kreşte - okulda kutlanan doğum günleri.

Kızım 10 yaşında ,1-5 yaş arası evde,5 yaşından sonra da ciddi butçeler ayırip dışarıda yaptik doğumgünunu, baya organizasyon şirketli,temali partiler , sınıfta ben de uygun bulmuyorum, gelebilecek olan arkadaşları dışarıdakine geliyor ve hepsinin yüzünü güldürüp eğlenmeleri için elimden geleni yapiyorum, mumlari tabii ki kızim üflüyor, biz de çağrıldığımız partilere gidiyoruz, şimdiye kadar hiç sorun yaşamadık ama artık büyudü bu partilerden cok sıkilmaya başladi bundan sonra napicaz kendi karar verecek, bana kalsa ben devam ederim he, seviyorum çocuk eğlendirmeli parti hazırlığinı...

Bence kreşlerde buna bir son vermek gerekiyor. Sizin yazdıklarinizin yanında, sürekli yaş pasta yiyecek olması, şekere bu kadar maruz kalması tedirgin eder beni. Oğlum daha küçük ama kreş seçiminde dikkat edeceğim hususların başında geliyor bu konu

hahaha olur başüstüne sen de iyi etmişsin

tabi çocuk olmadan, yaşamadan lap lap konuştuklarımızı hep yutmak zorunda kalıyoruz
tecrübe etmeden konuşması kolay ve saçmaymış
hep mutlu olsun kuzularımız inş..

Oğlum eylül doğumlu, anasinifindayken mayis ortasi gibi doğum günü partisi hazırladık, öyle mutlu olduki.
O gün onun doğum günü olmasina gerek yok, önemli olan gönlünü yapmak.
Kirmayin çocuğunuzu derim.

konum eski hortlamış. oğlum büyüdü ya 6 yaşında artık öyle şeylerde gözü yok

Başka birşeyi kutlasanız evde, herhangi bir başarısını gibi, kutlama hevesini alsa. O sırada bak doğum günün geldiğinde de böyle olacak, hemde kreşte deseniz. Öğretmeni de tembihleseniz, sen doğduğun günde kutlayacağız dese. İşe yarar mı acaba?

Sana sacma veya bos geliyor olabilir. Ama cocugun icinde istegi var demekki. Yapin sizde.
Bende çok saçma buluyorum ya ailenin okadar bütçesi yoksa durumu olanlar öyle şatafatlı etkinlikler yapıyor ki okul hatta öğretmenler buna izin vermemeli!! Herkes evinde yapsın kimisi sadece pasta kimisi villada ama okulda yanlış..

Siz yazınca çocuğumu yollamak istediğim kreşin sayfasına baktım

Okul Veli İletişimi

Okul Yönetimi - Veli Görüşmeleri

Hafta içi her gün okul hakkında bilgi alma, sorulara cevap alabilme, fikir ve önerileri iletebilme amacıyla, randevu alınarak okul müdürü ile görüşme yapılabilir.

Öğretmen - Veli Görüşmeleri

Öğrencilerimizin eğitim dönemi içindeki gelişimleri hakkında bilgi verilmesi, olası sorunların önceden belirlenerek önlenmesi/çözümlenmesi, gözlemlerin paylaşılması amacı ile sınıf öğretmenleri ile; daha önceden randevu alınarak bireysel görüşme yapılabilir.

Rehber Öğretmen - Veli Görüşmeleri

Eğitim döneminde birinci ve ikinci dönem içinde en az bir kere randevu verilerek öğrencilerimizin davranış gelişimleri, sosyal uyum süreçleri ile ilgili bilgiler velilerimiz ile paylaşılır.ayrıca yıl içerisinde rehber öğretmenden randuvu alınarak veya rehber öğretmenin daveti ile görüşme yapılabilir.

Doğum Günleri

Okulumuzda her öğrencinin doğum günü ayrı bir heyecanla hazırlanır ve kutlanır. Öğretmenlerimiz ve çocuklarımız doğum günü kutlamaları için şöyle hazırlıklarda bulunurlar:

- Sınıf arkadaşları doğum günü çocuğuna yaptıkları bir resmi hediye ederler.
- İkindi kahvaltısından önce sınıf süslenir ve doğum günü çocuğuna özel bir taç hazırlanır.
- Kahvaltı saatinde doğum günü kutlaması gerçekleşir.
- Kahvaltı saatinden sonra kısa bir süre müzikli kutlama yapılır ve doğum günü çocuğunun istediği oyunlar oynanır.
- Doğum günleri çocuğun arkadaşları ve öğretmenlerinin katılımıyla kutlanır, veliler katılmazlar.
Çok beğendim sizinde böyle mi? Şimdi asıl sorun yaş bence yani benim oğlumda 3yaşına girecek ve gidecek.. Ben5yaşımda gittim. O devir öyleydi. Kendi seçtiği arkadaşlar ile evinde kutlanırdı.. Ama şimdi yaş 2,3indi sosyalleşmek adına toplu kutlanıyor. Benim oğlan haziran da kuzeninin doğum günündeb bu güne haftada bir iyi doğdu kaaan üff diyor. Pastii istiyorum diyorki o gün kuzeni üfledikden sonra mum yeniden yakılıp kağan ile tekrar üfletti annesi aklında kalmasın diye bu dönem böyle bir süreç demek ki.. Babamızın dogum gününde de ona üfletyik alkışladık cok mutlu oldu. Ama size de katılmamak imkansız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…