- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Çok canım sıkkın. Sizinle paylaşmak istedim . Normalde sürekli aynı kuaföre gidiyorum ama 5 ay önce benim kuaför yerinde olmayınca mecbur yan taraftaki dükkana girdim. Tatile gidecektik ve acelem vardı ağda için. Neyse . Kız agdami yaptı. Giderken dükkanı kapatıyordu. Hava kararmistı. Bende nereye gideceksin canim bırakabilirim , otobusle filan ugrasma demek gibi bi aptallik ettim. Kız da tamam dedi. Gideceği yere bıraktım arabayla. Neyse. Buraya kadar sorun yok. Bu kız , benim hep gittiğim kuaförle önceden arkadaşmis. Ama geçen ay birbirlerine girmişler. Karakolluk filan olmuşlar hatta. Ama ne laflar dönüyor. Dün benim kuaför bana dedi ki " ben olmayınca sen ona gitmişsin. O senin için deli mi ne dedi. Arabayla bırakayim seni dedi bana manyak mi ne " tarzı laflar etti dedi.
Benim kan beynime sıçradı. Neyse . Benim kuaför zaten Karakolluk olmuş davaları filan var onla. Bana git hesap sor . Müşteri yaninda rezil et filan dedi. Hatta bugunde mesaj atmış. Hallettin mi o işi diye. Mesaja muhatap olmayacagim diye cevap verdim ama o cevap yazmadi bidaha. Sizce hesap sormalı miyim ?
38 haftalik hamileligim var aslında bebeği de germek istemem ama içimde mi kalsın . Siz olsanız
Benim kan beynime sıçradı. Neyse . Benim kuaför zaten Karakolluk olmuş davaları filan var onla. Bana git hesap sor . Müşteri yaninda rezil et filan dedi. Hatta bugunde mesaj atmış. Hallettin mi o işi diye. Mesaja muhatap olmayacagim diye cevap verdim ama o cevap yazmadi bidaha. Sizce hesap sormalı miyim ?
38 haftalik hamileligim var aslında bebeği de germek istemem ama içimde mi kalsın . Siz olsanız
Son düzenleme: