Kreş mi kv mi?

Benim dusuncem de tabiki kresten yana ama dediğim gibi hastalanmasından korkuyorum kreste

Bağışıklık kazanır. Ayrıca kayınvalideniz çocuğunuzun gelişimine ne gibi bir katkı sunabilir ki?

Günaydın sevgili hanımlar basliktanda anlaşıldığı üzere 1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var ve ben eylül de işe başlayacagim öğretmenim ama yoğun olan bi branş degiljm. Haftanın her günü çalışmayacağım bazı günler sadece iki saat dersim oluyor. Size sorum bebeğimi krese mi vermeliyiz yoksa babaanne mi bakmali ? Kv ile aynı şehirde değiliz git gel yapacak ama her hafta değil ara da bir evine gidecek yani sürekli bizde kalması gerek bir de herşeye karışan ve sürekli laf sokma çabasında olan bi insan eşim derseniz annesine asla toZ kondurmaz. Kreş derseniz küçük olduğu için kiyamiyorum ya mikrop kaparsa diye. Bir de emiyor su anda. Siz ne yaptınız? Krese verir miydiniz? Yoksa bebisimin mutluluğu ve sağlığı için kv çekilir mi ? Bu arada kvme bebeğimin bakımı konusunda çok güveniyorum iyi bakıyor
bende eylülde başlıyorum benim bebeğimde bir yaşına girecek iki yaşında zaten kreşe vericem şuan erken diye düşündüm ve bebeğim için bir sene kv sabretmeye karar verdim

yeri geliyor bz bile sinirleniyoruz bebeğimize sürekli ağladığında .. ben derdini anlatamıcak kadar küçükse güvenemiyorum kreşlere.
kv kalırsa aklın bebeğnde kalmaz en azndan kendi rahat yatağnda uyuyor olcaktr.

bende eylülde başlıyorum benim bebeğimde bir yaşına girecek iki yaşında zaten kreşe vericem şuan erken diye düşündüm ve bebeğim için bir sene kv sabretmeye karar verdim
Aslında mantıklı olan bi sene sabretmek ama işte nasıl sabredilir

yeri geliyor bz bile sinirleniyoruz bebeğimize sürekli ağladığında .. ben derdini anlatamıcak kadar küçükse güvenemiyorum kreşlere.
kv kalırsa aklın bebeğnde kalmaz en azndan kendi rahat yatağnda uyuyor olcaktr.
Aynen yemeğini düzgün yer kendi ev ortamında olur bunlar hep olması gereken şeyler ama işte bir sene kv çekilir mi çekilirse en az hasarla nasıl atlatılır ?

Kreş tavsiye etmem çok hasta olur.kv de daha iyi ama oda seni hasta edebilir.
En iyi seçenek bakici zaten sürekli işe gitmiyorsun.eger yoğun calissaysin kv de derdim.bir cocuga en iyi birinci derce akraba iyi bakar bakmasada sever diye düşünüyorum babannesi sonuç da
Tabi yinede istisnalar olabilir.

Kreş tavsiye etmem çok hasta olur.kv de daha iyi ama oda seni hasta edebilir.
En iyi seçenek bakici zaten sürekli işe gitmiyorsun.eger yoğun calissaysin kv de derdim.bir cocuga en iyi birinci derce akraba iyi bakar bakmasada sever diye düşünüyorum babannesi sonuç da
Tabi yinede istisnalar olabilir.
Bakıcı bulamıyorum maalesef burada duyurayim amasyadayim belki burdan bulabilirsin

Birde şöyle düşünüyorum kv de size geldiginde eşiniz orta yolu bulunabilir sürekli annesinin yaninda olup sizinle tartismazsa en az hasarla atlatilir.eşini sen taniyorsun ?

Günaydın sevgili hanımlar basliktanda anlaşıldığı üzere 1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var ve ben eylül de işe başlayacagim öğretmenim ama yoğun olan bi branş degiljm. Haftanın her günü çalışmayacağım bazı günler sadece iki saat dersim oluyor. Size sorum bebeğimi krese mi vermeliyiz yoksa babaanne mi bakmali ? Kv ile aynı şehirde değiliz git gel yapacak ama her hafta değil ara da bir evine gidecek yani sürekli bizde kalması gerek bir de herşeye karışan ve sürekli laf sokma çabasında olan bi insan eşim derseniz annesine asla toZ kondurmaz. Kreş derseniz küçük olduğu için kiyamiyorum ya mikrop kaparsa diye. Bir de emiyor su anda. Siz ne yaptınız? Krese verir miydiniz? Yoksa bebisimin mutluluğu ve sağlığı için kv çekilir mi ? Bu arada kvme bebeğimin bakımı konusunda çok güveniyorum iyi bakıyor

konunuzu okumadan yanitliyorum:

- kres!

az biraz konuşmaya başlasa kesinlikle kreş derdim ama
eğer kv niz tv karşısında yemek yedir-mi-yor , hemen ağzına tatlı tıkıştır-mı-yorsa, etkinlik yaptırabilecekse kv nizi 3-5 ay idare edin
yoksa yarım gün kreş ile görüşün yarım gün her hafta değişebileceğini bazen öğleden önce bazen öğleden sonra vs.şimdiden araştırın kreşleri beğendiğiniz içinize sinen ile görüşün iş arkadaşım var 13 aylıkken verdi konuşmuyor daha ama akıllı bıdık (hostes arabadan indirince annesinin elinden tutup tekrar gitmek için ağlıyor(4 aydır gidiyor) ilk 1 hafta anne ile birlikte gitti geldi ilk gün hariç anne sadece köşede durmuş ikinci hafta kv si kapıda bekledi ağlarsa diye aralarda gitmiş yanına sizde bu şekilde alıştırın araştırın

Birde şöyle düşünüyorum kv de size geldiginde eşiniz orta yolu bulunabilir sürekli annesinin yaninda olup sizinle tartismazsa en az hasarla atlatilir.eşini sen taniyorsun ?
Maalesef annesi için oğlu, oğlu için annesi tek ben aralarındaki gereksiz insan onlara gore

Maalesef annesi için oğlu, oğlu için annesi tek ben aralarındaki gereksiz insan onlara gore
O zamn işin zor keske baska bir seceneginiz olsaymis.kış doneminde gelsin kv de hastaliklarin oldugu donemde geri zamanlat kreş e ver.:)uc bes ay idare et sonrada biraz büyür zaten

Kendi sorunlarınız ıcın ufacık cocugu krese vermenın mantıgını anlamıyorum el kadar bebek yazık deılmı krese gondermeye emınım kı su dönemde her ne kadar kv ıle gecımsız olsanızda torununa cok daha ıyı bakar 2 yasını gectıkten sonra krese vermek daha mantıklı keske benım kv olsada benımde guvenerek bırakabılecegım bırı olsaydı

Kreş bence

Kreş veya bakıcı.

Kv asla!

Kendi sorunlarınız ıcın ufacık cocugu krese vermenın mantıgını anlamıyorum el kadar bebek yazık deılmı krese gondermeye emınım kı su dönemde her ne kadar kv ıle gecımsız olsanızda torununa cok daha ıyı bakar 2 yasını gectıkten sonra krese vermek daha mantıklı keske benım kv olsada benımde guvenerek bırakabılecegım bırı olsaydı
Kreşler işkence yerleri değil, kendi sorunu dediğiniz şeyler aile facialarına neden oluyor, sonu boşanmaya kadar gidiyor. Bu riski göze almaya değer mi ?

Back
X