Kskan kaynanam

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
kızlar benım sorun kayınvalıdemın kıskanclıgı 5yıldır tanıstıgım 1yıldır nısanlı oldugum nişanlıma annesının hergun sen o kızla yapamazsın dedğini öğrendım nısanlım agzndan kacırdı ben sımdı bole bı anneye dugunumuze 50gun kala böle şeylerle ugrasan kıskanc kaynanama ne yapmalıyım kafamçokkarıştı

iğrenç kıskanç kadın ... anne diyemicem kusura bakmasında
sende kusura bakma nişanlında çok densizmiş ne o öle annesinin lafını eşi olcak insana taşıyor
sendekileride onamı taşıcak dedikoducu kadınlar gibi..
sen ilerde zorluk çekersin cnm benim benden sana tavsiye evin barkın çok uzak olsun bunlardan

Üzücü bir durum senin arkandan böyle kelime kullanan birine ilerde anne diyceksin halbuki Neden böyle düşünüyor bunu söylemesindeki amaç ne bence bunları öğren ve utandır onu eğer nişanlımı seviyorsam onunla gerçekten mutlu olacağıma inanıyorsam ben öyle yapardım yerimseniben

kayınvalinedene birşey yapmayı değilde onu yanıltmak için ne yapabileceğini düşün bence, yani davranışlarınla onu haksız çıkarmayı bu kendi mutluluğun içinde gerekli..kişisel savaşa çevirme hem nişanlın hem kendin hem ilişkin yıpranır.

arkamdan konusup yuzumede gulen bırısı gelde anne de işte ne yapıcam bu kadnla bılmıyrm nısanlım öle bı agzndan kacırdı neden böle bişi deme geregı duydu bu kadın anlamıyrm cunku ne bı kavgamza nebı tartısmamıza sahıt olmus bırısı degıldır kafasna gore konusuyo benı kıskanıyo farkındayım ama bu kadınla ugrasmak ıstemyrm ne yapmam gerekio arkamdan konustugunu bıldgmı farketsın ıstyrm neyapımde haddını bıl kaynana dıyım

Cadı kaynan ne olacak bence sen ona laf falan vur anlasın yani pis kıskanç düğün yaklaşıyoya ondan öyle yapmıstır o sımdı ıyyyy cok gıcık su kaynana muılletı

bı hatamı gorse oglunu dusundgunden dıo dıycem ama 5 sene boyunca sımdımı yanlıslarımı gormeye basladı besbellı oğlunu kıskanıo huzurumuzu kacırmak ıcın yapıyo yaptgı terbıyesızlık madem mutlu olamıcagmızı gecınemeycmzı dusunuodu yıllarca benı bılıodu tanıyodu ıstemeye gelmeseydı ıstemyrm deseydı yuzume gulup canm canm deyıp sımdıde huzursuzluk yaratmaya calısıyo

benim kayınvalidemde öyle demiş bi zamanlar ,oğlum sen bu kızla yapamassın

demiş yıllar önce ,ben eşimden değil ama başkalarından duymuştum ,tabi sonra utandı bu

söylediğinden,ben tahmin ettiği gibi çıkmadım..bana beceriksiz ,yemek yapamaz ,hep çalışmış bundan

kadın olmaz, anne olmaz gözüyle bakıyodu,şimdi en sevdiği gelini benim..herkese göğsü kabararak

tanıştırır ,beni över ,sever ,bence hemen yargılama ,evlendikten sonra senin ona yaklaşımın onun

fikirlerini değiştirecektir emin ol..

arkadaşım karşına al ve derdi neymiş öğren ne sebeple bu kanıya varmış nedir bi öğren en uygun yolun bu olduğunu düşünüyorum.benneyaptımki ayrıca nişanlın neden söyledi sana peki annesine ne cevap veriyomuş

bıraz tartıstık anemle hergun tartısyrm anlaşamazsın dıo dedı sustu zaten bende konunun ustune gtmedım ama kafama takıldı bıraz dusunyrm snra nısanlıma acıcam bu konuyu kaynanama da gıdıp neden bole dıomussun gıbı bı dıyaloga gırmek ıstemyrm

sakın yüz göz olma sakın.bir kere yaşanılan,söylenilen sözler ömür boyunca hiç akıldan çıkmaz.çok samimi olma.yüzeysel laflar,yüzeysel hareketlerle geçinmene bak.
nişanlın arada kalmasın.hiç bir erkek ailesine özellikle annesine laf söyletmez.ilk başta söyletsede en ufak bir yanlışında yüzüne vurur.onu arada bırakma....mutsuz olursun sonra demedi deme.

Canım Bence Birazda Hatayı Kendinde Aramalısın.
Yani Hep Kaynanalarmı hatalı Arkadaşlar Lütfen..........

gerçektende söylenen sözler unutulmuyor.ama yinede karşılıklı konuşsanız bi kereliğine sorsanız daha iyi olur derdi neyse öğrenin.

bencede öyle ol ki çatlasın orta yerinden utancından yerin dibine girsin canım.nişanlında garipmiş,böyle bişe konuşulsa bile söylenir mikaydirigubbakcemile

Bence öncelikle neden böyle düşündüğünü anlamaya çalış.
Belki o da bazı şeyleri yanlış algılamıştır.

Konuşarak halletmek oğlunu zor duruma düşürür.
Davranışlarınızla onun yanıldığını kanıtlayın.
Ayrıca sık görüşmeyin. Mesafeli olmakta her zaman yarar var.

Canım Bence Birazda Hatayı Kendinde Aramalısın.
Yani Hep Kaynanalarmı hatalı Arkadaşlar Lütfen..........

tabıkı kendımdede aramalıyım ama bısey yapmamısken bı ınsan baan ayy canm benm felan dıyıp snrada arkamdan konustgunu duyarsam ben bunla ark nıyet ararım bı yanlısımı gormus dahı olsa benım buyugumdur gelıp kızım bole yapmamalısın dıyebılır neolursa olsun oğluna gıdıp eşı olacak kısı ıcın bısey dememelıdır bı kayınvalıde ılerde esler aynı evde yasar hayat paylaşır ne sorun olsada cozulur ama arada kaygıyı buyukler yoluna soklamalı sorun çıkartmamalı bence

Evet haklısın bi yerde
neyse canım inş. düzelir
HErşyde Bir Hayır Vardır.. vereliniortak

benımde kaynanam aynı canım hiç merak ettme evlendikten sonrada devam ediyo kıskançlıkları beni hem oğlundan hemde torunundan kıskanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…