- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Evde yaptigim alelade bir pasta vey muffine hep bi mum katardim ufletirdim benim bicirlara sonunda kendileri biktimerhaba arkadaşlar. abartılacak bir dert değil ama fikirlerinizi almak isterim.
oğlum 3 yaş 3 aylık. kreşe gidiyor. ben şatafatlı günleri pek sevmeyen biriyim. dişi çıktı, adım attı, kınası, dıdısı yapmadım hiç.
doğum günlerinde babası ve benimle bir pasta kestik. mum üflemenin tadını 2 yaşında anladı. defalarca üfledik klasik minik kuzu hareketleri işte.
neyse kreşte her hafta doğumgünü partileri yapılıyor. velhasıl herhangi birinin doğumgününde bile oğlum içerlenip mum mum diyor. üfletiyoruz sonuç olarak çok küçük. böyle basit bir şey için kalbi kırılsın istemem. ben de öğretmenine sordum. bu doğum günlerinde oğlum nasıl davranıyor? mum üflemek istemiyor mu, ağlamıyor mu?? o da hayır bilincinde başkasının doğum günü olduğunun dedi. sonra fotoğraflar eklenmiş siteye. yavrum hiç mutlu değil. kafa yerde. videoya çekmişler alkışlamıyor bile.
en sonunda eşime demişler ki çok içerliyor. ona da doğum günü yapın. zaten doğum günü gelince yapacaktım ama var baya. işte öylesine birşeyler yapacağız. ve bütün çocuklara üfletmeyi hepinizin doğum günü kutlu olsun falan demeyi düşünüyorum.
ama bu bitmez ki. ben normal böyle bir etkinliği istemiyorum. acaba bu saçma bir istek mi?? yani başkalarının hakkını gasp mı?? konuşsam mı konuşmasam mı??
belki gerçekten basit gibi duruyordur ama biz ailece üzülüyoruz. mesela haftaya birinin gerçek doğum günüymüş. o gün yollamayacağız çocuğu. durup durup alinin ( o gün kiminse) doğum günü yok ben iyi ki doğdum diyor mesela.
Ama yazayim.. kutlaniyosa kutlayacaksin cocugunkini.. sen sevmiyo olabilirsin, bende sevmiyorum .. millet ilk kakasini yspti diye parti verir oldubiz baya tuhaf kaliyoruz onlarin yaninda.. benim cocuklarda mum uflemeyi seviyolar onlara pasta aliyorum ve evdeyken ufletiyorum:) eskisi gibi kalabalik dogum gunu yapmiyorum, ama bir kac yila sonra ucununkunu 1 kezde yaparim aile icinde
Öp onu benim yerime benim pasamla yasit mishaha hortlamış konum
oğluşum 6 yaşında artık sallamıyor kimsenin doğum gününü yıl kavramı oturdu. yılda bir kere olacağınız biliyor
Masallah:)yaz kzı seni mi kıralım
konum eskidi oğluşum 6 yaşında Allah ömür versin evlatlarımıza.
artık sallamıyor. yıl kavramı otrudu çocukta yılda bir kez kutladığımızı biliyor. mum üflüyoruz yine ailece hepsi bu
hee o kakalı memli pastaları da gördü bu gözler haklısın
öperim tabi sen de öp kuzuyu. Allah ömür versin evlatlarımıza inş.Öp onu benim yerime benim pasamla yasit mis
Aminöperim tabi sen de öp kuzuyu. Allah ömür versin evlatlarımıza inş.
Ben de yazicam bananeyaz kzı seni mi kıralım
konum eskidi oğluşum 6 yaşında Allah ömür versin evlatlarımıza.
artık sallamıyor. yıl kavramı otrudu çocukta yılda bir kez kutladığımızı biliyor. mum üflüyoruz yine ailece hepsi bu
hee o kakalı memli pastaları da gördü bu gözler haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?