Aaaa olur mu canım ya, kırkilit,buhur otu ve dişi günlük ile tütsü yapılır, üzerlik yakılmaz zaten evin griş kapısının üzerine asılır...
Tamam sustum ben bişey bilmiyorum...kaydirigubbakcemile3a
Kızlar kırkkilit otunu evdeki nazar için kullanırız inanış olarak,ben aktardan geçen ay kırkkilit otu alırken aktar fazla soluma hemen bütün evi tütsüle ve söndür demişti ama siz hem saçınıza sürüp hem içiyorsunuz allah korusun zararı olmasın, iyice aralştırdınız mı? Kız island işe yarıyormu bu? Entele dantele derken birde bu çıktı şimdi, mazallah karıştırıp bacaklara kırkkilit saça bakla suyu sürmeyelim :)
Kızlar yok mu kırkkilidi kullanan? Bak çok şey kaçırıyosunuz...lmaz:
AsO'm naber güzellik... Nasıl gidiyor kırkkilit? Canım ben akşamdan yapıyorum bazen sabah kullanmak için. Onu hafif ılıtmama gerek var mı sence?
islandım ben geldimhihoyyytmapustan çıkar çıkmaz ayağımın tozuyla geldim:lepi:kaydirigubbakcemile2
soruna anca yanıt verebiliyorum,ılıtmaya lüzüm yok bitanem,2 gün dolapta saklayıp kullandığın bile olabilir,ama 2 günü geçmesin,yaz şimdi soğuk uyguluyorum,sıcak dökemem:bbo:
tatlım özledim valla seni arada olur öyle şeyleryerimseniben hoşgeldin tekrardan.:1hug:
Ben de soğuk uyguluyorum canım ama sana bir danışayım dediydim. ama dolapta tutmuyorum dışarda duruyor ertesi gün kullanıyorum.
saol canım benimŞenizislandım dışarda tutsanda fark etmez bozulma gibi bi durum söz konusu değil,asıl bomba ne biliyomusun?annemin 2 tane arkadaşı vardı saçları hafif kelliğe yakın,dipleri gözüküyodu,5 aydır her gün içe içe saçları çıkmış:1shok::1shok::1shok:
şok oldum,çok sevindim,zaten arif coşkun anlatmıştı kelliğe çözüm die..oda eskiden kelmiş,bunu içe içe saçları çıkmış,ayrıca çok şişmanmış,kırkkilit sayesinde zayıflamış..
AsO'm harika bir haber bu :1shok: Bunu derhal anneme okutmam lazım saçlarının azalmasından şikayetçi. Boşuna kırkkilit dememişler daha bilmediğimiz ne devaları vardır.
valla gözümlede gördükten sonra asla bırakmayı düşünmüyorum bitkimi:lepi:
Annem de pek bir heveslendi canım başlıcaz birlikte.:lepi:
Yalnız tam olarak nasıl yapalım demleme süresi 5 dakika biliyorum akşamları mı içelim, farkeder mi? Bir de 1 kere yeterli mi?
bu ara günde 2 kere banyo yaptığım için yıpranmaya başladı saçlarım içten de desteklemem lazım.
oo annende bize katılıyo demek yuppiihihoyyytkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
bitanem günde 2 kere için akşam sabah fark etmez,müsait bi zamanınızda için yaniyerimsenibenumarım annende çok memnun kalır islandım
sen içmiyosun dimilmaz:mutlaka iç ihmal etme,içten destek çok önemli bu bitkide
demek sessiz sedasıs okudun bak bak:1ninca:kaydirigubbakcemile3bu topiği okuyup sessız sedası gıttım ıkı gün önce bu bıtkıden aldım :))
banyodan sonra sprey sişeme doldurdum diplerine ıyıce sıktım..sonra yatarken de sıktım ıyıce sacıma..
bugün hiç sıkmadım..aksam yatarken yapayım diyorum..kuru saca yapıcam bakalım nasıl olucak..
daha hıc ıcmedım..hiç sevmem boyle caylar ıcmeyı ama ıcıcem bakalım yavas yavas..
siz yaptıgınız çayı kac gun bekletıyorsunuz :))
ben cok yapmışım..şişede beklıyor hala..bozulma fılan yapmaz dimi :))
Ben qeldimm kızlarr anlatınn bakalımmmm neiş bu işşşş =)
Asocumm kendimi sana emanet ediyorumm 8 ayda indircen saçları belimeee bozuşuruzz bakk =)
Ne kadar beklicez anacımmm extra bişi yapmak lazımm mı senin saçlar nerendee ? =)
Tamam canım içerimmm sabah öğle akşammmmm =) Saçımada durulama suyu yapam madem =)
Şimdilik sorum bu kadar akşama doğru cıkıp alıcam.. =) Sonra bıkac sorum daha olucakk yafrumm =)
Bakk 8 ay dedimmm inmesin belimeee görüşcez seninleee kesin demii kullananlar memnun demii =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?