Saç Uzatma Yöntemleri Krk kilit (At Kuyruu)Otu'nun Sa uzatmadaki etkisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öncelikle maşallah diyip biyerlerimi kaşim
tuce,saçlara gerçekten parlaklık kazandırıyo,en azından bakım yapıyo diyim sana,örneğin kepek problemin varsa birebir,çoğu şampuanalarda kırkkilit özü kullanılır ilaçlarda ona keza,içinde salisilik asit var,yani cildi dezenfekte etme özelliğine sahip
evet canım her derde deva allahın izniyle dedikerin doğru,ayrıca birçok kozmetik kremde ve şampuan+haplarda kırkkilit kullanılıryerimseniben

anladım canım salisilik asit aspirinin de ham maddesi, bu mantıktan söğüt özü de aynı işi yapacaktır -tatlicadiarzu- sanırım çözüyorum bu işi ben kaydirigubbakcemile3 teşekkürler bu arada Şeniz

Anammmm hatunlar burda bilim yapıyoooo ..
Allahhımmm sac uzatma merakı nelere kadirr heheeh =)
:roflol:

harikasın tucekaydirigubbakcemile3:lepi::rica ederim ne demekbuyrunnnnnnnnn
Anammmm hatunlar burda bilim yapıyoooo ..
Allahhımmm sac uzatma merakı nelere kadirr heheeh =)
:roflol:

çok konuşma cadı:roflol:sen yaptınmı kırkkilidini onu de bana

Son düzenleyen: Moderatör:
bu her aktarda buluna biliyomu? hergün kullanmak mı gerekiyo bide?? hemen denemek istiyorum
=)

hala bı degısıklık yok ama bıkmadan devam :)

Kız 2 günde napmasını bekliyodun allah seni nitmesinnkaydirigubbakcemile3
Öyle mucizevi bir etki bekleme bunu hiçbir ürün yapamaz en az 1 ay düzenli kullan bakalım.yerimseniben

Kız 2 günde napmasını bekliyodun allah seni nitmesinnkaydirigubbakcemile3
Öyle mucizevi bir etki bekleme bunu hiçbir ürün yapamaz en az 1 ay düzenli kullan bakalım.yerimseniben

Bu akşam bende denedim saçımı duruladıktan sonra kırkkilit otu çayını döktüm ama hergün kullanabilme şansım yok, muhtemelen banyodan banyoya yapacağım...Diğer otlar gibi yapış yapış yapmıyor saçı, iyiymiş...

sumak mucizemi bekliyosun 3 gün olmadı bilebenneyaptımki
banyodan banyoya yap dediğin gibi tatlımkaydirigubbakcemile5aynen öle,yapış yapış asla yapmıyozemuszemusumarım memnun kalırsın

Kesinlikle devam et canım düzenli kullanmaya ve içmeye çalışyerimseniben
Saçları yumuşacık yapıyor varlığı belli bile olmuyor.

Kesinlikle devam et canım düzenli kullanmaya ve içmeye çalışyerimseniben
Saçları yumuşacık yapıyor varlığı belli bile olmuyor.

Bir sürü şey içiyorum ama canım, zamanları nasıl ayarlayacağım bilmiyorum:) Birde saçıma papatya sürmeye başladım, o yüzden çok düzenli yapamam, malum biliyorsun papatyayı sürdükten sonra hemen yıkanmaz saç, 3gün üst üste sürüp 3. gün yıkayacaksın yoksa rengi açılmıyor e hal böyleyken ben ancak 3 günde bir sürebilirim bu kırkkilit otunu

mucize beklemıyorum ..üç günü çoktan gectı ayrıca :)

bu topigi okuduktan sonra gıdıp almıstım ama buraya cok sonra yazmıstım :)

sarımsagı sampuanına eklemıs bır arkadas ayrıca, 3 gün de gözle gorlur derece de uzamıs..
belkı bızım kırk kilit otunda da olabırdı ..

ot bitene kadar devam artık :)

sende yapsana o zaman sarımsaklı formülühihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…