- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Ben hep bezi bırakınca gönderirim sanıyordum
O işler öyle olmuyormuş sanırım
O işler öyle olmuyormuş sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki henüz 2,5 yaşında ama tükendim gerçekten, lütfen sözüm meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın ama 2 senedir bakıcılardan çektiğimi kimseden çekmedim resmenöyle maalesef
bizim evde kamera olmasına rağmen gözüm görmesine rağmen istemediğim şeyleri yapıyorlardı
kreşten sonra bir rahatladık ki
sizinki kaç yaşında?
maşallah kızınızabenim kuzum biniyordu servise 3 yaşındayken de
çok güzel koruyup ettiler daha küçükleri bile biniyor
branş ingilizce+robotik kodlama+stranç mesela
bayağı ingilizce kelimeler biliyor benim kız :)
wc eğitimi var mıydı?Büyük kızım 24 aylıkken Dr hemen kreşe verin dedi, ertesi gün verdik, küçüğüde aynı kreşe 18 aylık vermiştim.
Gelişim geriliği var hemen verin dedi, benim kızım çok sıkıntılıydi, WC eğitimi yoktu, pütürlü yemezdi, agzindakileri yutmazdi. Kreşe verince rahat ettim ben. Bakıcım da iyiydi, evim işimin karsisindaydi ama kreş hem çocuklar hem benim için en iyisi olmuştu.wc eğitimi var mıydı?
zorlandınız mı peki
bir de neden doktorunuz vermenizi söyledi acaba
teşekkür ederim :)maşallah kızınıza![]()
3 yaşında mı verdiniz kreşe
aslında büyük kızım zamanında da doktorumuz 2,5 yaşında hemen verin demişti ve gerçekten çok büyük faydasını gördükGelişim geriliği var hemen verin dedi, benim kızım çok sıkıntılıydi, WC eğitimi yoktu, pütürlü yemezdi, agzindakileri yutmazdi. Kreşe verince rahat ettim ben. Bakıcım da iyiydi, evim işimin karsisindaydi ama kreş hem çocuklar hem benim için en iyisi olmuştu.
maşallah darısı başımıza diyeyim :)teşekkür ederim :)
evet.. 3 yaş 1 aylıktı tam
işte bakıcı çilesinden 3 yaşta vermek zorunda kaldık
mesela hala bezliydi kızım bizle inatlaşıp öğrenmiyordu
okulda 1 haftada öğrendi :)
Bu branşlar için ne kadar ek ödeme istedilerbenim kuzum biniyordu servise 3 yaşındayken de
çok güzel koruyup ettiler daha küçükleri bile biniyor
branş ingilizce+robotik kodlama+stranç mesela
bayağı ingilizce kelimeler biliyor benim kız :)
amin inşallah :)maşallah darısı başımıza diyeyim :)
Bu konuda annelerin çocuklardan daha zor alistigini düşünüyorum. Biz anneler biraz dramatize ediyoruz sanki. Çocuklar hemen alışıyor, iyi bir kreşte iyi bir eğitim ve arkadaşlarla mutlu oluyorlar. Ben cok kucuk yaşta verdim ikisinide. Çocuklarım bana karşı cok sevgi dolu ama asla bana bağımlı değil.aslında büyük kızım zamanında da doktorumuz 2,5 yaşında hemen verin demişti ve gerçekten çok büyük faydasını gördük
ama büyük kızım derdini anlatabilen bi kızdı
ama küçük kızım hiç derdini anlatamıyor, anlatamadığında da çok asabileşiyor o yüzden endişeleniyorum zorlanır kendini yalnız hisseder mi diye
Tv kumandalarını saklamak gibi şeyler yapmadınız mı? Konuya gelirsek ben 3 yaş 9 aylıkken başlatmıştım, yine de çocuğum çok hasta oldu , yılın yarısında gidemedibenimki henüz 2,5 yaşında ama tükendim gerçekten, lütfen sözüm meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın ama 2 senedir bakıcılardan çektiğimi kimseden çekmedim resmen
neyi yapmasını söylediysem yapmıyorlar neyi yapma desem yapıyorlar, uyarınca trip atıyorlar
yaa en basiti tv yok dedim açılmayacak gün içinde dedim, dedik eşimle beraber, çünkü kızlarımın ikisi de işitme engelli ve küçük kızım konnuşma anlamında çok geri şu anda ve görüştüğümüz özel eğitim hocaları kesinlikle yasaklADI TV'yi
ama yok akşam eve geliyorum ki her 2 tv de açık
bilgisayar açık
büyük kızıma soruyorum zaman zaman, sürekli tv izliyorlarmış![]()
Hastalık oluyor ilk zamanlar, ama daha sonra ne kreşte herkes hastalıktan kırılırken ne de ilkokula başladıklarında hic hastalanmadılar şükür.Tv kumandalarını saklamak gibi şeyler yapmadınız mı? Konuya gelirsek ben 3 yaş 9 aylıkken başlatmıştım, yine de çocuğum çok hasta oldu , yılın yarısında gidemedi
kızımı 30 aylıkken(2,5 yaşında) iken iş sebebi ile kreşe verdim. 15 günlük alışma sürecinden sonra çok kolay oldu. bakıcıdansa özel kreşi tavsiye ederim. çünkü eğitimin yanı sıra sosyalleşmiş de oluyor. ben çok faydasını gördüm.Merhaba herkese. Kreş yasi kaç olmalı kızım 39 aylıkken göndermeyi planlıyorum sizce uygun mu bir sene daha ertelemeli miyim? Onun eğitimi için elimden bgelenin en iyisini yapmak istiyorum. Devlet anaokulları ve anasınıfı icin ne düşünüyorsunuz özel bir krese göre?!
Ne biliyim valla. Büyüdükçe toparladı zaten de o sene yine bakıcıyla geçti. Şimdi küçük bir ay sonra üç olacak ama vermeyeceğim eylülde. 4 yaşında göndermeyi düşünüyorumHastalık oluyor ilk zamanlar, ama daha sonra ne kreşte herkes hastalıktan kırılırken ne de ilkokula başladıklarında hic hastalanmadılar şükür.
haklısınız aslında, hatta büyüğümü kreşe verdiğimde çok da rahat ettimBu konuda annelerin çocuklardan daha zor alistigini düşünüyorum. Biz anneler biraz dramatize ediyoruz sanki. Çocuklar hemen alışıyor, iyi bir kreşte iyi bir eğitim ve arkadaşlarla mutlu oluyorlar. Ben cok kucuk yaşta verdim ikisinide. Çocuklarım bana karşı cok sevgi dolu ama asla bana bağımlı değil.
Çokda merhametli ve sosyal çocuklar.
aklıma gelmedi değil ama koskoca kadına bu şekilde bi tavır göstermem ayıp olur gibime geldi ama işte salaklık bende o bana yaptığı ayıbı düşünüyor muTv kumandalarını saklamak gibi şeyler yapmadınız mı? Konuya gelirsek ben 3 yaş 9 aylıkken başlatmıştım, yine de çocuğum çok hasta oldu , yılın yarısında gidemedi