- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Konumu ve aciklamalarini okumadan veya idrak etmeden yorum yapmaniz daha sacma bir davranis olmus bence. Diger cocuklar neden sinifta yalniz kalsin benim kizimin sinifinda iki ögrtmeni bir de yardimci ablasi var bunu daha öncede belirtmistim okumadan yorum yapmisinz anlasilan ustelik sinifta ki ogrenci sayisi 10 veya 12 olarak degisiyor kalabalik bir sinifta degil yani. Yorumunuz icin tesekkurler ama ögrencilerinize cok üzuldum mahremiyet egitiminin ne oldugunu bilmeyen bir ögretmenleri oldugu icin. Dilerim evlatlarimiz egitim hayatinda boyle anasinifi ögrtmenlerine denk gelmez.Abartmayın bende anasınıfı öğretmeniyim ve atleti sınıfta değişebilir. He olurda alt kıyafetini değiştireceksek çocuğun yan tarafta müzik sınıfı var oraya gönderiyoruz bizde yanında oluyoruz. her çocuğu ayrı ayrı ter değişmek için bi yere götürmek yada göndermek de diğer çocuklar sınıfta yalnız kalınca onlar için bir tehdittir. Çok saçma bi yaklaşım sizinkisi
Malesef mahremiyet diyince insanlarin aklina sadece cinsellik veya sapiklik geliyor ne kadar siğ düsunen insanlarimiz var degil mi. Evet cok tesekkurler belki once ögretmenine bir sebebini sorayim olmazsa soyleyim ogretmenine müdure hanima birlikte dile getirelim isterseniiz diye. Ögretmenlerini ztn bende cok seviyorum kizimda cok seviyordirekt müdür ile görüşmek yanlış. öğretmeni ile görüşebilirsiniz. ayrıca illa ayrı oda olmasına gerek yok. ufak bi paravan da işlerini görür. sınıfın bir köşesinde değiştirebilirler. önemli olan mahremiyet bilinci.
çocuklar sapık mı vs denmiş. vizyonunuz bu kadar dar olmasın.
Malesef mahremiyet diyince insanlarin aklina sadece cinsellik veya sapiklik geliyor ne kadar siğ düsunen insanlarimiz var degil mi. Evet cok tesekkurler belki once ögretmenine bir sebebini sorayim olmazsa soyleyim ogretmenine müdure hanima birlikte dile getirelim isterseniiz diye. Ögretmenlerini ztn bende cok seviyorum kizimda cok seviyor
Bakin bu da fena bir davranis degil guzel bence en azindan oglunuza erkekler ve kizlar ayri degistiryor mahremiyet konusunda bir ayrim olmasi gerektigi mesaji veriyor guzel...ama benim kizim malesef erkeklerinde oldugu ortamda degistirdigi soyledi ust tarafi tamamen ciplak ve mutlaka meraktan bakiyordur o minicik cocuklar nebilecek gozumde canlandirinca goruntu hos degil iste.Demek alt tarafi degisecegin de muzik odasina gonderiyosunuz zahmet olmus ya.
Benim oglum 5 yasinda. Daha dun sordum. Annecim atletin degistirirken arkadaslarin goruyor mu? diye , erkekler ayri kızlar ayri degistiriyoruz anne dedi.
Bu dusuncenizden velikerinizin haberi var mi cok merak ettim ?
Kizim ateslendi malesef. Doktora goturecgm birazdan galiba bu haftayi kapatiriz goturmem kreşe gidince konuscgmmatruj1 ne yaptınız görüştünüz mü okulla?
Ekonomik olarak hic mantikli degil 2 ogretmen ve yardimci zaten 10 cocuk diosunuz bende orda bi bi sikinti var yani 2000 altinda olmamali ki bu vaadi gerceklestirsinlerCevap veren herkese cok tesekkur ederim ama siz gibii bilen insanlarin
Siniflar 10 kisilik. Iki ogrtm.ve yardici ogrtm var
Konum kreşin ekonomikligi degil ama merak ettiyseniz evet 2000 tl degil ama ona yakin bir meblag. Ayrica bizim sinif bu yil 12 kisi ama hastalik tatil 2/3 kisi gelmez genelde 10 kisiler diger siniflar 18 ve yakin sayilar sinif ogrenci sayisi max 18Ekonomik olarak hic mantikli degil 2 ogretmen ve yardimci zaten 10 cocuk diosunuz bende orda bi bi sikinti var yani 2000 altinda olmamali ki bu vaadi gerceklestirsinler
Daha oncede yazdim yine yazayim benim kizim kendisi üzerini degistirebiliyor zaten sikinti yok hatta kilotlu corap gibi cocuk acisindan zor giyilebilen şeyleri bile kendi basina giyip cikarabiliyor. Sorun şu ki cocuguma üzerini degistirmesi icin herhangi bir oda veya yer gosterilmiyor sinifta degistiryorlar veya degistiryor o farketmez sonucta arkadaslarinin yaninda soyunuyor.!5 yaşındaki çocuk kendi kıyafetini kendisi değiştirebilir. Ben buna taktım açıkçası. Böylece başka bir yerde daha rahat değiştirir.
İyi de biz ne yapabiliriz o zaman? Rahatsız olduğunuz şey gidip öğretmeniyle konuşun derim.Daha oncede yazdim yine yazayim benim kizim kendisi üzerini degistirebiliyor zaten sikinti yok hatta kilotlu corap gibi cocuk acisindan zor giyilebilen şeyleri bile kendi basina giyip cikarabiliyor. Sorun şu ki cocuguma üzerini degistirmesi icin herhangi bir oda veya yer gosterilmiyor sinifta degistiryorlar veya degistiryor o farketmez sonucta arkadaslarinin yaninda soyunuyor.!
Lütfen sizin gibi insanlar öğretmen falan olmasınlar düşüncelerinizi geçtim üslubunuzda bile iş yok daha dahi anlamındaki de da’yı bile ayrı yazamıyosunuz zaten.Nası öğretmen olabildiniz hayret.
Konu imla hataları ise madem ,mesajınızda hiç noktalama işaretlerine yer vermemişsiniz.Ayrıca nası değil ,nasıl yazmalısınız.Saygılar :) :)
Yorum yazmayabilirsiniz mesela... konu ilgi alaniza girmiyorsa ilgilenmeyin.!! Tesekkurlerİyi de biz ne yapabiliriz o zaman? Rahatsız olduğunuz şey gidip öğretmeniyle konuşun derim.
Kafanıza bu kadar takılan bir konuyu hemen konuşmalısınız bence. Telefonla görüşebilirsiniz. Konu da sonuçsuz kalmasın. Kreşin açıklamasını merak ediyorum.Kizim ateslendi malesef. Doktora goturecgm birazdan galiba bu haftayi kapatiriz goturmem kreşe gidince konuscgm
Konusunca yazarim size burdan etiketleyip tesekkur edrim. Belkide biz yanlis biliyoruz belki de kizim yanlis eksik aktardi oyuzden once guzelce bir sormak.lazm bakalim ne diyeceklerKafanıza bu kadar takılan bir konuyu hemen konuşmalısınız bence. Telefonla görüşebilirsiniz. Konu da sonuçsuz kalmasın. Kreşin açıklamasını merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?