island lavantalı kırkkilidi yaptımdelikafaduldenhemide içtim:dance:şu an için memnunum,bir kaç kez daha yapıyım,bakalım neler olucak:sm_confused:
Kizlar bilmem biliyomuydunuz ama bu bitkinin tazesi cok zehirliymis ve kas hastaliklari yapabilirmis.. dikkatinize.
allahın izni ile uzıycak talesim:Saruboceq:
inşallah benimde upuzun uzaar da bende eklerim buraya güzel güzel saçlarımııı.....opuyorumnanaktan
sen önce bu förmülü dene,sonra sızlanufff...ya ben okudum burda yazdıklarınızı ama anlamadığım bişey var...bu saç uzatan formüller... o kadar çok şey denedim ki ama uzamıyor benim saçlarım yok uzamıyor deli olucam yaa..az öncede ısırganlı sirke yaptım bekliyor şimdi onu deniycem biliyorum ondan da sonuç alamıycam ve burda yazılanları deniycem offffffffff neden benim saçlarım uzamıyor ya..herkes ne kadar çok uzadığını yazıyor....
aynen ölekaydirigubbakcemile5Buldum bee.. cayi satiliyomus ve aciklamasinda, sac, tirnak ve cilt bakimi icin etkili yaziyo
valla zehirlenen olmadı henüz:roflol:canım sen at kestanesi ile karıştırdın..ayrıca bu kas ağrılarına iyi gelir,romatizmal ağrıları alır hatta sen kestanesi ile karıştırdınyerimsenibenKizlar bilmem biliyomuydunuz ama bu bitkinin tazesi cok zehirliymis ve kas hastaliklari yapabilirmis.. dikkatinize.
kaynak benim kızım aso:lepi:hayatım yok öle bişey bezemuszemuskorkma boşunaNasıl yaa:uhm:
Canım bu bilginin içeriğini ve kaynağını yazabilir misin?
allahın izni ile uzıycak talesim:Saruboceq:
sen önce bu förmülü dene,sonra sızlan
aynen ölekaydirigubbakcemile5
valla zehirlenen olmadı henüz:roflol:canım sen at kestanesi ile karıştırdın..ayrıca bu kas ağrılarına iyi gelir,romatizmal ağrıları alır hatta sen kestanesi ile karıştırdınyerimseniben
kaynak benim kızım aso:lepi:hayatım yok öle bişey bezemuszemuskorkma boşuna
canım sen rahat ol:1closedeyes:arkadaşına güven..en başta ben giderdim vallakaydirigubbakcemile3turp gibiyim maşallah:lepi:bence de canım ya okudum daha önce kırkkilit ile ilgili bilgiler hiç böyle bir şey yazmıyordu...
Nasıl yaa:uhm:
Canım bu bilginin içeriğini ve kaynağını yazabilir misin?
haklısın galiba:kedi:ama onu beğenmedim:dilcikar:bende bunu denicemKız sen daha yeni bioblas almadın mı bu nirden çıktı şimdi
İlerde enişteyi batırcan sen kuzmetiğinlenkaydirigubbakcemile
hergun mu yapıcaz ya ben ıc mem ama yusme surerım olur mu
Kızlar kırkkilit otunu evdeki nazar için kullanırız inanış olarak,ben aktardan geçen ay kırkkilit otu alırken aktar fazla soluma hemen bütün evi tütsüle ve söndür demişti ama siz hem saçınıza sürüp hem içiyorsunuz allah korusun zararı olmasın, iyice aralştırdınız mı? Kız island işe yarıyormu bu? Entele dantele derken birde bu çıktı şimdi, mazallah karıştırıp bacaklara kırkkilit saça bakla suyu sürmeyelim :)
Canım emin misin kırkkilidin nazara karşı bir etkisi olduğunu duymadım. Senin dediğin üzerlik otu olabilir. O evde yakılır tütsü gibi nazara karşı.:uhm:
Ben uzun süredir kullanıyorum çok zahmetsiz saçım için yaptığım tek bakım bu maşallah işe de yarıyor.
Tavsiye ederim denemeni.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?