Lazere gidebilirsin varmı oturduğun şehirde kuaförü esgeç o zmn :)Ya canım annem gıtmem taraftarı degıl ve arkadaslarımda ben gıtsem tek gıderım alna bıle dıyor napıcagımı bılmıyorum
Ama ben cınbızla alıyorun ve kalınlastırıyor sıkıntı orada sanslısın bencevalla şu yaşıma kadar bir kere bile ne aldım ne aldırdım,hem kavisli kavisten sonrası seyrek,ışık vuran fotoğraflarda kavisten sonrası yok hitlerin bıyığı gibi bir şey var ya o yüzden kaşla bir bilgim yokama bekle bozukluklar düzelsin biraz çıksın,kuaföre gidip toparlar mısınız de sonra evde her gün bak çıkanı al bence
Benım kasımla cok dalga gecildi.O yuzden fobi olustu.Sankı dalga geciliyor gıbı geliyor benım takıntımAdam oranın elemanı. Her gün kaç kişi geliyo? Senin bıyığınla mı ilgilenceğini zannediyosun?
Lazeri hiç bilmiyorum seneye burada olucam mı bellı degılLazere gidebilirsin varmı oturduğun şehirde kuaförü esgeç o zmn :)
Youtube de videolar bulabilirsin iple alma tekniklerini anlatan,ağdayla kendin minik tahta çubukla sürüp alsan şekli iyice bozulur mu acabaAma ben cınbızla alıyorun ve kalınlastırıyor sıkıntı orada sanslısın bence
Geçsinler. Sende onlarla dalga geç. Hemen fobiye takıntıya bağlama. Kendine güvenin olsun. Kuaför dediğin nedir ya gidersin 5dk da 2 cırt bitti gitti. Ver parayı çık.Benım kasımla cok dalga gecildi.O yuzden fobi olustu.Sankı dalga geciliyor gıbı geliyor benım takıntım
Ya bızım sıbıfta bır kız vardı ıpı bılıyor ondan ıstesem dıyorum ama cekınıyorum.O bır ara alıyordu ama her hafta alamaz.geceb gun denedım beceremedımYoutube de videolar bulabilirsin iple alma tekniklerini anlatan,ağdayla kendin minik tahta çubukla sürüp alsan şekli iyice bozulur mu acaba
15 gundede benım bır haftayu bulmuyor cıkması off15 günde bir gitmek makbuldür kanımca,niye çekineceksinki onlar zaten müşteri bekliyor ,düşünkü sen oraya adım attığında o esnaf bir müşterilik daha fazla seviniyor
Her hafta gıtmesı sıkıntı verıyor yaa canım bılmıyorum ya korkuların varGeçsinler. Sende onlarla dalga geç. Hemen fobiye takıntıya bağlama. Kendine güvenin olsun. Kuaför dediğin nedir ya gidersin 5dk da 2 cırt bitti gitti. Ver parayı çık.
Canım bende eskiden hergün didiklerdim ayna cımbız elimde annem dalga geçerdi hatta,bir tüy bir kök çıkmaya başlamasın yani,ama 15 günde topluca almak daha iyi hem düzenli oluyor hemde kaşına şekil verebiliyorsun15 gundede benım bır haftayu bulmuyor cıkması off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?