M
meyyade
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meyyade
-
sende birazz havalı ol cnmm güll surat yapmaa takmıyo görünn
inadınaa inadına gitt
böyleleri sen mutsuz oldukça yada
onnun yüzünden azar işittikçee mutlu olurlarr
üstüne düşeni yap gerisine karışma bu
arkadaşlarının yanına git
ewde durma fazla ne bilim
Böyle abiyi de ilk defa görüyorum.
Genelde ailesine laf söyletmezler,çoğunlukla gelin suçlu olur ama,neyse...
Abinize hiç mi tavrınızı belli etmiyorsunuz ?
Size bu şekilde davranmalarına izin vermeyin.
Annenizin de sende okusaydın o kadar senin suçun demesi,ayrı bir gariplik.
Herkes yüksek lisans,doktora... yapacak diye birşey mi var ?
Ha,iyi bir eğitim almışlar buraya kadar güzel ama,bu durum onların sizi aşağılamasını ve kullanmasını gerektirmez.
Ki sizde lisans mezunuymuşsunuz zaten.
Kendinize laf söyletmeyin,ezdirmeyin,ağırlığınızı koyun biraz.
Aynı saygısızlığa devam mı ediyorlar,hiç umursamayın fazla muhattap olmamaya çalışın o zaman,ailede bir yerde durmasını bilmeli.
Abiniz ve eşi kompleksli insanlar.
Annenizede gerekenleri söyleyin,o da evladı ve gelini gibi davranmasın.
O da evladı siz de evladısınız.
Eğitim seviyesi mi göz önünde tutulur bu durumda ?
Garip bir aileniz var.
sacma bi durum...bi okadarda moral bozucu...insanlar neden 1.2 diye siniflandirilirki..hadi abinin esi onu anlarimda..ben annenin tavrina anlam veremedim dogrusu...ne bekliolarki senden ...bence sen degilde abinin esi seni kiskaniyo olabilir baksana neden bu kadar üstüne geliyo anlamadim..sen karsilik vermeyince zoruna gidiyo herlade bu kadar üstüne geldigine göre....bence sen elinden geleni en iyisini yapmissin buna inan ilk önce...ne demisler okumakla adam olmuyo...bak okumus ama insana karsi nasil davranacagini bilmiyo daha.bence sen böle devam et derim nasil olsa iyilikte yaramiyo kimseye abinede esinede...sen CANINI SIKTIGINLA kaliirsin anca...onlar nasil davraniyosa sende öle davran...kimse kimseden üstün degil sonucta...ssinifmis statüymüs insanlar anca bunlarla kendini kandirir canimm... insanlar bunlarla birilerine üstünlük sagladigini sanarlaarr dedigim gibi hic takma bazen gamsizlik iyidirrr...
dediklerini takma,uzak durmaya bak,karısını ailesine kul edenler gibi ailesini karısına kul eden erkeklerde mevcut,ben ikisinide şahit oldum...
bu durumda en zayıf görülende sensindir bence(kızsın,bekarsın vs.)sana yüklenilmeside ondan...
kendini nasıl rahatlatacaksan öyle davran....gerisinide boşver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?