- 18 Ocak 2018
- 3.143
- 8.741
- 158
- 33
- Konu Sahibi byebyeblackbird
Herkese merhaba, bir sorunum var tam olarak ifade edebilirim kendimi inşallah. Şimdi şöyle uzun zamandır sürekli olarak aynı şeyi yaşıyorum. Farklı yerlerde ve zamanda hep aynı kötü olayı yaşıyorum. Bu artık böyle kısır döngü halini aldı. Tam olarak açıklamasa da bu kötü olayı "emeğimin zayi olması" şeklinde özetleyebilirim. Mesela istediğim birşey için çabalıyorum ama son aşamada ailem sorun çıkarıyor sonuca ulaşamıyorum, önemli bir işimin olduğu gün çok ciddi bir aksilik yaşıyorum ya da ne bileyim mesela kimsenin istemediği illallah ettiren tez hocası bana düşüyor uyuzluğundan daha çok uğraştırıyor ama daha iyi sonuç getirmiyor, önemli bir sınav öncesi annemle ciddi kavga ediyoruz sınava çok kötü bir moralle gidiyorum... Bir şekilde birşeyler oluyor ve istediğim sonucu alamıyorum.
Kendi başarisizliklarina bahane buluyorsun diyebilirsiniz ama bu konuyu etrafımdaki kişiler de söylüyor, etrafımdan en çok duyduğum şeyler: "hayırlısı buymuş", "sen şanssizsin", "sen elinden geleni yaptın sonuçta" vs. vs. Niyet ettiğim her işin sonu bu oluyor.
Çok üzülüyorum. Elimi neye atsam kuruyor. Hep aynı hayal kırıklıklarını yaşıyorum. Sanki üzerimde kötü bir enerji var gibi. Size anlatmamın sebebi de şu: kendimi sonunda hep aynı üzüntüyü yaşadığım bir döngünün içinde hissediyorum ve artık bir çözüm bulmak istiyorum. bu bilinçaltıyla ilgili olabilir mi? Ya da meditasyona vs. bunun üstesinden gelebilir miyim? Bu konulara da baya uzağım doğru kelimeyi de bulamıyorum ama olumlamayla falan bu döngü kırılabilir mi?
Kendi başarisizliklarina bahane buluyorsun diyebilirsiniz ama bu konuyu etrafımdaki kişiler de söylüyor, etrafımdan en çok duyduğum şeyler: "hayırlısı buymuş", "sen şanssizsin", "sen elinden geleni yaptın sonuçta" vs. vs. Niyet ettiğim her işin sonu bu oluyor.
Çok üzülüyorum. Elimi neye atsam kuruyor. Hep aynı hayal kırıklıklarını yaşıyorum. Sanki üzerimde kötü bir enerji var gibi. Size anlatmamın sebebi de şu: kendimi sonunda hep aynı üzüntüyü yaşadığım bir döngünün içinde hissediyorum ve artık bir çözüm bulmak istiyorum. bu bilinçaltıyla ilgili olabilir mi? Ya da meditasyona vs. bunun üstesinden gelebilir miyim? Bu konulara da baya uzağım doğru kelimeyi de bulamıyorum ama olumlamayla falan bu döngü kırılabilir mi?