- Emoji Skoru
- 355.181
- Puanlar
- 898
Aynen konuştuğunuz dil bu çünkü! !!!!!! Bol ünlem.Sizinle aynı dili konusamadıgımız kesın kres konusında madem sizin kresler hakkında bılgınız var benımde krese gidipte mikrop kapıp acillere gelen çocuklar hakkında bilgim var!!!!
Bu durumda kreşe bende vericem demeyin bari.
Sağolsun geldi bir yıla yakın baktı çocuğumu büyüttü eşim de bende sıkıntı yaşamadık annem gerçekten çok uyumlu sessiz bi insandır. Sonra baktık annem gittiğinde çocuk hala küçük kendini ifade edemiyor kreş mi bakıcı mı yoksa bekar görümcem mi derken sırf çocuğumun iyiliği için görümcemi seçmek zorunda kaldım. Onlar da uzaktalar ve geldi bizde kaldı birkaç ay feci kavgalı ayrıldık. Sorun bende değildi eşim yüz kere söylemişti benim kardeşim çok sıkıntılı biri onunla aynı evde yapamayız diye ama yine de sırf çocuğum için gelsin demiştim. Evden gideli aylar oldu biz hala konuşmuyoruz . sonra bi komşum ben çocuğuna bakmak isterim dedi şimdi o bakıyor. Iyi baktığına inanıyorum ama seni de anlıyorum bu zor bir karar yine de geçmişe dönsem yine görümcem baksın derim çocuğum için herşeye göz yummaya hazırım ben böyle düşünüyorum.