Kskanmakla sulanyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi meyyade
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

meyyade

Ziyaretçi
abimin eşi ile aynı ortamda olsak amir memur konumunda olacaktık.aramızda öyle bi statü fakı var yani. üstelikte benim 4-5 katım kazanıyor.abim onunla tanıştığından beri hep karşılaştırıldık.hoşuma gitmeyen davranışlarını söylediğimde hemen kıskanıyosun onu dendi.boyumuz, kilomuz, yüzümüz hep karşılaştırıldı.bana karşı hoşlanmadığım biçok davranışı oldu sesimi çıkarmadım. bazen belli ettim. mesela bigün tatlı yapmıştım.2 kaşık alsa bitecek miktardı.kendi istedi getirmemi, getirdim. ev kalabalıktı. yemedi bıraktı. tsbsklsrı topladığım sırada yemiyomusun dedim güzel olmamış diye bağırdı herkesin içinde. çay servisi olsa ben yaparım, onun evinde yemek bulaşık annemle ben ve o birlikte yaparız.en çoğunuda annemle ben.yardım etmediğimde abim zorla kaldırır. o bize gelince hiç zorlamaz onu.abimle konuşmaya kalktım dövmeye yürüdü.ne yapsam kıskanıyosun diyolar. Allah biliyo öyle olmadığını.....ağustosta bize gelecekler çok kalacaklarmış. onları görmek istemiyorum.ama mecburum aynı ortamda kalacağız. biyere gezmeye gittiklerinde çağırıyolar gitmesem suç,gitsem suç.ne yapsam kıskanıyo gözüyle bakıyolar. ne yapmam lazım?fikriniz varsa lütfen yazın...aynı durumda olan var mı???

bir keresindede, şakasına şöyle demişti. seni evlendirmeyip evime hizmetçi yapıcam. annemde sende okusaydın o kadar diyor..senin suçun diyor...

ben çok üzüldüm gerçekten...arada kalmışsın canım.....ben burada tek suçlu abini görüyorum....en iyisi açıkça düşüncelerini herkesin olduğu bir ortamda konuşmak olacak....benim fikrim bu yönde...e ama annen de neden öyle demiş ki:"annemde sende okusaydın o kadar diyor..senin suçun diyor..." demişsin....

çünkü abimden bekledikleri kariyeri bendende bekliyorlardı. ama ben lisans bitirmeme rağmen zor iş buldum. ondada çok az para alıyorum.konuşmak faydasız aslında. konuşmuştum abimle. bana madem seviye koy arana dedi....bende koymak istiyorum elbette ama aynı evde nasıl olacak bilmiyorum.

sadece okuyup çıkmayın. çokmu karışık sizcede:) bişeyler yazsanız çok iyi olurdu...ama yinede teşekkürler

cok uzuldum canım ama sen sensın bunu unutma hıc takmasan bu durumları bırak ne yı nasıl anlıyosalar anlasınlar sen onlardan uzak dur yeterkı kendın ıcın...

çok teşekkür ederim.ama nasıl uzak durabilirim?

abi diil düsman görmemezlikten gelin hiç muhattap bile olmayın omuz silkin geçin gidin sesizliğiniz onları daha çok deli eder sizde rahat edersiniz umursamamaya alışıp

sende birazz havalı ol cnmm güll surat yapmaa takmıyo görünn
inadınaa inadına gitt
böyleleri sen mutsuz oldukça yada
onnun yüzünden azar işittikçee mutlu olurlarr
üstüne düşeni yap gerisine karışma bu
arkadaşlarının yanına git
ewde durma fazla ne bilim

sacma bi durum...bi okadarda moral bozucu...insanlar neden 1.2 diye siniflandirilirki..hadi abinin esi onu anlarimda..ben annenin tavrina anlam veremedim dogrusu...ne bekliolarki senden ...bence sen degilde abinin esi seni kiskaniyo olabilir baksana neden bu kadar üstüne geliyo anlamadim..sen karsilik vermeyince zoruna gidiyo herlade bu kadar üstüne geldigine göre....bence sen elinden geleni en iyisini yapmissin buna inan ilk önce...ne demisler okumakla adam olmuyo...bak okumus ama insana karsi nasil davranacagini bilmiyo daha.bence sen böle devam et derim nasil olsa iyilikte yaramiyo kimseye abinede esinede...sen CANINI SIKTIGINLA kaliirsin anca...onlar nasil davraniyosa sende öle davran...kimse kimseden üstün degil sonucta...ssinifmis statüymüs insanlar anca bunlarla kendini kandirir canimm... insanlar bunlarla birilerine üstünlük sagladigini sanarlaarr dedigim gibi hic takma bazen gamsizlik iyidirrr...

yengem gezelim dicek...umursamayıp konuşmasam annem babam kızacak, kıskanç olacağım yine.onunla konuşmak dahi istemiyorum..hemen kiloma bakıyor, orama bakıyor.illaki o daha güzel olacak şart bu.çok rahatsız oluyorum.

canım arkadaşlarım evlenip gittiler. gülmeye çalışıyorum ama acı çekiyorum.çok sağol fikrin için deneyeceğim yinede

Böyle abiyi de ilk defa görüyorum.
Genelde ailesine laf söyletmezler,çoğunlukla gelin suçlu olur ama,neyse...
Abinize hiç mi tavrınızı belli etmiyorsunuz ?
Size bu şekilde davranmalarına izin vermeyin.
Annenizin de sende okusaydın o kadar senin suçun demesi,ayrı bir gariplik.
Herkes yüksek lisans,doktora... yapacak diye birşey mi var ?
Ha,iyi bir eğitim almışlar buraya kadar güzel ama,bu durum onların sizi aşağılamasını ve kullanmasını gerektirmez.
Ki sizde lisans mezunuymuşsunuz zaten.
Kendinize laf söyletmeyin,ezdirmeyin,ağırlığınızı koyun biraz.
Aynı saygısızlığa devam mı ediyorlar,hiç umursamayın fazla muhattap olmamaya çalışın o zaman,ailede bir yerde durmasını bilmeli.
Abiniz ve eşi kompleksli insanlar.
Annenizede gerekenleri söyleyin,o da evladı ve gelini gibi davranmasın.
O da evladı siz de evladısınız.
Eğitim seviyesi mi göz önünde tutulur bu durumda ?
Garip bir aileniz var.

haklısınız.kompleksli olduklarını bende düşünüyorum. mesela abim sevgilisini ben daha güzelim diye terketmişti...

canım 1. ve 2. sıınıf diye lafla değil ama hareket ve tavırlarla ayırıyolar.gamsız takılmaya çalıştım ama bu durum beni bunalıma soktu artık elimde değil...

Ben olsam onlar geldiğinde çıkar gezerim, kıskanıyo mu dicekler, desinler hiiç umrumda olmaz, ben sinir olacağıma onlar olsun :umursamaz:

gezmeyide düşündüm ama 1 hafta hergün nasıl gezicem. ortamım yok kii.

dediklerini takma,uzak durmaya bak,karısını ailesine kul edenler gibi ailesini karısına kul eden erkeklerde mevcut,ben ikisinide şahit oldum...
bu durumda en zayıf görülende sensindir bence(kızsın,bekarsın vs.)sana yüklenilmeside ondan...
kendini nasıl rahatlatacaksan öyle davran....gerisinide boşver...

canım yaa çok iyi anlamışsın. evet kız ve bekar olmamda onlar için iyi bişey.tam kölelik yani.bir bilsem nasıl rahat olacağımı. boşluktayım...

mesleğinde hemşire yazıyor.. eğer doğruysa kendine nöbet falan yazdır, varsa fazla mesai gibi bir şansın onu dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…