Kres hakkinda dusunceleriniz.

çocuk sayısı çoksa eğer sizin çocuğunuzla ilgilenebileceklermi acaba tuvalet eğitimi konusunda.Bırakacağınız yer verilecek eğitim açısından güvenilir bir yer mi temizmi,çalışanların eğitim durumları nedir bunları iyi araştırmak gerekli çocuğunuz küçük bence çok erken lise yıllarında staj gördüğüm özel anaokulları vardı gösterilen eğitim,verilen yemekler vs iyi değildi.Ben bu durumu görmüşken çocuğum olsa bırakmaya çekinirim heralde ama içlerinde iyi olan ilgili ,kaliteli yerlerde var onuda söylemeden geçmeyeyim .

bizde de 10 kişilik sınıf vardı ama o öğretmenle alakalı bişey yani iyi düşünmeni öneririm.. ilgiliyiz demeside basit geldi müşteri için der tabi. nasıl bir yer bilmiyorum ama kreşlerin bazıları velilere ve çocuklara müşteri gözüyle bakıyorlar helede küüçük yaş sa devamı gelsin diye daha farklı davranılıyor...

canım bu arada bana stajyerliğimde sınıf verdiler. ben açık lisede çocuk gelişimi eğitimi aldım çocuğumuda yanımda götürüyodum. para almıyordum. bu fırsat onlar için çok iyiydi yani çocuk büyüttüm, eğitim aldım, para almıyorum. öğretmene para vermemek için beni kullandılar diyebilirim ve bu durumdan velilrin haberi yoktu. beni öğretmen sanıyolardı bana sakın velilere stajyerim deme biz senin öğretmen olduğunu söylüyoruz demişlerdi... ama seni korkutmak istemem çok iyi yerlerde var...

Calisanlar boyle anlattikca vazgeciyorum acikcasi gidip gozlerimle gormem gerek sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu anlamanin bir yolu yok mu vazgecmek üzereyim

11 aylık oldular gelişimlerine el gıdaya geçişlerine uyku düzenine çok katkısı oldu kısacası herşeyleri daha sistemli ve gelişimleri çok daha aktif
Kreş iyiyse Tabiki vermelisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Evet kres iyiyse eyer evde bakicidan cok daha iyi. En iyisi ilk uc yas evde ama cocuk bence de kreste daha cok sosyallesiyor. Ve esinin soylemesine guvenmemelisin, erkekler anlamaz o isten gidip kresi kendin gez. Ve diyer kresleride gez ki karsilastirma yapabil. Cocuga eve kendin bakmandan daha zor disari yollamak.

Son düzenleme:
Yaş konusunda bisiy diyemem ama tuvalet eğitimini siz yaptırmalısınız. onların ne sekilde yaptırcagını bilemiyoruz.. SOnucta bi anne bile alıştırırken baya bi uğraş gerekten bişey. :44:

eğer aradığınız bakıcılık tarzı bir şeyse, kendi evinizde kendinizin bakmaya zamanınız yoksa, mecburen verilebilir. fakat ben ilkokuldan önce sadece 1 yıl çocukların anaokuluna gitmeleri taraftarıyım. ondan öncesi hem onlar için eziyet ve zaman kaybı, hem de gereksiz tekrarlardan ibaret olan bir süreç. tasvip etmiyorum.

Bakicilik tarzi bisey deil yasitlariyla oynasin aktiflessin enerjisini atsin mutlu olsun istiyorum farkli seyler ogrensin

Yaş konusunda bisiy diyemem ama tuvalet eğitimini siz yaptırmalısınız. onların ne sekilde yaptırcagını bilemiyoruz.. SOnucta bi anne bile alıştırırken baya bi uğraş gerekten bişey. :44:

Haklisinz ama ogleye kadar onlar baslayacak ogleden sonra yine evde ben tuvalet egitimine devam edecegim

Tabi ki gidip gormem lazim kiyaslamam lazim tsk ederim

Kresi gormedm gidip gorecegin esimin demesiyle iyiymis ama benm bakmam lazim

Çok erken bir öğretmen olarak bunu söylüyorum anne çalışıyorsa bile 3 yaşından önce başlamamalı okul seçimide çok önemli okuldan çok öğretmen seçimi dahada önemli çok kreş ve kreş öğretmeni gördüğüm için söylüyorum alıyorlar lise mezunu birini öğretmen diye sonra olan çocuklara oluyor.

benimde oglum tam 2 yasinda bide 8 aylik bir kizim var kendim evdeyim calismiyorum ama bende oglumu krese vermeyi istiyorum cok agresif hircin hic dinlemiyo beni bide hyper aktiflik var napicam bilmiyorum sastim kaldim vallahi kizimida durmadan dovuyo hic aman dislik vermiyo tuketti resmen beni ya 16 aylikken bir kac gun krese gitti ondan sonra yolamadim gitmek istemiyordu biraktimda kusuyodu bende daha goturmedim oda gunde en fazla 4 saati gunde biraktimda. uzuldum bende daha goturmedim tabiki o yastaki cocugun yeri annesin in yani ama baska yolun kalmayinca napican.
ben belcikadayim burda her cocuk 2,5 yasinda okula basliyo mecbur degil ama bende vericem haftanin 3 gunu 4 saatligine tum gun vermem en azindan sosyalesir enerjisini atar benimki her cocugu dovuyo

Peki kres secerken ogretmenin diplomasini sorma sansimz var mi yani nasil anlayabiliriz lise mezunu olmadigini

kreşte kamera olmasına çok dikkat et canım.kamerasız krese asla yollama...benim oğlumda söyleyemiyo ama birsey olduğu zaman öğretmenleri hemen beni arayıp söylüyorlar.

ben sık sık okulda napıyorsunuz diye soruyorum.öğretmeni bir olayı anlattı bana bende o gün hemen oğluma sordum.çocuğun biri ısırmıs bana ısırdığı yeri gösterdi ve kapıya doğru kostu.yanı tam kresten çıkarken birbirini iktirmişler.diğer cocukta ıısrmıs. yanı öğretmeni derse anlayabiliorum bende çünkü küçükler canım....
psikolog çocuğun ailesini çağırmıs görüşme yepmışlar.çocukta kaka yapamama sorunu olduğu için su ara çok hırcınmış....

bence bire bir görüş odaları gez ve evden kamerayla takip et bence canım.için rahat eder.

canım birde tuvalet egitimine bizde yeni başlıcaz.bizim kresin psikologu aileleri çağırdı çocuğun evdeki hallerini sordu.bazı ailelere çocuğunuz daha tuvalet egitimine hazır değil dedi.zorlamayın dedi.bizimkine tuvalet egitimine hazır dedi. biz evde başlıcaz onlarda kreste takip edecekler.bakalım nasıl olacak...

Anladm canm kolay gelsin. Bende gidip konusayim bakalim hala kararsizim görmeden karar veremeyecegim sanirim

Evden nasil takip ediyoruz kamerayla. Int uzerinden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…