Kreş yasi

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Merhaba herkese. Kreş yasi kaç olmalı kızım 39 aylıkken göndermeyi planlıyorum sizce uygun mu bir sene daha ertelemeli miyim? Onun eğitimi için elimden bgelenin en iyisini yapmak istiyorum. Devlet anaokulları ve anasınıfı icin ne düşünüyorsunuz özel bir krese göre?!

2. kızımı büyütürken ben 4 yaşdan önce vermem derdim eşim de bende
ama bakıcı sorunları yaşadıkça tam 37 ay (3 yaş 1 ay) ken verdim
çok da rahat ettik inanın çocuk da biz de
tabi üzüldüm küçük diye ama

bu arada çalıştığım için.. çalışmıyor olsam 4,5 yaş dan önce vermezdim herhalde
siz çalışıyor musunuz?

Fiyatta söyleseniz

Seneye göndereceksiniz herhalde dimi kaç yaşında olacak okullar açılnca? 4 yaş uygun bir yaş. Devletin çoğu yarım gün zaten.

36 aylık öğrencilerim olmuştu anne anne diye ağlaya ağlaya gelirlerdi asla sınıfa girmek istemezlerdi büyük öğrenciler tanırdı artık ağlayan çocukları çok üzülürdüm.
Öte yandan anneyim ve okula dönme işini ertelemek istemiyorum 36 ay değil de 42 ay 3.5 yaş iyidir diye düşündüm hep.
Konuyu takipteyim bakalım...

şu an tam da sizin durumunuzdayım
3 yaş öncesi kreşe vermek istemiyordum ama tam 5 bakıcı değiştikten ve her gelen bir öncekinden ilgisiz olunca yaz sonuna doğru kreşe vermeyi düşünmeye başladım
çalışan anne olmak zor yaa

Yaa kiyamam.

Öyle onların iyiliği için çalışmamız daha iyi ama insan ne yapacagini şaşırıyor.

öyle maalesef
bizim evde kamera olmasına rağmen gözüm görmesine rağmen istemediğim şeyleri yapıyorlardı
kreşten sonra bir rahatladık ki
sizinki kaç yaşında?

Öyle onların iyiliği için çalışmamız daha iyi ama insan ne yapacagini şaşırıyor.
öyle ne yazık ki
pandemi döneminde ciddi ciddi işi bırakmayı düşündüm çok zorlandım çünkü
ama hep maddi açıdan çocuklarıma yetememe korkusundan vazgeçtim hep
ama öyle olunca da işte aklım hep evde çocuklarım iyi mi yemeklerini yedi mi üşüdü mü sıkıldı mı
ben de dertliyim şu sıra bu konuda kusura bakma böyle dertlendim sana :)

Branş ödemeleri ne tam bilmiyorum? Servis uygunmus. Ama bu kadar küçükken servise vermek korkutuyo
benim kuzum biniyordu servise 3 yaşındayken de
çok güzel koruyup ettiler daha küçükleri bile biniyor
branş ingilizce+robotik kodlama+stranç mesela
bayağı ingilizce kelimeler biliyor benim kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…