- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
Bilmiyorum kres nasil ama 10kisilik sinif bir ogretmen 1de yardimci varmis cok ilgiliyiz demis esime ama hakli olabilirsinz dedgim gibi kres konusu hic aklimda yoktu hic arastirip bilgi sahibi olmak aklima gelmedi bu yuzden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çocuk sayısı çoksa eğer sizin çocuğunuzla ilgilenebileceklermi acaba tuvalet eğitimi konusunda.Bırakacağınız yer verilecek eğitim açısından güvenilir bir yer mi temizmi,çalışanların eğitim durumları nedir bunları iyi araştırmak gerekli çocuğunuz küçük bence çok erken lise yıllarında staj gördüğüm özel anaokulları vardı gösterilen eğitim,verilen yemekler vs iyi değildi.Ben bu durumu görmüşken çocuğum olsa bırakmaya çekinirim heralde ama içlerinde iyi olan ilgili ,kaliteli yerlerde var onuda söylemeden geçmeyeyim .
canım bu arada bana stajyerliğimde sınıf verdiler. ben açık lisede çocuk gelişimi eğitimi aldım çocuğumuda yanımda götürüyodum. para almıyordum. bu fırsat onlar için çok iyiydi yani çocuk büyüttüm, eğitim aldım, para almıyorum. öğretmene para vermemek için beni kullandılar diyebilirim ve bu durumdan velilrin haberi yoktu. beni öğretmen sanıyolardı bana sakın velilere stajyerim deme biz senin öğretmen olduğunu söylüyoruz demişlerdi... ama seni korkutmak istemem çok iyi yerlerde var...
eğer aradığınız bakıcılık tarzı bir şeyse, kendi evinizde kendinizin bakmaya zamanınız yoksa, mecburen verilebilir. fakat ben ilkokuldan önce sadece 1 yıl çocukların anaokuluna gitmeleri taraftarıyım. ondan öncesi hem onlar için eziyet ve zaman kaybı, hem de gereksiz tekrarlardan ibaret olan bir süreç. tasvip etmiyorum.
Yaş konusunda bisiy diyemem ama tuvalet eğitimini siz yaptırmalısınız. onların ne sekilde yaptırcagını bilemiyoruz..SOnucta bi anne bile alıştırırken baya bi uğraş gerekten bişey. :44:
Evet kres iyiyse eyer evde bakicidan cok daha iyi. En iyisi ilk uc yas evde ama cocuk bence de kreste daha cok sosyallesiyor. Ve esinin soylemesine guvenmemelisin, erkekler anlamaz o isten gidip kresi kendin gez. Ve diyer kresleride gez ki karsilastirma yapabil. Cocuga eve kendin bakmandan daha zor disari yollamak.
11 aylık oldular gelişimlerine el gıdaya geçişlerine uyku düzenine çok katkısı oldu kısacası herşeyleri daha sistemli ve gelişimleri çok daha aktif
Kreş iyiyse Tabiki vermelisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok erken bir öğretmen olarak bunu söylüyorum anne çalışıyorsa bile 3 yaşından önce başlamamalı okul seçimide çok önemli okuldan çok öğretmen seçimi dahada önemli çok kreş ve kreş öğretmeni gördüğüm için söylüyorum alıyorlar lise mezunu birini öğretmen diye sonra olan çocuklara oluyor.
Anlayabilir miyim ki biri vurdugu yada kotu davrandigi zaman soyleyebilecek bir yas degil sanirim simdi bile bir cocuk vursa hic birsey olmamis gibi yine cocugun pesinden gidip oynamak istiyor. psikolog olmasi cok iyi bende sorayim. En iyisi kendim gidip gorussem daha iyi olacak sanırım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım birde tuvalet egitimine bizde yeni başlıcaz.bizim kresin psikologu aileleri çağırdı çocuğun evdeki hallerini sordu.bazı ailelere çocuğunuz daha tuvalet egitimine hazır değil dedi.zorlamayın dedi.bizimkine tuvalet egitimine hazır dedi. biz evde başlıcaz onlarda kreste takip edecekler.bakalım nasıl olacak...
kreşte kamera olmasına çok dikkat et canım.kamerasız krese asla yollama...benim oğlumda söyleyemiyo ama birsey olduğu zaman öğretmenleri hemen beni arayıp söylüyorlar.
ben sık sık okulda napıyorsunuz diye soruyorum.öğretmeni bir olayı anlattı bana bende o gün hemen oğluma sordum.çocuğun biri ısırmıs bana ısırdığı yeri gösterdi ve kapıya doğru kostu.yanı tam kresten çıkarken birbirini iktirmişler.diğer cocukta ıısrmıs. yanı öğretmeni derse anlayabiliorum bende çünkü küçükler canım....
psikolog çocuğun ailesini çağırmıs görüşme yepmışlar.çocukta kaka yapamama sorunu olduğu için su ara çok hırcınmış....
bence bire bir görüş odaları gez ve evden kamerayla takip et bence canım.için rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?