Diğer sorunu bilmiyorum canım , netten araştırayım bakayım .

doğru diyorsun sevgi meleğimama insan yine de üzülüyor canım

7-8 soru az değil yaa... İnşallah onlardan bir kaç tanesi doğru çıkarsa , şartlı geçersin .

İçimden öyle geçti ,umarım öyle olur .

ALLAH razı olsun canım benim iyi dileklerin için
inşallah senin için de her şeyin hayırlısı olur

Bende izledim bir solukta , ne güzel yaa ...sanki reelden tanıyormuşum da arkadaşımmış gibi geldi

büt yok ve tek dersten ff ile kalıyorum.Hak hukuktan bahsediyorlar neymiş bağıl değerlendirme varmış öğrencilerin başarısı bağıl değerlendirmeye bağlıymış benim ortalamam 3.00 olsa ne yazar tek dersten ff ile kalıyorum oda tamamen ders fazlalığından 8 dersi geçip tek dersten kalma çok üzücü bir durum.Allaha havale ediyorum tek ders yüzünden 1 dönem süründürecekler.Yazık günah okumaktan soğuttular.Birde övünüyorlar en iyi üniversite diye adiler....

canım belki çan işe yarar, çok kesin mi sonuç..ne bileyim belki bi ihtimal çan devreye girince bişeyler olur...üzülme hayırlısı cnm...

Gazelim vize:50 final:10 ortalama:22 çan falan bilmiyorum ki o nasıl oluyor amaa benim başım çanlıyor sinirden onu iyi biliyorummmm....:105::111::111: Az kaldı hafta içi açıklanacakmış

Selam.Biberon'u izliyorum şu an Trt1de.Ne güzel oluyomuş ya böyle buradan birini görmek.Tanıdık birisini izliyomuşsun gibi oluyor

Sagolasin canim benim, sizler izlediginiz icin ben ayri bir heyecanlandim...

Anam biberonum finale kaldı ya

Kaldim sevgim, bir de heyecanim yok olsaydi da cevap verebilseydim soruya keske.

Bende izledim bir solukta , ne güzel yaa ...sanki reelden tanıyormuşum da arkadaşımmış gibi geldi

Tanisacagiz ausum canim, nasilsa ayri sehir de olsa yakiniz, mutlaka tanisacagiz, ben cok istiyorum...

Yanlız gözdem, bunu kesinlikle içimden gelerek söylüyorum çok güzel kadınsın. Maşallah dedim ilk gördüğümde hayran kaldım

Son düzenleme:
Biberon programı izleyemedim daha doğrusu kaçırdımm ilk işim tekrarını izlemek olacak pazarteside varmış sanırım.Umarım hakkında hayırlısı olur

Yanlız gözdem, bunu kesinlikle içimden gelerek söylüyorum çok güzel kadınsın. Maşallah dedim ilk gördüğümde hayran kaldım

Sagolasin sevgim, valla utandirdin beni. Cok cok tesekkur ederim, o sizin guzel goren gozlerinizin guzelligi...

Biberon programı izleyemedim daha doğrusu kaçırdımm ilk işim tekrarını izlemek olacak pazarteside varmış sanırım.Umarım hakkında hayırlısı olur

Sagolasin gulbebekcigim, seyredersen cok mutlu olurum.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…