- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Kreş.Çalışıyorum. Aileden uzak bir şehirdeyiz şu an yaşıtı arkadaşi vs yok. Dışa dönük alıştıktan sonra ama ilk etapta çekingenlik oluyor alıştıktan sonra çok canayakindir.
Konuyla alakasız ama işiniz nedir? Üstleriniz falan sizi azarlayamazlar, mobbing resmen bu.ahh işte el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış diye boşuna dememişler
elin çocuğu çünkü bakıcı için o yüzden keyfine bakıyor
az da maaş vemiyorum inanın asgari ücretten fazla alıyor ki millet asgari ücretin altına çalıştırıyor ama yok olmuyor
büyük kızım bakıcı konusnda çok şanslıydı, çok vicdanlı çok merhametli çok iyi kalpli bir kadındı
gözü gibi bakardı kızıma
her gün çocuğumu bi tık ilerlemiş bulurdum sürekli bişeler öğretirdi
her hün yeni şeyler tattırırdı
Allah ondan bin kere razı olsun, hakkım varsa helal olsun ki umarım o bize hakkını helal eder az hakkı yok üzerimizde
ama şimdiki bakıcı bakıcı değil bence evindeki kaostan kurtulmaya geliyor muhtemelen ee bi de üstüne parasını alıyor ohh miss daha ne
keşke benim işim de böyle olsa bu kadar rahat sıkıntısız stressiz
en çok kızdığım, ben de kadınım ben de anneyim ve ben de çalışıyorum ama ben o parayı kazanana kadar canıma okunuyor her gün kaç kişiden azar işiterek çalıştığım bi işim var, ve inanılmaz stresli bi iş yapıyorum daha doğrusu başımızdaki insanlar stres yüklüyorlar omuzlarımıza ama yine gık demiyorum şükrediyorum bu zamanda işim var maaş alabiliyorum diye ama bakıcımızda bu yok hem aldığını beğenmiyor hem yapması gerekeni yapmıyor
bu arada ne kadar duyarlı davranmışsınız tebrik ediyorum, görmezden gelinebilirdi o çocuk Allah korusun başına iş de gelebilirdi
bir okulun mali işlerindeyimKonuyla alakasız ama işiniz nedir? Üstleriniz falan sizi azarlayamazlar, mobbing resmen bu.
Neden 5-6 yaşa kadar beklemeli açıklarsanz sevinirim merak ettimAnaokulunda psikolojik danışmanım.
Bakıcı probleminiz yoksa 5 yaşa kadar bekletip 5-6 yaşta gönderin derim. Aklınıza takılanları sorabilirsiniz.
Allah hepimize sabır karşılaştıklarımıza da merhamet versinbir okulun mali işlerindeyim
üstlerim azarlamıyor onlar azarlamadan mobbing uyguluyor ne yazık ki
ama en çok azarı velilerden ve öğrencilerden işitiyorum
okulun aldığı her mali kararla ilgili ben her gün tonlarca azar hakaret vs işitiyorum
onlardan işittiğim lafların ağırlığını size anlatamam omuzlarım düşüyor resmen
amiinnnnAllah hepimize sabır karşılaştıklarımıza da merhamet versin
cok yakin arkadaşım psikolog. 1 yaşından itibaren danisiyorum.Merhaba herkese. Kreş yasi kaç olmalı kızım 39 aylıkken göndermeyi planlıyorum sizce uygun mu bir sene daha ertelemeli miyim? Onun eğitimi için elimden bgelenin en iyisini yapmak istiyorum. Devlet anaokulları ve anasınıfı icin ne düşünüyorsunuz özel bir krese göre?!
arkadasim oglunu 36. ayda vermişti. ordaki öğretmenler tecrübeli 2 haftada ogretmislerdi..Tuvalet işi nasıl oluyor arkadaşlar kreşte? Benim kızım da 36 aylık konuyu takipteyim
2 yasta tuvalet eğitimi mi. benim ki 2.5 yaşında en ufak belirti yok, hazır degil. ben de pek rahatım, beze devam..Ben 2 yasa basınca tuvalet egitimini tamamlar tamamlamaz verecegim kresin daha dogrusu akran iletisiminin gelisimdeki rolünü çok önemsiyorum
Her sehirde var mı bilmiyormgüzelmiş ama çokmuş da gerçekten
bir de şu var çok pahalı olup da aslında içi boş olan da olabiliyor
büyük kızım da yaşadık bunu
5 sene önce kreş araştırdığımızda 2 yer arasında kaldık
bi tanesi yo şu eğitim yok bu eğlence yok o yok bu gözümüz boyandı resmen ama fiyatı çok uçuk geldi bize 1.500 artı 800 kırtasiye bi de eşimin işi düzgün değildi
2.si ise daha sade bi kreşti eğitimleri vs iyiydi ama ilki kadar değildi ama ücret 600 tl idi
oraya verdik sahibi de tesadüf eşimle aynı mahallede büyümüş çıkınca dedik verelim
iyiki de oraya vermişiz çok memnun kaldık
hatta oraya gelen başka bi çocuğun annesiyle arkadaş olduk, ilk önce o da bizim pahalı bulduğumuz kreşe vermişler ama çok kötü muameleleri varmış öğretmenlerin çok şikayet eden olmuş o yüzden oradan almışlar kızını
oy masallah onlara yaa...Benim ikiz yeğenlerim 2 yaşından beri özel kreşe gidiyorlar. İlk kreşleri bez değiştiriyordu. Şimdiki kreşleri bezden çıkma şartı aradı. Yatılı yabancıları vardı. Tüm gün tabletle oynatıyordu. Kardeşim gelişimleri için kreşe vermeye karar verdi. İnanılmaz ilerleme kaydettiler. Çocuklar sosyalleşmeyi seviyor. Okullarını, arkadaşlarını seviyorlar.
Zaten o yaşlar kreş yaşı değil, anaokul ya da 1. Sınıf yaşı. O yüzden ben yorum bile yapmadım hanımefendiye.Neden 5-6 yaşa kadar beklemeli açıklarsanz sevinirim merak ettim
ben 36 aydan once vermem diye dusunenlerdenim, ama dediğiniz sey şöyle dogruBen çocuğumu 39 aylıkken kreşe verdim. Uzaktan çalışıyorum, vermek zorunda değildim ama bu sokağa çıkma yasakları yüzünden 2 yaşına kadar hiç ekran göstermediğim çocuğumun ekran maruziyeti aşırı artmıştı. Kreşe verdiğimde ilk gün alışma için öğretmen, ben, oğlum ve yaşıtı bir arkadaşı bir sınıfta oynadık. O anda çocuğumu kreşe vermek konusunda ne kadar geç kaldığımı anladım. Diğer çocukla benim çocuğum arasında dil, bilişsel ve motor yetenekler olarak o kadar fark vardı ki. Sanki aralarında 1 yaş fark var gibi. Neyse ki 3 ay gibi bir sürede oğlum farkı kapattı.Şimdiki aklım olsa 2.5 yaşında başlatırdım. Çünkü o noktadan itibaren akran aramaya başlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?