E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
AsO saçlarım belimde zaten benim de acaba saçımıza parlaklık neyim de verir mi at kuyruğu?? normalde böbrek taşlarını düşürmek ya da kanserin yayılmasını önlemek için kullanıldığını biliyorum ama saça fayasını ilk kez duydum...
öncelikle maşallah diyip biyerlerimi kaşim
tuce,saçlara gerçekten parlaklık kazandırıyo,en azından bakım yapıyo diyim sana,örneğin kepek problemin varsa birebir,çoğu şampuanalarda kırkkilit özü kullanılır ilaçlarda ona keza,içinde salisilik asit var,yani cildi dezenfekte etme özelliğine sahip
evet canım her derde deva allahın izniyle dedikerin doğru,ayrıca birçok kozmetik kremde ve şampuan+haplarda kırkkilit kullanılıryerimseniben
harikasın tucekaydirigubbakcemile3:lepi::rica ederim ne demekbuyrunnnnnnnnnanladım canım salisilik asit aspirinin de ham maddesi, bu mantıktan söğüt özü de aynı işi yapacaktır -tatlicadiarzu- sanırım çözüyorum bu işi ben kaydirigubbakcemile3 teşekkürler bu arada Şeniz
Anammmm hatunlar burda bilim yapıyoooo ..
Allahhımmm sac uzatma merakı nelere kadirr heheeh =):roflol:
evet canım çoğunluklayerimsenibenbu her aktarda buluna biliyomu? hergün kullanmak mı gerekiyo bide?? hemen denemek istiyorum
=)
ASooooooooooooooooooooooooooooooooooooo =)
hala bı degısıklık yok ama bıkmadan devam :)
Kız 2 günde napmasını bekliyodun allah seni nitmesinnkaydirigubbakcemile3
Öyle mucizevi bir etki bekleme bunu hiçbir ürün yapamaz en az 1 ay düzenli kullan bakalım.yerimseniben
sumak mucizemi bekliyosun 3 gün olmadı bilebenneyaptımkihala bı degısıklık yok ama bıkmadan devam :)
banyodan banyoya yap dediğin gibi tatlımkaydirigubbakcemile5aynen öle,yapış yapış asla yapmıyozemuszemusumarım memnun kalırsınBu akşam bende denedim saçımı duruladıktan sonra kırkkilit otu çayını döktüm ama hergün kullanabilme şansım yok, muhtemelen banyodan banyoya yapacağım...Diğer otlar gibi yapış yapış yapmıyor saçı, iyiymiş...
Bu akşam bende denedim saçımı duruladıktan sonra kırkkilit otu çayını döktüm ama hergün kullanabilme şansım yok, muhtemelen banyodan banyoya yapacağım...Diğer otlar gibi yapış yapış yapmıyor saçı, iyiymiş...
Kesinlikle devam et canım düzenli kullanmaya ve içmeye çalışyerimseniben
Saçları yumuşacık yapıyor varlığı belli bile olmuyor.
kaydirigubbakcemiletuceee hemen gidip alıyosunkaydirigubbakcemilehala gidip alamadım at kuyruğunu ben mafoldumben
başladınmı sen bakim:smiley-cool:Devamm devammmm hem içicez hem yıkıycazz haydee bakalımm =)
sende yapsana o zaman sarımsaklı formülühihoyyytmucize beklemıyorum ..üç günü çoktan gectı ayrıca :)
bu topigi okuduktan sonra gıdıp almıstım ama buraya cok sonra yazmıstım :)
sarımsagı sampuanına eklemıs bır arkadas ayrıca, 3 gün de gözle gorlur derece de uzamıs..
belkı bızım kırk kilit otunda da olabırdı ..
ot bitene kadar devam artık :)
başladınmı sen bakim:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?