Saç Uzatma Yöntemleri Krk kilit (At Kuyruu)Otu'nun Sa uzatmadaki etkisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ufff...ya ben okudum burda yazdıklarınızı ama anlamadığım bişey var...bu saç uzatan formüller... o kadar çok şey denedim ki ama uzamıyor benim saçlarım yok uzamıyor deli olucam yaa..az öncede ısırganlı sirke yaptım bekliyor şimdi onu deniycem biliyorum ondan da sonuç alamıycam ve burda yazılanları deniycem offffffffff neden benim saçlarım uzamıyor ya..herkes ne kadar çok uzadığını yazıyor....

island lavantalı kırkkilidi yaptımdelikafaduldenhemide içtim:dance:şu an için memnunum,bir kaç kez daha yapıyım,bakalım neler olucak:sm_confused:

Canımcım şifa olsun hadi bakalım. Lavantanın etkilerini de yabana atmamak lazım. Saçı canlandırır, dökülmeyi önler
Kırkkilit ise bunlara ek olarak uzamayı sağlıyor:lepi:
Denemeyen bin pişman...:teytey:

Bizim buralarda olsada kullansak.. bana gondermek isteysen varsa soylesin ucretini gonderirim.

Buldum bee.. cayi satiliyomus ve aciklamasinda, sac, tirnak ve cilt bakimi icin etkili yaziyo

Kizlar bilmem biliyomuydunuz ama bu bitkinin tazesi cok zehirliymis ve kas hastaliklari yapabilirmis.. dikkatinize.

Kırk kilit otunu ben de duymuştum ama denemeye cesaret edememiştim.. Benim saçlarım boyadan aşırı yıprandı ve yandı.. Bir de üstüne su değişikliğinden dolayı dökülmeye başladı.. Uzamasını istiyorum çünkü uçlardaki yanık ve kırıkları aldırmak istiyorum.. En kısa zamanda deneyip sonuçları yazarım ben de :)

Kizlar bilmem biliyomuydunuz ama bu bitkinin tazesi cok zehirliymis ve kas hastaliklari yapabilirmis.. dikkatinize.

Nasıl yaa:uhm:
Canım bu bilginin içeriğini ve kaynağını yazabilir misin?

inşallah benimde upuzun uzaar da bende eklerim buraya güzel güzel saçlarımııı.....opuyorumnanaktan
allahın izni ile uzıycak talesim:Saruboceq:
sen önce bu förmülü dene,sonra sızlan
Buldum bee.. cayi satiliyomus ve aciklamasinda, sac, tirnak ve cilt bakimi icin etkili yaziyo
aynen ölekaydirigubbakcemile5
valla zehirlenen olmadı henüz:roflol:canım sen at kestanesi ile karıştırdın..ayrıca bu kas ağrılarına iyi gelir,romatizmal ağrıları alır hatta sen kestanesi ile karıştırdınyerimseniben
kaynak benim kızım aso:lepi:hayatım yok öle bişey bezemuszemuskorkma boşuna

bence de canım ya okudum daha önce kırkkilit ile ilgili bilgiler hiç böyle bir şey yazmıyordu...

bence de canım ya okudum daha önce kırkkilit ile ilgili bilgiler hiç böyle bir şey yazmıyordu...
canım sen rahat ol:1closedeyes:arkadaşına güven..en başta ben giderdim vallakaydirigubbakcemile3turp gibiyim maşallah:lepi:

aciklamasi hollandacaydi.. zehirli bitkiler arasina giriyomus, icerken ozellikle cok dikkatli olun belli bi dozaji asmamak gerekiyomus. Yarin senin icin arastirip yazarim

arkadaslar at kestanesiyle karistirmadim.. bu bitkinin altinda yaziyodu.. zehirli bitkiler arasina girdigine eminim. kaldiki herseyi fazlasi zarardir.. dikkatli olun yinede.. tazesinin zararli olabilicegini yazmislar bu arada cayinin degil.

kızlar bu gün aldım ezaneden,fiyat 26tl

çok övdü alim dedim denemek içinbitkiselmiş

kızlar bu gün aldım ezaneden,fiyat 26tl

çok övdü alim dedim denemek içinbitkiselmiş

Kız sen daha yeni bioblas almadın mı bu nirden çıktı şimdi
İlerde enişteyi batırcan sen kuzmetiğinlenkaydirigubbakcemile

Kız sen daha yeni bioblas almadın mı bu nirden çıktı şimdi
İlerde enişteyi batırcan sen kuzmetiğinlenkaydirigubbakcemile
haklısın galiba:kedi:ama onu beğenmedim:dilcikar:bende bunu denicem..yok kız o yok die sardım zaten böle şeylere:gitme:özlemekten napıcamı şaşırdım:çok üzgünüm:

Kızlar yok mu kırkkilidi kullanan? Bak çok şey kaçırıyosunuz...lmaz:

AsO'm naber güzellik... Nasıl gidiyor kırkkilit? Canım ben akşamdan yapıyorum bazen sabah kullanmak için. Onu hafif ılıtmama gerek var mı sence?

Kızlar kırkkilit otunu evdeki nazar için kullanırız inanış olarak,ben aktardan geçen ay kırkkilit otu alırken aktar fazla soluma hemen bütün evi tütsüle ve söndür demişti ama siz hem saçınıza sürüp hem içiyorsunuz allah korusun zararı olmasın, iyice aralştırdınız mı? Kız island işe yarıyormu bu? Entele dantele derken birde bu çıktı şimdi, mazallah karıştırıp bacaklara kırkkilit saça bakla suyu sürmeyelim :)

Son düzenleme:

Canım emin misin kırkkilidin nazara karşı bir etkisi olduğunu duymadım. Senin dediğin üzerlik otu olabilir. O evde yakılır tütsü gibi nazara karşı.:uhm:
Ben uzun süredir kullanıyorum çok zahmetsiz saçım için yaptığım tek bakım bu maşallah işe de yarıyor.
Tavsiye ederim denemeni.yerimseniben

Aaaa olur mu canım ya, kırkilit,buhur otu ve dişi günlük ile tütsü yapılır, üzerlik yakılmaz zaten evin griş kapısının üzerine asılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…