Saç Rengi ve Saç Boyama Krepe Balyajdan sonra röfle yaptıran var mı?

cecillettem

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
31
10
18
Kızlar merhaba şuan saçlarımın rengi bu sekilde , dip boyam çıktı fakat ben Haziran'a kadar boyatamayı dusunuyorum alttan kahverengiler yerine kendi sacımın olmasını istiyorum. Balyajdan sonra röfle nasıl durur yoksa krepe balyaja devam mı etmeliyim $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395072703.289026.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba şuan saçlarımın rengi bu sekilde , dip boyam çıktı fakat ben Haziran'a kadar boyatamayı dusunuyorum alttan kahverengiler yerine kendi sacımın olmasını istiyorum. Balyajdan sonra röfle nasıl durur yoksa krepe balyaja devam mı etmeliyim Eki Görüntüle 1026925

Krepe balyaja devam edersen saçın yıpranır daha çok bence saçının rengini kırdırıp dip röfle yaptır

Tskler, dip röfle dediğiniz komple sarı mı oluyo acaba, röfle yaptırma daha cok yıpranır sacların diyorlar ama balyaj tam istediğim sonucu vermedi bana

Tskler, dip röfle dediğiniz komple sarı mı oluyo acaba, röfle yaptırma daha cok yıpranır sacların diyorlar ama balyaj tam istediğim sonucu vermedi bana

Kuaförüne belirtirsin bu durumu dip röfle komple sarı yapmıyor hep dibe olcağından çok zarar görmezsin ama krepe balyaj yaptıran biri olarak söylüyorum saçlarımın sonunu getirdi

Ben ilk yaptırdığım kuaförden sonuc alamayınca 2 ay sonra baska biyere yaptırdım ama sacımın rengi istediğim tonda sarıda degil sanırım benim icin en iyisi sık röfle diye dusunuyorum, teşekkür ederim bu arada 😘

Ben ilk yaptırdığım kuaförden sonuc alamayınca 2 ay sonra baska biyere yaptırdım ama sacımın rengi istediğim tonda sarıda degil sanırım benim icin en iyisi sık röfle diye dusunuyorum, teşekkür ederim bu arada 😘

Rica ederim istanbulda yaşıyorsan nişantaşında makas kuaföre gitmeni öneririm

Back
X