- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Onu öğretmenim diye hava basıp ders vermeye kalkanlar düşünsün bi zahmet
yetiskin birinin soyunmasindan bahsetmedimki zaten ben de cocugun soyunmasindan bahsettimBahsettiğiniz durum çok farklı yalnız .Yetiskin birilerinin çocuğun önünde giyinip soyunmasi gibi bir durum söz konusu değil .
Hava atmamış kendisinin de öğretmen olduğundan bahsetmiş ama, siz onu imla konusunda eleştirip aynı hataya düşmüşsünüz.Ayrıca imla kuralı herkes için geçerli sadece öğretmen için değil .
Ben öğretmen olmadığım halde ondan daha iyi imla biliyorum.Birilerine de öğretmiyorum üstelik.Öğretiyo olsam bu şekilde yazarak şurda öğretmenim demeye utanırdım.Ayrıca yazdıklarım sizi neden bu kadar gerdi orasını da çözemedim.Siz çocuğunuz olunca hanfendi gibi öğretmenlere gönderirsiniz olur biter.Benle tartışacağınız bişey yok.Şimdi eğer bi işiniz varsa ona dönün lütfen çünkü boş muhabbetiniz sarmıyor.
Evet herkes kendi seviyesine uygun birileriyle tartışabilmeli ,konuşabilmeli :) :)
Kesinlikle yanlış. Hiç abarmıyorsunuz. Ekstra oda yoksa bile böyle durumlar için küçücük perdeli bir bölme bile yeter. Kreşte hiç mi alanında uzman bir eğitimci yok ki böyle önemli bir mevzuya eğilmemiş5 yasinda kizim var ve kreş e gidiyor oyun oynarken terledikçe degistirmek icin yedek camasirlar istediler bizden ve kizima bugun atletini nerde degistirdiklerini sordum sinifta degistirildigini soyledi degistiriken diger sinif arkadaslarininda orda oldugunu.! Bu cok yanlis bir davranis degil mi? cok sinirlendim kres müduresiyle görusecgm yarin. Sizin krese giden cocuklarinizda durum nasil hic sordunuz mu her kreste mi durum ayni yoksa ben mi cok abartiyorum ? Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim?
Ben öğretmen olmadığım halde ondan daha iyi imla biliyorum.Birilerine de öğretmiyorum üstelik.Öğretiyo olsam bu şekilde yazarak şurda öğretmenim demeye utanırdım.
Daha oncede yazdim yine yazayim benim kizim kendisi üzerini degistirebiliyor zaten sikinti yok hatta kilotlu corap gibi cocuk acisindan zor giyilebilen şeyleri bile kendi basina giyip cikarabiliyor. Sorun şu ki cocuguma üzerini degistirmesi icin herhangi bir oda veya yer gosterilmiyor sinifta degistiryorlar veya degistiryor o farketmez sonucta arkadaslarinin yaninda soyunuyor.!
Nası değil Nasıl.Lütfen sizin gibi insanlar öğretmen falan olmasınlar düşüncelerinizi geçtim üslubunuzda bile iş yok daha dahi anlamındaki de da’yı bile ayrı yazamıyosunuz zaten.Nası öğretmen olabildiniz hayret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?