Saç Uzatma Yöntemleri Krk kilit (At Kuyruu)Otu'nun Sa uzatmadaki etkisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anamm bunu bilmiyordum tek başına kullansam yağlandırı yane diyosun?:bbo:
Tresan kullanıyordum dfn garlıdan önce ama bu şampuan hepsinden çok çok farklı.yerimseniben
Tavsiye ederm canım lavantalıyıda benim ısırganım yok ama onu da alır deneriz...

defne uçucu yağ olduğu için saçı kurutma özelliği var..tek kullnılmaz.sabit yağ ile kullanılır..sen zaten maskene katıcağın için sabit yağa lüzum yokyerimsenibensaçını yağlandırmaz o zaman tatlım
hihoyyythihoyyytislandım bu gün lavanta aldım aktarımdankaydirigubbakcemile2
yarın deniycem,bekliyemedim 2 haftananiknanikkıskandım işte:kedi:sana deneyimimi yazarım yarınkaydirigubbakcemile5

Maskeyi de denemek istiyordum defne yağı da alıcaz o zaman batırdın kız benikaydirigubbakcemile3
Lavanta iyidir canım mis gibi de kokaryerimseniben
Bekliyorum sonuçlarını...

kızlar ben yenı katıldım aranıza forumuda sımdı okuyordum bende ayda bır yaglarla maske yapıyorum artı hergun kırkkılıt ıcıyorum bır brdak sanırım fotodakı saclarımı goruyorsunuzdurkaydirigubbakcemile2

adanalı hoşgeldin:lepi:
resimdeki hangisi sensin ama:uhm:
bu topiğede,kk yada hoşgeldina.s.
içmekle harika yapıyosun,bende içiyorum vede sadece sürmek değil,içmeninde gerekli olduğunu her zaman belirtiyoruma.s
sende umarım saçına sürersin bizim gibi,ve beraber takip ederiz gelişmleriyerimseniben

AsO'm nettin gene sen maşallah canım ya güle güle kullan cicişlerini...
Maske çok güzel bir şeye benziyor inşallah istediğin sonucu elde edersin ama tuzluymuş yav...kaydirigubbakcemile
Bioblas'ı çok görüyorum ben de ama yanılmıyorsam içinde dimethicone vardı canım doğru mu? O yüzden almamıştım ben onu.:uhm:
Yanlış hatırlıyor da olabilirim...

teşekkür ederim canımmhihoyyytislandım evet tuzlu biraz ama uzun süredir maske almıyordum,defne garlının maskesini alıcaktım,ama bu haftada 1 gün,ayrıca içindekiler hiç bir maskede yok,mesela para cevizi yağı:uhm:ilginç birşey..dedim her banyoda yapıcağıma haftada bir yaparım..idare eder bayayerimsenibenkerestaslardan sonra aldığım en pahalı ürün valla:icecream:ama çok memnun kaldım.nettende satışı var ayrıca..
valla şampuanın içeriği benim ilgimi çekti,denemek amaçlı aldım..bakıcaz artık:bbo:

AsO'm artık saçlarının fotosunu koyman farz oldu yavrumm...

AsO'm artık saçlarının fotosunu koyman farz oldu yavrumm...

hayatım istediğin foto olsun,msnde bol bol sergilerimopuyorumnanaktanama burda yasaklıyım benimkinden:kedi:kk izni çıktı ama resim koymamak şartı ile:gitme:

hayatım istediğin foto olsun,msnde bol bol sergilerimopuyorumnanaktanama burda yasaklıyım benimkinden:kedi:kk izni çıktı ama resim koymamak şartı ile:gitme:

Aşk'a saygımız sonsuz...:kedipuyorumnanaktanŞeniz

böyle anlatıcam islandım...vikinin resmine bak..saçlarım böyleydi

şu an böle hemen hemen

ve bu 6 ayda böle oldu
saçlarım vikininkinden dahada kısaydı düşündelikafaduldentutar deliliğim böle işte

yani vikininkinden kısaydı,gülbenin saçından daha uzun öle hesapla

island lavantalı kırkkilidi yaptımdelikafaduldenhemide içtim:dance:şu an için memnunum,bir kaç kez daha yapıyım,bakalım neler olucak:sm_confused:

ehm ehm topiğinize teşrif etmiş bulunmaktayım....bırakmamak üzere baslamak istiyorum gaz verir misiniz aceba opuyorumnanaktan benim için önemli sınavım vardı artık rahatım Asocum nasılsın görüşmeyeli bak gece gece üşenmeyip yapıcam formülünü.....:kedi:

gaz maz yok sanaklava:nerdesin sen nerdesiinn:gitme:gelmiceksin sandım bida,küstüm sana:dilcikar:ama çok özlediğim için,ve bu saatte tarifi uygulıycağın için,artı önemli sınavın olduğundan gelmediğin için barışıyorum:1hug:Şeniz
cidden çok özledim seni,hoşgeldin talesimopuyorumnanaktan
valla biz bırakmadık formülü,hatta kırkkilide lavanta ve ısırgan ekledik:kedi:bu gün ilk defa lavantalı yaptım,şu an iyi yani,ama en güzeli sade olunca,çünkü saçta varlığı hiç belli olmuyo

küsmeyin yahu mecburdum hem haberde verdim :gitme: :gitme:
geldim yettim valla az sonra güzelcene bi duş alıp yapıcam kırkkilit otumu yahu aldıgım gibi poşetinde duruyor zaar ama işte yapamadım ki :kedi:

neyse geç olsun güç olmasın ama dimi mirmirmirmir

sizin saçlar ne alemde en son foto koyucaktınnn hala yokkk
fisfisfis

islandçım koydu fotolarını maşallah çok güzel uzamışbende ancak gülbenli,vikili örnek verdim,eniştenden izin çıkmadı:gitme:bu saatte yapma kızım sabah yaparsınkaydirigubbakcemile3gce gece iyi değillmaz:tabiki talesim geç olsun güç olmasın mühim olan ozemuszemus

inşallah benimde upuzun uzaar da bende eklerim buraya güzel güzel saçlarımııı.....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…