Kreşin düzenine ve orada çalışanların eğitim seviyesine ve kalitesine bağlı. Bizim burdaki kreşte çocuk gelişimi bırak lise mezunu insanlar çalışıyor, o yüzden hiç gerek yok. Ha, bütün çocuklara yetişecek kadar yeterli sayıda çocuk gelişimi konusunda eğitimli eleman çalışıyorsa o zaman olabilir. Yine de 2 yaş erken diye düşünüyorum ben. Çalışmıyorsanız hiç gerek yok.Arkadaslar 24 aylik bir cocugun krese gonderilmesi hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Esim kresle konusmus 24 aylik oldugunda getirin demis tuvalet egitiminide burda ogretiyoruz siz hic baslamayin biz ogretiriz demis. Ben kararsiz kaldim sizce gondermeli mi yoksa erken mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba hem anne hem de devlet anaokulunda çalışan bir okul öncesi öğretmeni olarak cevap vermek isterim;
24 ay bence çok çok erken isterse en mükemmel kreş olsun 3 yaşına kadar (çok zor durumda kalmadıkça) bir çocuğun yerinin annesinin yanı olduğunu düşünüyorum .borçlarınız 1 yıl sonra ödenir ama çocuğunuzun o muhteşem anlarında yanında olmanız ve kazanacağı güven duygusu yanınıza kar kalır.çocuğunu küçük yaşlarda kreşe göndermek zorunda kalan birçok anne eminim benim gibi düşünüyordur.Benim de bir oğlum var şu an 5 yaşında seneye anaokuluna gidecek ben şanslı gruptanım anneannesi baktı oğluma ama inanın oğlumun yanında olamamak çok çok kötü...geçen sene 36 aylık grupla çalıştım ,onlar bile oturacak kucak arıyorlar,sıcaklık istiyorlar,anne sıcaklığının yerini hiçbirşey tutmuyor çünkü...Okulöncesi eğitimin faydaları saymakla bitmez ama 24 ay çok erken 1 yıl daha bekleyin bence ,1 yıl daha arkadaşı siz olun tuvalete siz götürün...büyük bir şehirde yaşıyorsanız oyun grupları var onlara götürebilirsiniz...
Bence 3 yaşına kadar çocuğun birşeyler öğrenmesi ya da sosyalleşmesi gerekmiyor.3 yaşına kadar onların ihtiyacı olan kendini güvende hissetmesi, ihtiyaçlarının anne ya da sürekli bir kişi tarafından sevecenlik ve ilgiyle karşılanmasıdır.sosyalleşmesi için çevresinde zaten var olan kişiler yeterlidir.ayrıca 3 yaşına kadar çocuklar birlikte oynuyor gibi görünse de oyun kurmayı ve paylaşmayı bilmezler.kendi dünyalarını yaşarlar.çok erken kreşe gitmenin etkilerinin uzun vade de ortaya çıkacağını düşünüyorum.
Kreşin düzenine ve orada çalışanların eğitim seviyesine ve kalitesine bağlı. Bizim burdaki kreşte çocuk gelişimi bırak lise mezunu insanlar çalışıyor, o yüzden hiç gerek yok. Ha, bütün çocuklara yetişecek kadar yeterli sayıda çocuk gelişimi konusunda eğitimli eleman çalışıyorsa o zaman olabilir. Yine de 2 yaş erken diye düşünüyorum ben. Çalışmıyorsanız hiç gerek yok.
mecbursan bişey diyemiyorum.çünkü bende çalışıyorum ve
babaannesi bakmasa bende erken vermiş olacaktım.
birde kurum kreşlerini araştır istersen.
bana göre piyasada 1000 tl altı özel kreşe gönderilmez.
yani 600-700 lüklerden bahsediyorum.
devlet kreşleri hem daha uygun hemde güvenilir geliyor.
Allah yardımcın olsun.
canım benim Bana kamera ile ilgili birsey sormussun.kamera var bizim kreste .krese gidip istediğin bir günü açtırıp izleyebiliyoruz...ama sana içtenlikle söylüyorum..ve bir anne olarak söylüyorum.çok calışmaya ihtiyacın yoksa yollama ....kresler denilen gibi çok kaliteli değil canım.heleki özel kresler ben gönderiyorum ama mecburum canım.....kres yaşını bekle öyle gönder canım
Arkadaslar 24 aylik bir cocugun krese gonderilmesi hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Esim kresle konusmus 24 aylik oldugunda getirin demis tuvalet egitiminide burda ogretiyoruz siz hic baslamayin biz ogretiriz demis. Ben kararsiz kaldim sizce gondermeli mi yoksa erken mi?
bence tuvalet eğitimini verdikten sonra götür canım çünkü başkasının yanında tuvaletini rahat yapamaz. yaşı için bişey diyemem ama.
Benm kres dusunme amacim kendi yasitlariyla zaman gecirmesi aktiflesmesi mutlu olmasi icin calismiyorum calismayi dusunuyorum ama bir yil daha bekleyebilirim ben sadece cocugum icin iyi olani isteyen bir anneyim. Herseyden once cocugum onemli. Hangisi daha iyi bilemedigim icin kararsizim
cnm bence çok erken 24 aylık henüz 2 yaşında bence en az 4 benim kızım 2 buçuk yaşında 4 yaşınnda gndermeyi düşünüorum tuvalet eğitiminide bence sen öğretmelisin.. en önemli eğitmlerden birisi çalışıosan o ayrı bi konu tabi çalışınca çocuk bakımı zor oluyo bırakacak kımsende yok galiba
BAŞAK ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI
İşte duygusallıktan uzak, aşktan korkan bir erkek. Başak'lar oldukça pasif, başka insanlarla kendisini paylaşmaktan korkan, gösterişsiz ve naif erkeklerdir.
Bir Başak'ın sizden hoşlanıp hoşlanmadığım hakaretlerinden ve yersiz eleştirilerinden anlayabilirsiniz.
Aşkı, okyanusun ortasında. fırtınaya yakalanmak kadar ürkütücü bulan bu burcun erkekleri, romantizmden de son derece uzaktırlar. İlginçtir ama onu paha-h hediyelerle etkileyebilirsiniz. Bir Başak erkeğiyle beraberken fazla masraf çıkartmaz, temiz, şık ve düzenli bir kadın olabilirseniz ilgisin! ve sevgisini kazanabilirsiniz. Eğer onun bitmek bilmeyen hastalıklarına ve somurtkanlığına dayanabilirseniz, sevgi göstereceği günlerin hayali ile yaşayabilirsiniz.
ay valla yalan billa yalannn :)
benimki hiç böle değil ... bi yanlışlık var ama ya benimkin de ya bu yorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?