Krizden yatak odası etkilenenler :(

meybon

17.12.2009/ 09:55
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
3.254
0
116
İstanbul
merhaba bayanlar, bugün çok mutsuzum.. yumurtlama günlerindeyim ve, 3-4 gündür birlikte olmadığımız halde dün gece eşimle birlikte olamadık, kriz malum eşimin ileride benimkide çok kötü, ondan mıdır başka bir nedenden mi bilmiyorum, dün gece sevişemedik çünkü eşim ereksiyon olamadı.. bir iki kere daha olmuştu bu, moralim çok bozuluyor, acaba diyorum yoksa artık beni arzulamıyor mu? istemiyor mu? moral bozukluğundan mı? kafam karışık ve bugün iğrenç bir gün, yardımınıza ihtiyacım var:):delphin:senağlama

yani budurmda ne denilebilir gercekten bilmiyorum....bence bir problem yoktur insan icinde bulundugu psikolójik durumdan cook fazla etkilenio..esinin üstüne gitme bu ayda böyle gecsin.
moralinide bozma..düzelir bence...bi ara bende de cinsel soguluk olmustu ama gecti..
anladigim kadariyla ovulasyon günlerini degerlendirmek istiosun,bende aynen öyleyim her gününü degerlendirmek istiyorum ama olmayinca olmuyo iste zorlama akisina birak derim ben..

Kimi zamanlar erkeklerin olduğu gibi kadınların başına da gelemior mu ? Bence bu dönemlerde birbirinize daha sıkı bağlanmalı ,
Yemekten sonra Şekersiz büyük fincan bardağıyla türk kahvesi yap içir faydasını göreceksinizdir
Sevgilerle..

kardeş belki başka bi sorunu vardır kafasına takılan sormadınmı.bencede akışına bırakmalısın toprlar merak etme.

Konu sahibi ve bölüm sorumlusunun dikkatine!!
Konu Jinekoloji bölümünden ilgili bölüme taşınmıştır yerimseniben

bence psikolojik seni arzulamamıs deglde sonuçta hepimiz etkilendik bu kriz ortamından erkekler maddi olarak daha çok etkileniyorlar..bizde bebk özlemiyle bunları atlatabiliyoruz bence olayı akışına bırak bir arakdaş kahveden bahsetmiş bende bir yerde okumuştum sperm hareketliligi için ilişkiden 2 saat önce kahve için diye..dene istersen..

Back
X