Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş çaresizliği

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Eymeninannesi2016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
1
0
1
35
Merhaba; suan 10 aylık bir bebeğim var ve doğum iznindeyim. 5 kasımda mecburi iş başı yapi cam. Fakat bebegime bakacak kimse yok. Bu sebepten dolayı üzülerek krese vermek zorundayım... 7 kasımda 1 yaşında olacak oğlum. Ben diyorum ki ekimin son 2 haftasina kadar yazdırmam lazım en azından alışma suresi ve herzaman olduğu bölge de olurum gözlemlerim diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Siz aylık bebeklerinizi verdinizmi nasıl bir yol izlediniz yardım edebilir misiniz çok çaresizim

canım merhaba.. sıkıntını çok iyi anlayabiliyorum.ben de oğlumda yaşadım.öncesinde ablam baktı ama sonra il dışına taşınacağı için arayışa başladık ki benimki 28 aylıktı o dönemde. benim tanıdığım yada tanıdıklarımın referans olabileceği kimse çıkmadı karşıma o yüzden herhangi biriyle evde başabaşa kalmasındansa kreşe vermeyi tercih ettim. referanslı biri bulma imkanın varsa önceliğin bakıcı olsun.henüz çok küçük çünkü.ama imkanın yoksa mecbur kreş.. ve inan küçük yaşta çok zorlanıyo çocukta annede.kreş tercih edeceksen de iyi araştır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…