Saç Uzatma Yöntemleri Krk kilit (At Kuyruu)Otu'nun Sa uzatmadaki etkisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaaa olur mu canım ya, kırkilit,buhur otu ve dişi günlük ile tütsü yapılır, üzerlik yakılmaz zaten evin griş kapısının üzerine asılır...

Tamam sustum ben bişey bilmiyorum...kaydirigubbakcemile3a

bacaklara kırkkilit saça baklamı!ilginç...
sana şöyle söyliyim o zaman,ben uzun zamandır kullanıyorum çokta memnunum,hiç bir zararını görmedim faydasından başka,nazara kullanıldığını senden duydum ilk defa,olabilir,ama eğer denemeyi düşünürsen gönül rahatlığı ile kullanabilirsin

islandım ben geldimhihoyyytmapustan çıkar çıkmaz ayağımın tozuyla geldim:lepi:kaydirigubbakcemile2
soruna anca yanıt verebiliyorum,ılıtmaya lüzüm yok bitanem,2 gün dolapta saklayıp kullandığın bile olabilir,ama 2 günü geçmesin,yaz şimdi soğuk uyguluyorum,sıcak dökemem:bbo:

tatlım özledim valla seni arada olur öyle şeyleryerimseniben hoşgeldin tekrardan.:1hug:
Ben de soğuk uyguluyorum canım ama sana bir danışayım dediydim. ama dolapta tutmuyorum dışarda duruyor ertesi gün kullanıyorum.

Son düzenleme:

saol canım benimŞenizislandım dışarda tutsanda fark etmez bozulma gibi bi durum söz konusu değil,asıl bomba ne biliyomusun?annemin 2 tane arkadaşı vardı saçları hafif kelliğe yakın,dipleri gözüküyodu,5 aydır her gün içe içe saçları çıkmış:1shok::1shok::1shok:
şok oldum,çok sevindim,zaten arif coşkun anlatmıştı kelliğe çözüm die..oda eskiden kelmiş,bunu içe içe saçları çıkmış,ayrıca çok şişmanmış,kırkkilit sayesinde zayıflamış..

AsO'm harika bir haber bu :1shok: Bunu derhal anneme okutmam lazım saçlarının azalmasından şikayetçi. Boşuna kırkkilit dememişler daha bilmediğimiz ne devaları vardır.

AsO'm harika bir haber bu :1shok: Bunu derhal anneme okutmam lazım saçlarının azalmasından şikayetçi. Boşuna kırkkilit dememişler daha bilmediğimiz ne devaları vardır.

valla gözümlede gördükten sonra asla bırakmayı düşünmüyorum bitkimi:lepi:

valla gözümlede gördükten sonra asla bırakmayı düşünmüyorum bitkimi:lepi:

Annem de pek bir heveslendi canım başlıcaz birlikte.:lepi:
Yalnız tam olarak nasıl yapalım demleme süresi 5 dakika biliyorum akşamları mı içelim, farkeder mi? Bir de 1 kere yeterli mi?
bu ara günde 2 kere banyo yaptığım için yıpranmaya başladı saçlarım içten de desteklemem lazım.

oo annende bize katılıyo demek yuppiihihoyyytkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
bitanem günde 2 kere için akşam sabah fark etmez,müsait bi zamanınızda için yaniyerimsenibenumarım annende çok memnun kalır islandım
sen içmiyosun dimilmaz:mutlaka iç ihmal etme,içten destek çok önemli bu bitkide

Annem bizden meraklı sormakaydirigubbakcemile3
Valla iyi dedin be canım anca saçıma döküyorum içmeye gelince kalıyor ama annem de işin içine girdi ya aksatmayız birlikte:lepi:
Şincik kalkıyorum demlemeyekaydirigubbakcemile2

bu topiği okuyup sessız sedası gıttım ıkı gün önce bu bıtkıden aldım :))

banyodan sonra sprey sişeme doldurdum diplerine ıyıce sıktım..sonra yatarken de sıktım ıyıce sacıma..

bugün hiç sıkmadım..aksam yatarken yapayım diyorum..kuru saca yapıcam bakalım nasıl olucak..

daha hıc ıcmedım..hiç sevmem boyle caylar ıcmeyı ama ıcıcem bakalım yavas yavas..

siz yaptıgınız çayı kac gun bekletıyorsunuz :))

ben cok yapmışım..şişede beklıyor hala..bozulma fılan yapmaz dimi :))

demek sessiz sedasıs okudun bak bak:1ninca:kaydirigubbakcemile3
sumakçım,2 günü geçmesin,bozulur ve istediğin faydayı göremessin,tavsiyem taze demlemen olur,ama 2 gün içinde uygula mahsuru yok,içmeyi asla ihmal etme,günde 1 bardak içsen bile kafi,tadı içilemiycek gibi değil inan banakaydirigubbakcemile5umarım fayda görürsün canım,burdan yorumlarını bekliyoruzyerimseniben

Ben qeldimm kızlarr anlatınn bakalımmmm neiş bu işşşş =)

Asocumm kendimi sana emanet ediyorumm 8 ayda indircen saçları belimeee bozuşuruzz bakk =)

Ben qeldimm kızlarr anlatınn bakalımmmm neiş bu işşşş =)

Asocumm kendimi sana emanet ediyorumm 8 ayda indircen saçları belimeee bozuşuruzz bakk =)

hoşgeldin bebeğimopuyorumnanaktan
önce allaha sonra bana emanet gerisine karışma:1closedeyes::smiley-cool::dance:
kızım askerler gelmeden uzatmalıyız saçlarıbenneyaptımkidüğünümde saçlarımı maşa yapmam lazım,uzamalı 1 seneye kadardelikafadulden
baharatçıya gidiyosun,3tl lik kadar kırkkilitotu istiyosun,eve gelip bi tutam kaynar suda demleyip içiyosun,vede saçına friksiyon yaparak sürüyosun bu kadar

Ne kadar beklicez anacımmm extra bişi yapmak lazımm mı senin saçlar nerendee ? =)

Ne kadar beklicez anacımmm extra bişi yapmak lazımm mı senin saçlar nerendee ? =)

yok mervecim,extra iç bişey yok,saçlarında varlığı hissedilmiyo zaten dier bitkiler gibi değil,su gibi anlıycağın,kokusu falanda yok,sürüyosun bekletiyosun yıkamıyosun,banyodan sonrada yapabilirsin,ama mutlaka içiceksinde..

Tamam canım içerimmm sabah öğle akşammmmm =) Saçımada durulama suyu yapam madem =)

Şimdilik sorum bu kadar akşama doğru cıkıp alıcam.. =) Sonra bıkac sorum daha olucakk yafrumm =)
Bakk 8 ay dedimmm inmesin belimeee görüşcez seninleee kesin demii kullananlar memnun demii =)

islan arkadaşımızın resimleri var bir kaç sayfa arkada,sen bitkiyi al gel bulup koyarım resmi,sorularınıda zevkle yanıtlarım bebem,sen git al yeterki,bana bak saçlar uzamassa özelden yaz rezil etme beni burda:1ninca::roflol::dilcikar:

Baktım göremedim kızz örneklerle anlatmış onumu dedin senn =)

Bakk bi uzamasınn o zman görüşcez senlee afiş etcem seni heryeree bütün topıkleree kandırıldım diyee =) Anamm nişan yapıcam uzaması lazım uzamasıı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…