Bende yaptırdım, krepe balyaj paket hesabı yapılır saçınıza atılan balyaj sayısına göre fiyat verilir ben bir kere kuaförde yaptırdım 2,5 tl den paketi 20 tane atmışlardı işte.
sonra evde ablamla yaptık aynısıda oldu yani
renk tonajını kuaförünüz orialın saçınızda durma süresine göre takip ederek ayarlayabilir mesela ben platin sarı istemediğimi söyledim bana gösterdi istediğim rengi bulunca yıkadık
bu sarının tonu tam olarak ne acaba ben uzuuun yıllar önce yaptırdım ama civciv sarısı gibi durdu toz açıcıyla yapmıştık rengin oturması uzun zaman aldı şimdi bende bi konu açtım bana hangi renk yakışır diye ama bunu da beğendim düşünücem..
ve yeni balyajımm :)
bu seferki de baya açık oldu resmen sarışın oldum
ama belli oluyo en azından.
Eki Görüntüle 517107 Eki Görüntüle 517108 Eki Görüntüle 517109
baya açık bi sarı oldu
Ve şuda bir gerçektir ki platin sarıya ne kadar yaklaşırsan okadar yıpranıyor saç..
ben soru sordum ama cvp alamadım arkadaştan kızlar bu tonu nasıl yapıyolar bilen var mı toz açıcı filan mı uygulanıyo
çok saol cnm
tonunu sormadım hiç. platin kadar değil ama baya açık bi sarı.
açıcıyla açtı önce sonra cila attı.
Kuaför yapmıştı gamzenk'nin saçını, konunun başlarında yazıyordu galiba.
Tam senin yorumundan önce, gamzenk'nin daha önce verdiği cevabı paylaştım, gözünden kaçmış olabilir. Önce açıcıyla açılmış, sonra cila atılmış.
kızlar dün kuzenimle beraber yaptığımız krepe balyaj çalışması arkada 4 paket önde 4 paket yaptık, ama benim öncedende vardı sarılarım ondan böyle yoğun durdu
sonuç burdaaa
Eki Görüntüle 592872
güle güle kullan canım çok hoş olmuş..
arkadaş bu orialsiz, evde normal saç boyasıyla olmazmı yav? benim saclarım dogal orta kestane, rengi çok güzel ama değişiklik istiyrum...çok da sarı olmasın ama hafif bal köpüğü falan kaldırır
kızlar dün kuzenimle beraber yaptığımız krepe balyaj çalışması arkada 4 paket önde 4 paket yaptık, ama benim öncedende vardı sarılarım ondan böyle yoğun durdu
sonuç burdaaa
Eki Görüntüle 592872
sonuç burdaaa
Eki Görüntüle 592872
süpersin cnm çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?