Saç Rengi ve Saç Boyama Krepe balyaj ? (resimli)

Ve şuda bir gerçektir ki platin sarıya ne kadar yaklaşırsan okadar yıpranıyor saç..

Benim saçımda bütün sarı olduğu için koyu kumral attı aralara, ama ben uçlarda koyu istemiyordum. Sonra çok az uçlara, deneme amaçlı krepe balyaj attı. Çok bekletmedi. 40 TL. oldu. Yani tam yapılırsa herhalde daha pahalıya gelecek benimkiler.

Son düzenleme:

ben soru sordum ama cvp alamadım arkadaştan kızlar bu tonu nasıl yapıyolar bilen var mı toz açıcı filan mı uygulanıyo

Ve şuda bir gerçektir ki platin sarıya ne kadar yaklaşırsan okadar yıpranıyor saç..

Ben platin sarı istemiyorum. Eklediklerim gibi istiyorum, yada küllü sarı, saçımda sırıtmasın renk. Platin rengi beyaz gibi görünüyor ve mat duruyor. Doğal bir parlaklık olsun istiyorum. Mesela eklediğim fotoğraflardan sonuncusu gibi de olsa güzel olur.
Arada gidiyorum kuaföre, hadi boyuyormusun diyorum, hayır olmaz şimdi uzasın daha diyor, bende tıpış tıpış eve gidiyorum.

Son düzenleme:
ben soru sordum ama cvp alamadım arkadaştan kızlar bu tonu nasıl yapıyolar bilen var mı toz açıcı filan mı uygulanıyo

Kuaför yapmıştı gamzenk'nin saçını, konunun başlarında yazıyordu galiba.

Kuaför yapmıştı gamzenk'nin saçını, konunun başlarında yazıyordu galiba.

canım sağol bende zaten kuaförde yaptırıcam da acaba kendisi mi bu tonu isteyip yaptırdı ne dedi yani bu tonu isterken onu sormuştum açıcı filanmı uygulandı diye neyse sanırım bu tonlarda bi resim bulup götürücem yaptıracağım zaman.. :)

Tam senin yorumundan önce, gamzenk'nin daha önce verdiği cevabı paylaştım, gözünden kaçmış olabilir. Önce açıcıyla açılmış, sonra cila atılmış.

Son düzenleme:
Tam senin yorumundan önce, gamzenk'nin daha önce verdiği cevabı paylaştım, gözünden kaçmış olabilir. Önce açıcıyla açılmış, sonra cila atılmış.

evet gözüm görmemeye de başladı artık :90: sağol canım şimdi gördüm kafamda kürüm var da sanırım o beni bööle sersemleştirdi :90:

kızlar dün kuzenimle beraber yaptığımız krepe balyaj çalışması arkada 4 paket önde 4 paket yaptık, ama benim öncedende vardı sarılarım ondan böyle yoğun durdu

sonuç burdaaa

güle güle kullan canım çok hoş olmuş..

arkadaş bu orialsiz, evde normal saç boyasıyla olmazmı yav? benim saclarım dogal orta kestane, rengi çok güzel ama değişiklik istiyrum...çok da sarı olmasın ama hafif bal köpüğü falan kaldırır

arkadaş bu orialsiz, evde normal saç boyasıyla olmazmı yav? benim saclarım dogal orta kestane, rengi çok güzel ama değişiklik istiyrum...çok da sarı olmasın ama hafif bal köpüğü falan kaldırır

benimde kendi saç rengim ööle bi tondadır..aslında evdede sadece uçlara hoş bi renk uygulanabilir ama biraz profesyonellik istiyo bide sarı ayarını gene kuaförde yapabilirsin ama bilemedim saçını görmek lazım bide istediğin tonu :26:

çok teşekkürler kızlaaaaaar,

cherry87

güzelim senin istediğin ton belki yüksek oksidanla boya sayesinde elde edilebilir ama orialle o saçı elde etmen çok daha kolay 15 dk da o rengi bulursun ve inan saçın hiçte yıpranmaz korkun olmasın o yönden

Çok güzel olmuş, güle güle kullan. Saçlarında gayet sağlıklı görünüyor, yıpranmamış.

Arada böyle beğendiklerimi buluyorum, hemen atıyorum bilgisayara. Sizlerle de paylaşayım.

valla bende tam kuaföre göstermek için resim arayışındaydım
tamda istediğim tonları eklemişsin sağol canım çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…