- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Sonbahar aslında hastalık mevsimidir, bünyesinin alışması için yaz bitmeden mi verseniz ?haklısınız aslında, hatta büyüğümü kreşe verdiğimde çok da rahat ettim
ama işte büyüğüm daha sosyal daha insanlarla içiçe büyüdü
ufağım pandemi sebebiyle benden ve bakıcısından başka kimseyi görmeden büyüyor
ama kreş şu andaki durumdan çok çok daha iyidir eminim
çok geri kaldı çünkü konuşma anlamında
aklıma gelmedi değil ama koskoca kadına bu şekilde bi tavır göstermem ayıp olur gibime geldi ama işte salaklık bende o bana yaptığı ayıbı düşünüyor mu
büyük kızımdan ben de tecrübeliyim, 2 gün giderdi kreşe 10 gün hasta yatardı
biraz da b uyüzden yaz sonu istiyorum küçüğümü kreşe vermeyi, hasta olaaksa da yazın olsun vücudu direnç kazansın istiyorum ama 2,5 yaş çok mu küçük emin olamıyorum
Devlet anaokulu eğitimi nasıl? İngilizce öğretiliyor mu? Ya da robotik kodlama piyano vb. Doğu'da bir ilde devlet anaokuluna vermek nasıl olur acaba?33 aylıkken tam gün verdim oğlumu. 3 yaşını doldurmasına 3 ay vardı. Aralık doğumlu olduğu için meb e bağlı özel anaokuluna verebilmiştim. Bu sene 2.senesiydi seneye için de kayıt yeniledik.
Çocuğunuzun karakteriyle de alakalı benim oğlum 1.5 ay onu bırakırken ağladı ama beklerdim daha ben kapıdan ayrılmadan sınıfına çıkarken muhabbet etmeye başlamış olurdu öğretmenleriyle(çok erken konuştu) 2.dönem de servisle gitmeye başlamıştı. Ben çocukların evde 4 5 yaşlarına kadar annane babanneyle kadın günü havasında doğru dürüst eğitim almayıp sadece vakit geçirip oyuncaklar oynamasındansa kesinlikle kreşe anaokuluna gidip sosyalleşmesi taraftarıyım.
Ben tuvalet eğitimi verip(aslında veremeyip) göndermiştim. Ama okulda da veriyorlardı bir arkadaşımın çocuğu orada aldı.
Babannesi çok laf etti küçük gönderdiniz ben bi sene daha bakardım diye de dinlemedik valla.
Özel okul fiyatları şehre ve zamanına göre değişiklik gösterir. Devlet okulları da servis yemek ekstra öğretmen ekstra hizmetli ücreti vs ayda 600 ü geçiyor bulunduğum şehirde.
iznimi ağustosta kullanabileceğim o yüzden yaz sonuna doğru verebilirimSonbahar aslında hastalık mevsimidir, bünyesinin alışması için yaz bitmeden mi verseniz ?
Allahaşkına böyle yufka yürekli olmayın. Saklayın hemen o kumandaları. Kendisi sizi düşünüyor mu ki siz ona ayıp etmeyi önemsiyorsunuz. 2.5 yaş bana göre erken ama özel durumunuz varmış, o zaman yarım gün falan düşünebilirsiniz ya da haftanın bazı günleri oyun grubu seçebilirsiniz size uyarsahaklısınız aslında, hatta büyüğümü kreşe verdiğimde çok da rahat ettim
ama işte büyüğüm daha sosyal daha insanlarla içiçe büyüdü
ufağım pandemi sebebiyle benden ve bakıcısından başka kimseyi görmeden büyüyor
ama kreş şu andaki durumdan çok çok daha iyidir eminim
çok geri kaldı çünkü konuşma anlamında
aklıma gelmedi değil ama koskoca kadına bu şekilde bi tavır göstermem ayıp olur gibime geldi ama işte salaklık bende o bana yaptığı ayıbı düşünüyor mu
büyük kızımdan ben de tecrübeliyim, 2 gün giderdi kreşe 10 gün hasta yatardı
biraz da b uyüzden yaz sonu istiyorum küçüğümü kreşe vermeyi, hasta olaaksa da yazın olsun vücudu direnç kazansın istiyorum ama 2,5 yaş çok mu küçük emin olamıyorum
kendini anlatamamasını çok dert etmeyin. kızımın sınıfında bir iki kelime dışında birşey konuşamayan arkadaşı vardı.aslında büyük kızım zamanında da doktorumuz 2,5 yaşında hemen verin demişti ve gerçekten çok büyük faydasını gördük
ama büyük kızım derdini anlatabilen bi kızdı
ama küçük kızım hiç derdini anlatamıyor, anlatamadığında da çok asabileşiyor o yüzden endişeleniyorum zorlanır kendini yalnız hisseder mi diye
Anaokulunda psikolojik danışmanım.Merhaba herkese. Kreş yasi kaç olmalı kızım 39 aylıkken göndermeyi planlıyorum sizce uygun mu bir sene daha ertelemeli miyim? Onun eğitimi için elimden bgelenin en iyisini yapmak istiyorum. Devlet anaokulları ve anasınıfı icin ne düşünüyorsunuz özel bir krese göre?!
o kadar haklısınız ki zaten bu kadar yumuşak davrandığım için hiçbir sözümü dinletemedimAllahaşkına böyle yufka yürekli olmayın. Saklayın hemen o kumandaları. Kendisi sizi düşünüyor mu ki siz ona ayıp etmeyi önemsiyorsunuz. 2.5 yaş bana göre erken ama özel durumunuz varmış, o zaman yarım gün falan düşünebilirsiniz ya da haftanın bazı günleri oyun grubu seçebilirsiniz size uyarsa
içimi o kadar ferahlattınız ki sağolunkendini anlatamamasını çok dert etmeyin. kızımın sınıfında bir iki kelime dışında birşey konuşamayan arkadaşı vardı.
doğum günü partisi yaptığımızda arkadaşlarının onunla iletişimini gördüm inanın öyle güzel ki. bütün çocuklar yaşlarına bakmadan yardımcı oluyorlar ve hiç eksikmiş gibi davranmıyorlardı. üzerinden 3 ay geçti. şimdi kızım arkadaşıyla ilgili artık çok güzel konuyor diye bahsediyor.
çocuklar yetişkinler gibi değiller. yumuşacık kalpleri. size çok faydası olacaktır.
ben de sorabilir miyimAnaokulunda psikolojik danışmanım.
Bakıcı probleminiz yoksa 5 yaşa kadar bekletip 5-6 yaşta gönderin derim. Aklınıza takılanları sorabilirsiniz.
Ben de bilmiyorum kumanda nerde, akşam burdaydı ama dersiniz, ertesi gün içine bitik pil koyun bulsa da çalıştıramasın... böyle böyle hem tv konusunu söndürmüş hem de karşı karşıya gelmemiş olursunuzo kadar haklısınız ki zaten bu kadar yumuşak davrandığım için hiçbir sözümü dinletemedim
ama ne biliyim canımı emanet ediyorum bana kızıp da çocuğuma kötü davranır korkusundan hep çekimser kaldım
yarın kaldıracağım kumandayı sıkıysa bi laf etsin
Tabikiiiiçimi o kadar ferahlattınız ki sağolun
Rabbim çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın
ben de sorabilir miyim
Devlet okulunda bunlar yok. Bazıları ekstra ücretle kalk eğitimden öğretmen getirip veriyor ama normalde yok. Bunu gidip vermeyi düşündüğünüz okullarla görüşmelisiniz.Devlet anaokulu eğitimi nasıl? İngilizce öğretiliyor mu? Ya da robotik kodlama piyano vb. Doğu'da bir ilde devlet anaokuluna vermek nasıl olur acaba?
Merhaba. Hangi ilçesi?Gaziantep'in ilçesi. Küçük bir şehir yani.
Aksine devlet okullarında da var. Fiziksel imkanı iyi olan okullarda daha fazla hatta (Bina bakımından diyorum.) Tabiki yaygın değil ama var.Devlet okulunda bunlar yok. Bazıları ekstra ücretle kalk eğitimden öğretmen getirip veriyor ama normalde yok. Bunu gidip vermeyi düşündüğünüz okullarla görüşmelisiniz.
Bizzat okula gidip bilgi alabilirsiniz. Her okulun işleyişi farklı.Devlet anaokulu eğitimi nasıl? İngilizce öğretiliyor mu? Ya da robotik kodlama piyano vb. Doğu'da bir ilde devlet anaokuluna vermek nasıl olur acaba?
aminiçimi o kadar ferahlattınız ki sağolun
Rabbim çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın
çok doğru diyorsunuz bu şekilde en uygunu sağolunBen de bilmiyorum kumanda nerde, akşam burdaydı ama dersiniz, ertesi gün içine bitik pil koyun bulsa da çalıştıramasın... böyle böyle hem tv konusunu söndürmüş hem de karşı karşıya gelmemiş olursunuz
benim küçük kızım 2,5 yaşında ve işitme engelliTabikiii
çok haklısınız, aslında büyük kızımda da bunu çok net gözlemlemiştim ama o daha sosyal bi çocuktu oldum olası o yüzden endişeliyim ama her türlü tv karşısında bakıcıyla oturmaktan iyidir muhakkakamin
ne demek olanı anlattım sadece :)
bu konuda uzman olmasamda içinde bulunduğum için fikrimi belirttim. kreşin çok fayda sağladığını düşünüyorum.
bugün bile bakıcı mı kreş mi deseler yine kreş derim. hem eğitim hem eğlence var. çocuklar yaşıtlarıyla birlikte. gayet sosyal oluyorlar.
enerjilerini atıyorlar. bazen sizden daha fazlasını öğrenmiş oluyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?