Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kromozom testinde erkeğin daha çok x mi y mi taşıdığı belli olurmu?Mesela bir tanıdığıma sizin hiç kızınız olmaz demişler çoğunlukla erkekmiş eşindeki kromozomlar..
pıhtılasma acısından mutasyon tasıyıcı oldugunuz blırtılmıs anormal olan bı tek o var doktorunuz sıze bılgı vermedı mı acaba?
Yardımcı olabilecek yok mu acabaa????
Birisi 8,diğeri 12 haftalık gebelik ex oldu bende.Karnımda öldü.O yüzden yapıldıbu testler..
merhaba filizim,çok geçmiş olsun.benim de daha önce 2 tane karnımda ölen iki bebek hikayem var.sonrasında aşılama isteğiyle gittiğimz dr.da benden bu testleri istedi ve bir gebelik sözkonusu olduğu zaman kan sulandırıcı ilaç kullanmam gerekecekmiş..eğer bu testleri yaptırmasaydım tabiki allah bilir ama belki olası bir hamilelikte 3.bebeği de kaybedecektim.dr.un önemi burada ortaya çıkıyor..tekrar geçmiş olsun..
Bende hamile kalınca iğne kullanıcam canım.Senin durumun nedir şuan varmı gebelik?
merhabalar mthfr heterezigot tasiyici olamaniz eger eger dusuk hikayeniz yok ise belirgin bir anlam ifade etmez hikayenizle birlikte degerlendirilmenizde fayda var bu testler ne amacla istendi ondan hic bahsetmemissiniz sevgiler