- 16 Aralık 2010
- 1.783
- 3.131
- 133
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Deli mi ne lafı yüzünden mi gidip olay çıkaracaksınız hamile hamile?
Ki bu lafı söyleyip söylemediği bile belli değil. Belki kavgalı oldukları için uyduruyor...
38 haftalık hamilesiniz ve buna mı canınız sıkıldı Allahaşkına?Çok canım sıkkın. Sizinle paylaşmak istedim . Normalde sürekli aynı kuaföre gidiyorum ama 5 ay önce benim kuaför yerinde olmayınca mecbur yan taraftaki dükkana girdim. Tatile gidecektik ve acelem vardı ağda için. Neyse . Kız agdami yaptı. Giderken dükkanı kapatıyordu. Hava kararmistı. Bende nereye gideceksin canim bırakabilirim , otobusle filan ugrasma demek gibi bi aptallik ettim. Kız da tamam dedi. Gideceği yere bıraktım arabayla. Neyse. Buraya kadar sorun yok. Bu kız , benim hep gittiğim kuaförle önceden arkadaşmis. Ama geçen ay birbirlerine girmişler. Karakolluk filan olmuşlar hatta. Ama ne laflar dönüyor. Dün benim kuaför bana dedi ki " ben olmayınca sen ona gitmişsin. O senin için deli mi ne dedi. Arabayla bırakayim seni dedi bana manyak mi ne " tarzı laflar etti dedi.
Benim kan beynime sıçradı. Neyse . Benim kuaför zaten Karakolluk olmuş davaları filan var onla. Bana git hesap sor . Müşteri yaninda rezil et filan dedi. Hatta bugunde mesaj atmış. Hallettin mi o işi diye. Mesaja muhatap olmayacagim diye cevap verdim ama o cevap yazmadi bidaha. Sizce hesap sormalı miyim ?
38 haftalik hamileligim var aslında bebeği de germek istemem ama içimde mi kalsın . Siz olsanız
Çok canım sıkkın. Sizinle paylaşmak istedim . Normalde sürekli aynı kuaföre gidiyorum ama 5 ay önce benim kuaför yerinde olmayınca mecbur yan taraftaki dükkana girdim. Tatile gidecektik ve acelem vardı ağda için. Neyse . Kız agdami yaptı. Giderken dükkanı kapatıyordu. Hava kararmistı. Bende nereye gideceksin canim bırakabilirim , otobusle filan ugrasma demek gibi bi aptallik ettim. Kız da tamam dedi. Gideceği yere bıraktım arabayla. Neyse. Buraya kadar sorun yok. Bu kız , benim hep gittiğim kuaförle önceden arkadaşmis. Ama geçen ay birbirlerine girmişler. Karakolluk filan olmuşlar hatta. Ama ne laflar dönüyor. Dün benim kuaför bana dedi ki " ben olmayınca sen ona gitmişsin. O senin için deli mi ne dedi. Arabayla bırakayim seni dedi bana manyak mi ne " tarzı laflar etti dedi.
Benim kan beynime sıçradı. Neyse . Benim kuaför zaten Karakolluk olmuş davaları filan var onla. Bana git hesap sor . Müşteri yaninda rezil et filan dedi. Hatta bugunde mesaj atmış. Hallettin mi o işi diye. Mesaja muhatap olmayacagim diye cevap verdim ama o cevap yazmadi bidaha. Sizce hesap sormalı miyim ?
38 haftalik hamileligim var aslında bebeği de germek istemem ama içimde mi kalsın . Siz olsanız
Kadın seni gaza getiriyor canım o iki kuaförede bir daha adım atmaÇok canım sıkkın. Sizinle paylaşmak istedim . Normalde sürekli aynı kuaföre gidiyorum ama 5 ay önce benim kuaför yerinde olmayınca mecbur yan taraftaki dükkana girdim. Tatile gidecektik ve acelem vardı ağda için. Neyse . Kız agdami yaptı. Giderken dükkanı kapatıyordu. Hava kararmistı. Bende nereye gideceksin canim bırakabilirim , otobusle filan ugrasma demek gibi bi aptallik ettim. Kız da tamam dedi. Gideceği yere bıraktım arabayla. Neyse. Buraya kadar sorun yok. Bu kız , benim hep gittiğim kuaförle önceden arkadaşmis. Ama geçen ay birbirlerine girmişler. Karakolluk filan olmuşlar hatta. Ama ne laflar dönüyor. Dün benim kuaför bana dedi ki " ben olmayınca sen ona gitmişsin. O senin için deli mi ne dedi. Arabayla bırakayim seni dedi bana manyak mi ne " tarzı laflar etti dedi.
kimsenin gazına gelme tabi. diyen kişi demiş ise terbiyesizlik etmiş . bir daha o iki kuaföre de gitme.Çok canım sıkkın. Sizinle paylaşmak istedim . Normalde sürekli aynı kuaföre gidiyorum ama 5 ay önce benim kuaför yerinde olmayınca mecbur yan taraftaki dükkana girdim. Tatile gidecektik ve acelem vardı ağda için. Neyse . Kız agdami yaptı. Giderken dükkanı kapatıyordu. Hava kararmistı. Bende nereye gideceksin canim bırakabilirim , otobusle filan ugrasma demek gibi bi aptallik ettim. Kız da tamam dedi. Gideceği yere bıraktım arabayla. Neyse. Buraya kadar sorun yok. Bu kız , benim hep gittiğim kuaförle önceden arkadaşmis. Ama geçen ay birbirlerine girmişler. Karakolluk filan olmuşlar hatta. Ama ne laflar dönüyor. Dün benim kuaför bana dedi ki " ben olmayınca sen ona gitmişsin. O senin için deli mi ne dedi. Arabayla bırakayim seni dedi bana manyak mi ne " tarzı laflar etti dedi.
+1Bence siz o hep gittiğiniz kuaförü de bırakın.. Normal değiller ikiside..
Hamile hamile gidip hesap sormayı mı düşünüyorsunuz? Belliki hep gittiğin kuaförün seni kişisel sorunlarına alet etmeye çalışıyor oyununa gelme.Çok canım sıkkın. Sizinle paylaşmak istedim . Normalde sürekli aynı kuaföre gidiyorum ama 5 ay önce benim kuaför yerinde olmayınca mecbur yan taraftaki dükkana girdim. Tatile gidecektik ve acelem vardı ağda için. Neyse . Kız agdami yaptı. Giderken dükkanı kapatıyordu. Hava kararmistı. Bende nereye gideceksin canim bırakabilirim , otobusle filan ugrasma demek gibi bi aptallik ettim. Kız da tamam dedi. Gideceği yere bıraktım arabayla. Neyse. Buraya kadar sorun yok. Bu kız , benim hep gittiğim kuaförle önceden arkadaşmis. Ama geçen ay birbirlerine girmişler. Karakolluk filan olmuşlar hatta. Ama ne laflar dönüyor. Dün benim kuaför bana dedi ki " ben olmayınca sen ona gitmişsin. O senin için deli mi ne dedi. Arabayla bırakayim seni dedi bana manyak mi ne " tarzı laflar etti dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?