Saç Uzatma Yöntemleri Krk kilit (At Kuyruu)Otu'nun Sa uzatmadaki etkisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarrrrrrrrrrr kullandımm cok memnunumm tavsıyee edıyorumm alın bakın resımlerım bunlar dıyeen yokmu aranızdaaa pöffffffffffffffffffff

Kızlarrrrrrrrrrr kullandımm cok memnunumm tavsıyee edıyorumm alın bakın resımlerım bunlar dıyeen yokmu aranızdaaa pöffffffffffffffffffff

kız delii resmi bulucam die şaşı oldumkafamçokkarıştı
ulan ben varım yetmiyomuklava:island var oda kullanıyo hiç bırakmadı çok memnun,hatta onun resmini aradım,okuyup gidiyolar kullandım memnunum diyen çıkmıyo:roflol:evde yapıyolar ama yazmıyolar:1ninca:valla bu topic sende olcaktı nası iş yapardı he:roflol:
hayatım süper uzatıyo sen beni dinleyerimsenibenresim koyamam enişten kızıyomirmirmirmir

Tamam anacımm senin lafının üstünee lafa gerek yok zaten kesin uygulucamda motivasyon açısından resim olsa iyi olurduu hehehhe =) Kız kestirmeden önceki halimi koyamdaaa topikde motıvasyon artsn ehehehh =))

Tamam anacımm senin lafının üstünee lafa gerek yok zaten kesin uygulucamda motivasyon açısından resim olsa iyi olurduu hehehhe =) Kız kestirmeden önceki halimi koyamdaaa topikde motıvasyon artsn ehehehh =))

eyvallah gözüm:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
mervem resimli daha iyi olur tabi geberticem bu hatunlaı kmse önce sonra yapmıyo ben dahil:1shok::kedi:islandım yaptı saolsun,paylaştı saçlarını bizimlropuyorumnanaktan
eklediğin resim iyi hoşta,senin saçların nerde şu anCADIARZU

Tamam noktasına virqülüne yapıcammm =) uşağın olsamm uzasınnn o kadar =) eheehehe delirdim qenee =) :teytey:

belime kadar olan saçlarımı kışın bu kadar kestirdimmafoldumben

ve geçn gün hazır uzayan saçlarımı banyoda radikal bi kararla tekrar kestim:mymeka:senağlamaama çok rahatladım:1rolleyes:
omuzlarımdaydı,baya kısalttım,olsun kırkkilidim var nası olsa:dance:

Abooooooooooooooo niye kestin çatlakkk rahibeee =) Ben artık kesmemm uzaması lazımmm kuzummmm nişan yapcamm belimde olcakkk =)

ben resimli uzadığını görmek istiyorum amaaa
ona göre hatunlar denicez burda yaamafoldumben

Kızzzzz o kestirmedenn öncekii haliii =) Anamm şimdidee o kadar olsa öpüpde başımaa koyarımm =)
Şuan omzumda işdee =)

Bakk qüveniyorumm sanaa =)

Anamm ben de niye bütün gün bi yerlerim kaşındı diyorum dedikodum yapılıyomuş burdasırnaşık şey
Kızlar sizde çok beleşçisiniz yani o kadar foto koydum AsO'yla bi yerlerimizi yırttık kullanın mutlaka diye oralı olan olmadı:dilcikar:
Kullanın bakalım birkaç ay etkileri kendi gözünüzle görün.
Ben seviyorum bu otu ya
İçmeyi hep ihmal ettim sadece banyo sonrası saçıma döküyordum 2-3 günde bir. Yine de güzel uzadı
Şimdi her gece 1 bardak içicem şifa niyetine eminim daha iyi etki edecektir.:lepi:

islandd kızmaa hemenn yahuuuuuu =) Uyqulucaz iştee aaaaaaa sonucu resimliycem kaçmakk yokk hehehe=) 8 ay sonra amaa anlaştıkmıı =) niye 8 ayy askerimm qeliyoooo ondann =)

islandd kızmaa hemenn yahuuuuuu =) Uyqulucaz iştee aaaaaaa sonucu resimliycem kaçmakk yokk hehehe=) 8 ay sonra amaa anlaştıkmıı =) niye 8 ayy askerimm qeliyoooo ondann =)

Başka türlü harekete geçeceğiniz yok yanişakkıdı
Bekliyoruz fotoları
Allah kavuştursun canım benim hiç ayırmasın inşallah:1hug:

kullandım kullandım ,geldim yorum yapayım dedım..

once banyodan sonra yaptım guzelce..dün gece de kuru sacıma ıyıce spreyledım..

öylece yattım..kazık gıbı yapar dıyordum ama şu an yumusacık..

bugün yıkamadım sacımı..

yarın yıkayıp tekrar spreylıcem..bakalım ne kadar uzucak..

sacımı cok yıkamak ıstmeıyorum..yıkadıkca mutlaka kullancam..umarım faydasını gorurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…