Kres hakkinda dusunceleriniz.

_KaMeLyA_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
663
95
73
Arkadaslar 24 aylik bir cocugun krese gonderilmesi hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Esim kresle konusmus 24 aylik oldugunda getirin demis tuvalet egitiminide burda ogretiyoruz siz hic baslamayin biz ogretiriz demis. Ben kararsiz kaldim sizce gondermeli mi yoksa erken mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kamelya sen çalışmıyordun bildiğim kadarıyla
neden kreşe göndermek istiyorsun ki ufacık bebeni?

​2 YAŞ civarı kreş için erken değil mi 3 yaşından sonra göndersen daha iyi olmaz mı ?

Bir öğretmen olarak erken olduğunu düşünüyorum.Çocuk ilk üç yaşında tamamen anneyle olmalıdır :)

evde bakıcı tutacağına bence kreş daha güvenilir canım
ayrıca bebeğin günboyu bir yabancı ile başbaşa kalacağına
yaşıtları ve oyun alanları ile vakit geçirir
tabi imkanın varsa otur kendin bak
ama yoksada iyi bir seçenek kreş

kamelya sen çalışmıyordun bildiğim kadarıyla
neden kreşe göndermek istiyorsun ki ufacık bebeni?

daha aktiflesiyor kolay kavriyor bir cok seyi ogreniyor diyorlar konusmaya daha cabuk basliyormus. Tabi bu arada calismak istiyorum onunda etkisi var

​2 YAŞ civarı kreş için erken değil mi 3 yaşından sonra göndersen daha iyi olmaz mı ?

Oglene kadarmis zaten ama bilemiyorum birçok seyi ogrenir konusmaya baslar diyorlar iyi olur diyorlar ama kararsizim iste

Son düzenleme:
Bir öğretmen olarak erken olduğunu düşünüyorum.Çocuk ilk üç yaşında tamamen anneyle olmalıdır :)

Ben de sizin gibi dusunuyordum ama esimi ikna etmisler geldi krese yazdiralim diye daha iyi olacagini soylemisler aktiflesecegini konusmayi sokecegini tuvalet egitimini dogru sekilde vereceklerini vb. Seyler soylemisler. Bnde kararsiz kaldim zaten calismak istiyordum acikcasi birazda bu etken kararsizligimda. Sizde kres ogretmeni misinz

Tesekkur ederim. :)

erken olduğunu düşünüyorum
tuvalet eğitimini sizin kadar temiz tertipli yapacaklarını da sanmam
3 yaş ve sonrası daha uygun bence
tam anne kuzusu şimdi

Değilim :) Ama çok minik ya.Şu an bebek beklediğim için doğuma hazırlık seminerlerine gidiyorum.Dersimize giren psikolog ilk 3 yaşında çocuğun karakterinin ve ruh dünyasının oluştuğunu, bunun da sağlam olması için en önemli etkenin anne olduğunu, annenin çocuğuna göstereceği sevginin çocuğun tüm hayatını etkileyeceğini vs anlattı.Fikrimi etkileyen önemli faktör de bu aslında :)

Anne çocuk kreşe gittiğinde de sevgisini tam olarak verebilir. Ben de bebek bekliyorum ve bebeğim doğduktan 13 hafta sonra işe döneceğim. Kreş olsa bulunduğum şehirde evde tek bir bakıcıdansa (ki bu bakıcı genelde ev hanımından bozma bir bakıcı oluyor) kreşe vermeyi tercih ederim.
Çocuk eğer adapte olursa devam edersiniz yok sorun yaşarsa ısrar etmezsiniz.
kolay gelsin.

merhaba kamelya benimde 2012 ocak doğumlu bir kızım var iki yaşını geçti ve evde bakıcısıyla birlikte ..ben çalışıyorum başlarda bende kreşe vermelimiyim diye düşündüm ancak ilk 3 yıl ev ortamında bulunmalı diyorlar tuvalet eğitiminide ya anneanne ilgilenecek ya babaanne ..tuvalet eğitimindede adem güneş mümkünse yakın kan bağı olan kişiler ilgilensin diyor ..ben sürekli başında olamadığım için babaannesi verecek sanırım ama aktifleşme ve gelişme kısmında kreşe verme isteğine sonuna kadar katılıyorum ama şuda var sanırım ilk bebeğin benim birde 5 yaşında oğlum var ve 4 yaşında anaokuluna gitti konuşmasıve bazı hareketleri geç oluştu uyaran olmadığı iç.in şimdi kızım bir yaşından beri konuşuyor oğlumun yapamadığı pekçok şeyi yapıyor ama geç ama erken eninde sonunda öğreniyorlar herşeyi çokta kafana takma bunu

erken olduğunu düşünüyorum
tuvalet eğitimini sizin kadar temiz tertipli yapacaklarını da sanmam
3 yaş ve sonrası daha uygun bence
tam anne kuzusu şimdi

Tsk ederm

Tsk ederm

Zaten 07:00 13:00 arası kres ogleden sonra yine evde olacak. Yarim gun yine tuvalet egitimine kan bagi olan biri devam edecek

Son düzenleme:

Allah bagislasin bebeginizi sağlıkli bir bebek kolay dogum nasip etsin siz calismaya donmeyecek misinz dogumdan sonra

Ben 2.5 yasinda yarim gun gonderdim tuvalet egitimine orda basladi cok da memnundum

Biraz bilgi verir misiniz nasil oldugu hakkinda siz tecrübelisiniz neler yapiyorlar orda. Olursa sert bir davranista cocuk soyleyebiliyormu

Son düzenleme:
Kesinlikle haddim değil ama, iki yıldır bebeciginin yanında kalmissin, eger maddi sikintiniz yoksa dişini sıksan da bir yıl daha onunla vakit gecirsen?? Zaten o zaman sosyalleşme çağı gelmiş olacak onun için de iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…