- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Fiyatta söyleseniz2. kızımı büyütürken ben 4 yaşdan önce vermem derdim eşim de bende
ama bakıcı sorunları yaşadıkça tam 37 ay (3 yaş 1 ay) ken verdim
çok da rahat ettik inanın çocuk da biz de
tabi üzüldüm küçük diye ama
bu arada çalıştığım için.. çalışmıyor olsam 4,5 yaş dan önce vermezdim herhalde
siz çalışıyor musunuz?
MerhabaFiyatta söyleseniz
Gaziantep'in ilçesi. Küçük bir şehir yani.Merhaba
yaşadığınız yere göre değişir
siz nerdesiniz?
şu an tam da sizin durumunuzdayım2. kızımı büyütürken ben 4 yaşdan önce vermem derdim eşim de bende
ama bakıcı sorunları yaşadıkça tam 37 ay (3 yaş 1 ay) ken verdim
çok da rahat ettik inanın çocuk da biz de
tabi üzüldüm küçük diye ama
bu arada çalıştığım için.. çalışmıyor olsam 4,5 yaş dan önce vermezdim herhalde
siz çalışıyor musunuz?
Yaa kiyamam.36 aylık öğrencilerim olmuştu anne anne diye ağlaya ağlaya gelirlerdi asla sınıfa girmek istemezlerdi büyük öğrenciler tanırdı artık ağlayan çocukları çok üzülürdüm.
Öte yandan anneyim ve okula dönme işini ertelemek istemiyorum 36 ay değil de 42 ay 3.5 yaş iyidir diye düşündüm hep.
Konuyu takipteyim bakalım...
Öyle onların iyiliği için çalışmamız daha iyi ama insan ne yapacagini şaşırıyor.şu an tam da sizin durumunuzdayım
3 yaş öncesi kreşe vermek istemiyordum ama tam 5 bakıcı değiştikten ve her gelen bir öncekinden ilgisiz olunca yaz sonuna doğru kreşe vermeyi düşünmeye başladım
çalışan anne olmak zor yaa
İstanbul da bizim kreş 1500Gaziantep'in ilçesi. Küçük bir şehir yani.
Erkek çocuğum için ayda 200 demişlerdi.İstanbul da bizim kreş 1500
250 servis
Gaziantep daha düşüktür tahminim
tabi branş ödemeleri vs de var
Tuvalet işi nasıl oluyor arkadaşlar kreşte? Benim kızım da 36 aylık konuyu takipte
Branş ödemeleri ne tam bilmiyorum? Servis uygunmus. Ama bu kadar küçükken servise vermek korkutuyoİstanbul da bizim kreş 1500
250 servis
Gaziantep daha düşüktür tahminim
tabi branş ödemeleri vs de var
öyle maalesefşu an tam da sizin durumunuzdayım
3 yaş öncesi kreşe vermek istemiyordum ama tam 5 bakıcı değiştikten ve her gelen bir öncekinden ilgisiz olunca yaz sonuna doğru kreşe vermeyi düşünmeye başladım
çalışan anne olmak zor yaa
tam gün müErkek çocuğum için ayda 200 demişlerdi.
öyle ne yazık kiÖyle onların iyiliği için çalışmamız daha iyi ama insan ne yapacagini şaşırıyor.
Özel anaokulu gibi. Ayda 200 dediler. Servisi bizden. Yemek onlardan yarım gün.tam gün mü
yemekli vs
devlet anaokulu ise olabilir tabi
özel kreş mi?
benim kuzum biniyordu servise 3 yaşındayken deBranş ödemeleri ne tam bilmiyorum? Servis uygunmus. Ama bu kadar küçükken servise vermek korkutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?