- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Kesinlikle haddim değil ama, iki yıldır bebeciginin yanında kalmissin, eger maddi sikintiniz yoksa dişini sıksan da bir yıl daha onunla vakit gecirsen?? Zaten o zaman sosyalleşme çağı gelmiş olacak onun için de iyi olur
Henüz çocuğum yok ama olursa o civarda gönderirim muhtemelen. Ama tam gün değil yarım gün. GÖzlemlerim kreşe erken başlayan çocukların daha aktif, daha az saldırgan, daha çabuk öğrenen çocuklar olduğu yönünde. Okul döneminde de daha çabuk uyum sağlıyorlar ve daha başarılı oluyorlar sanki.
Zaten yarim gun 13.00da bitiyor kararsizim herkes farkli bisey soyluyor. Birde benm cocugum cok hircin yaramaz belki biraz etkisi olur duzelesnde diyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zaten yarim gun 13.00da bitiyor kararsizim herkes farkli bisey soyluyor. Birde benm cocugum cok hircin yaramaz belki biraz etkisi olur duzelesnde diyorum
Allah bagislasin bebeginizi sağlıkli bir bebek kolay dogum nasip etsin siz calismaya donmeyecek misinz dogumdan sonra
20 aylık oğlumu çalıştığımdan dolayı kreşe gönderen bir anne olarak yazmak istiyorum.... krese göndermeden önce annem bakıyordu.ve konusma mükemmel.yeme içme mükemmel.öz güven süper bir oğlum vardı.....
şimdi yeme sorunumuz var zorla yemek yediriyorum....ve zayıfladıartık birşey olduğu zaman annnneeee diye herşeyi ağlayarak yapan bir oğlum var...ama sakın yanlış anlamayın bunların hepsi kreste oldu demiyorum....kresinde çok faydası var 2,5 yasında oğlum ingilizce biliyor....eğitim konusunda çok iyiyi puzzle konusunda uzmanlastık...
ama bakabildiğiniz kadar siz bakın.küçük yaşta çocugunuza sorumluluk yuklemeyin....
keske elimde olsada oğluma ben baksam.onunla doya doya vakit geçirsem
şuanda işyerindeyim ve oğlum burnumda tütüyor....:2::2::2::2:
canım hırcınlıkları kerste geçiyor eve gelinde devam ediyor.bu seferde seni özlediği için hırcınlaşıyor....sakın yanlış anlama krese karsı degilim sadece kres yasına kadar bekle ozaman çocuğundan tam verim alabilirsin.
Enerjisini kreşte atacağı için muhtemelen hırçınlığı azalacaktır. Çocukları eve kapatıyoruz, enerji patlaması yaşıyorlar. Eminim yaşıtlarıyla bir arada olmak iyi gelecektir. Bi de öğretmenlerine tapıyorlar. Yeğenim evde çok aztırsa " öğretmenin bu halini görse ne kadar üzülür" falan diyoruz anında duruluyor. Her yönden işe yarar biley kreş. İlk iki sene yarım gün gönderirsin, sonrasında tam güne gecersin. Hem alışmış olur.
Amin :) Teşekkürler.Benim 2 yıl ücretsiz izin hakkım var.Bu hakkımı Allah nasip edersi sonuna kadar kullanmak istiyorum.
benim kızım şuan 15 aylık kışa görümcem bakacak kısmetse 2 yaşını doldurunca bende yarım gün kreş veya oyun grubu düşünüyorum.Tam güne kesinlikle karşıyım ama yarım gün olabilir bence sonuçta 3-4 saat yaşıtlarıyla oyun oynacak yemeğini yine evinde yer uykusunu evde uyur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şuan çalışıyor olsan eyvallah da
ilk 3 yıl kesinlikle anneyle olmalı
çocuğu erkenden mis yatağından kaldırıp göndermek de gereksiz canım
erkenden kreşe yuvaya giden çocuklara sonra bıkkınlık da geliyomuş haberin olsun
bu arada kızım 6,5 aylıkken işe geri döndüm
5 yıl babaannesi baktı anasınıfına kadar görmedi okul
babannesi olmasa mecbur kreşe gönderecektim ama mecburluktan..
Anladim cnm iyi yonleride var kotu yonleride galiba hangisi agir basiyor ona karar vermeliyim yada bir sene daha bekleyip 3 yasinda yazdirmaliyim 3 yas kres yasi sanirim
Zaten 07:00 13:00 arası kres ogleden sonra yine evde olacak. Yarim gun yine tuvalet egitimine kan bagi olan biri devam edecek
Anladim cnm iyi yonleride var kotu yonleride galiba hangisi agir basiyor ona karar vermeliyim yada bir sene daha bekleyip 3 yasinda yazdirmaliyim 3 yas kres yasi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?