Bana da bu tuhaf geldi eve gelip ne dedi sevgilim kardeşimden çirkindi o yüzden terkettim mi dedi?.Şimdi eşim senden güzel o yüzden aldım mı diyor?Ayrıca hemşirelik bence çok kaliteli bir meslek .Abinin eşi profösör falan mı?Hem sana kıskanıyorsun diyenlere bi arkadaşın dediği gibi evet çook kıskanıyorum. Ne o kıskanmamı çekemiyor musunuz?Diye makaraya vur.Alttan alttan bak bakışlarınla döv.Vallaha tatlim kizmada ben gelin hanimdan ziyade kendi aileni cok enteresan buldum...
Abin basli basina cins bir insanmis....sevgililerini kiz kardesi ile kiyaslayanida ilk defa duyuyorum...
Annen Babanda sirf onun statüsü senden üstün diye onu bir halt saniyorlar muhtemelen....
Burda senin yapacagin tek sey ne olursa olsun kendini ezdirmemek...ne abine, ne ailene heleki bana göre dis kapinin dis mandali olan el kizina hicte ezdirme...
Canin gezmek istemiyormu....gitme...kiskaniyorsun diyenlerede....he evet..ne yapiyim iste kiskanclik cok kötü birsey deyip gül gec..
Bu tür olaylari biraz tiye alacaksin....gülüp gececeksin
Abinede yeri geldimi lafini esirgeme canim...
Bana da bu tuhaf geldi eve gelip ne dedi sevgilim kardeşimden çirkindi o yüzden terkettim mi dedi?.Şimdi eşim senden güzel o yüzden aldım mı diyor?Ayrıca hemşirelik bence çok kaliteli bir meslek .Abinin eşi profösör falan mı?Hem sana kıskanıyorsun diyenlere bi arkadaşın dediği gibi evet çook kıskanıyorum. Ne o kıskanmamı çekemiyor musunuz?Diye makaraya vur.Alttan alttan bak bakışlarınla döv.
Sanırım kendisi cevaplamadan anlayamayacağız...Cidden cok enteresanCADIARZU
Abin sen sevgilisinden daha güzelsin diye terketmişti Aslın da sevgilisi çirkin diye terketmişti ama neden seninle kıyaslasın ki.Senin güzel olman abinin hoşuna gitmesi gerek .Anlattıkların bi tuhaf geldi bana...Ben hiç bir şey anlayamadım konuyu okuyunca tamam dedim ama sonra ki yazdıkların bi saçma geldi ..Açıklar mısın biraz...
Canin gezmek istemiyormu....gitme...kiskaniyorsun diyenlerede....he evet..ne yapiyim iste kiskanclik cok kötü birsey deyip gül gec..
Bu tür olaylari biraz tiye alacaksin....gülüp gececeksin
Abinede yeri geldimi lafini esirgeme canim...
canım yaşadığın duruma üzüldüm.abinin eşi olduğu için atsan atamazsın satsan satamazsın.) hani arkadaş olur görüşmezsin ama maalesef bu durumda mümkün değil..bencede olanları kafana takma.insanlara üzüntünü belli etme,gamsız ol..başka türlü baş edemezsin.sen kafana taktıkça,üzüldükçe ve bunu belli ettikçe o daha mutlu olur,daha çok üzerine gelir..arada espiri ile karışık laf söyle.) sen kfanı,benim onu kıskandığımı düşünürler diye doldurursan ve bu düşünceye göre yaşarsan daha çokkkkkkkkkkk mutsuz olursun ve kendini ezdirirsin..
mesleğinde hemşire yazıyor.. eğer doğruysa kendine nöbet falan yazdır, varsa fazla mesai gibi bir şansın onu dene..
abinin sanırım tedaviye ihtiyacı var :umursamaz:
Zor bi durum, sende onlar size kalmaya geldiği dönemde başkasına kalmaya gitsene bi akrabana fln, annenede tatil için gitmek istiyorum, çok çok selam söyle abimle yengeme burda onlarla olmayı çok isterdim ama biraz tatile ihtiyacım var fln de, en azından aynı ortamda olmazsan yeni sorunlar çıkmaz, kısaca bu çözülmez dahada büyümemesi için elinden geleni yap demeye çalışıyorum cnm
çok sağol canım benim fikrin için.ama burda anlatamadığım nedenlerden dolayı gidebileceğim bi yer yok. düşündüm aslında ama şimdilik mümkün değil....herhalde evlenmek zorunda kalıcam bu gidişle:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?