Kres hakkinda dusunceleriniz.

Henüz çocuğum yok ama olursa o civarda gönderirim muhtemelen. Ama tam gün değil yarım gün. GÖzlemlerim kreşe erken başlayan çocukların daha aktif, daha az saldırgan, daha çabuk öğrenen çocuklar olduğu yönünde. Okul döneminde de daha çabuk uyum sağlıyorlar ve daha başarılı oluyorlar sanki.

Haklisinz bir yil daha durabilirim ama calismak istedgm icin acele ediyorum galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten yarim gun 13.00da bitiyor kararsizim herkes farkli bisey soyluyor. Birde benm cocugum cok hircin yaramaz belki biraz etkisi olur duzelesnde diyorum

Zaten yarim gun 13.00da bitiyor kararsizim herkes farkli bisey soyluyor. Birde benm cocugum cok hircin yaramaz belki biraz etkisi olur duzelesnde diyorum

Enerjisini kreşte atacağı için muhtemelen hırçınlığı azalacaktır. Çocukları eve kapatıyoruz, enerji patlaması yaşıyorlar. Eminim yaşıtlarıyla bir arada olmak iyi gelecektir. Bi de öğretmenlerine tapıyorlar. Yeğenim evde çok aztırsa " öğretmenin bu halini görse ne kadar üzülür" falan diyoruz anında duruluyor. Her yönden işe yarar biley kreş. İlk iki sene yarım gün gönderirsin, sonrasında tam güne gecersin. Hem alışmış olur.

20 aylık oğlumu çalıştığımdan dolayı kreşe gönderen bir anne olarak yazmak istiyorum.... krese göndermeden önce annem bakıyordu.ve konusma mükemmel.yeme içme mükemmel.öz güven süper bir oğlum vardı.....
şimdi yeme sorunumuz var zorla yemek yediriyorum....ve zayıfladı artık birşey olduğu zaman annnneeee diye herşeyi ağlayarak yapan bir oğlum var...ama sakın yanlış anlamayın bunların hepsi kreste oldu demiyorum....kresinde çok faydası var 2,5 yasında oğlum ingilizce biliyor....eğitim konusunda çok iyiyi puzzle konusunda uzmanlastık...
ama bakabildiğiniz kadar siz bakın.küçük yaşta çocugunuza sorumluluk yuklemeyin....
keske elimde olsada oğluma ben baksam.onunla doya doya vakit geçirsem
şuanda işyerindeyim ve oğlum burnumda tütüyor....:2::2::2::2:

canım hırcınlıkları kerste geçiyor eve gelinde devam ediyor.bu seferde seni özlediği için hırcınlaşıyor....sakın yanlış anlama krese karsı degilim sadece kres yasına kadar bekle ozaman çocuğundan tam verim alabilirsin.

Allah bagislasin bebeginizi sağlıkli bir bebek kolay dogum nasip etsin siz calismaya donmeyecek misinz dogumdan sonra

Amin :) Teşekkürler.Benim 2 yıl ücretsiz izin hakkım var.Bu hakkımı Allah nasip edersi sonuna kadar kullanmak istiyorum.

Benim oglumda simdi 20 aylik yeme sorunumuz herseyi aglayarak yaptirma yapilmadiginda vurma tirnaklariyla cizme kafa atma gibi huylari var her tarafim cizik icinde.hatta gecen bir konu acmistim ilac sisesini firlatti burnuma geldi diye. Biraz sakinlesecegini dusunmustum kreste ama tam tersi olmus sizin cocugunuzda.

Merhaba,,
Eğer çalışmıyorsanız ve zorunlu değilseniz bir yıl daha bekleyin derim bende ...

Tsk ederm cnm

benim kızım şuan 15 aylık kışa görümcem bakacak kısmetse 2 yaşını doldurunca bende yarım gün kreş veya oyun grubu düşünüyorum.Tam güne kesinlikle karşıyım ama yarım gün olabilir bence sonuçta 3-4 saat yaşıtlarıyla oyun oynacak yemeğini yine evinde yer uykusunu evde uyur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birde şunu belirteyim her bebek farklı benim kızım mesela çok sosyal oyun arkadaşına ihtiyacı olacağını düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benden cok esim arastirmis bana anlatinca dusunelim biraz dedm ama o kadar iyi anlatmislar ki inanmis daha iyi olacagina. Acikcasi nasil bir ortam hic bilmiyorum 10 kisilik siniflarmis iyi mi sizce hic bir bilgim yok kres konusunda. Biraz bilgilendirir misinz

şuan çalışıyor olsan eyvallah da
ilk 3 yıl kesinlikle anneyle olmalı
çocuğu erkenden mis yatağından kaldırıp göndermek de gereksiz canım
erkenden kreşe yuvaya giden çocuklara sonra bıkkınlık da geliyomuş haberin olsun

bu arada kızım 6,5 aylıkken işe geri döndüm
5 yıl babaannesi baktı anasınıfına kadar görmedi okul
babannesi olmasa mecbur kreşe gönderecektim ama mecburluktan..

Amin :) Teşekkürler.Benim 2 yıl ücretsiz izin hakkım var.Bu hakkımı Allah nasip edersi sonuna kadar kullanmak istiyorum.

Bol bol ilgilenme sansiniz olacak demek ki. Zor ama cok guzel annelik. Tsk ederm yorumlarinz icin

Son düzenleme:

Evet cevremizde hic cocuk yok oynayacagi. Avmlerde bir cocuk gorsun hemen pesine takiliyor arkadas olmaya calisiyor üzülüyorum bu acidan bakinca iyi olur gibi geliyor.

Anladim cnm iyi yonleride var kotu yonleride galiba hangisi agir basiyor ona karar vermeliyim yada bir sene daha bekleyip 3 yasinda yazdirmaliyim 3 yas kres yasi sanirim

kesinlikle canım..en azından 3 veya 4 yaş da olabilir

Zaten 07:00 13:00 arası kres ogleden sonra yine evde olacak. Yarim gun yine tuvalet egitimine kan bagi olan biri devam edecek

07-13 arası diyorsun nasıl kıyacaksın uykusundan 6,5 da uyandırıp giydirip götüreceksin kreşee. ev sıcaklığı anne sıcaklığı olur mu ne kadar iyi kreş olursa olsun. 2 yıldır evdeymişsiniz 1 yıl daha kalın derim naçizane..

Cocugun sosyalleşme anneden ayrılma yaşı 3 tür. Eğer calismiyorsaniz kesinlikle erken yaşta kresi tavsiye etmem. Çalışıyorsanız ve mecbursaniz verdiğiniz kese göre bu sorunun cevabı değişir. Ama ben bir okul öncesi öğretmeni ve bu işleri bilen biri olarak çocuğum olduğunda son tercih krese veririm. Eğer güvendiğim bir bakıcı bulamazsam ve kreş çok güvendiğim bir okul öncesi kurumuysa dusunebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…