• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaför kız

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Çok canım sıkkın. Sizinle paylaşmak istedim . Normalde sürekli aynı kuaföre gidiyorum ama 5 ay önce benim kuaför yerinde olmayınca mecbur yan taraftaki dükkana girdim. Tatile gidecektik ve acelem vardı ağda için. Neyse . Kız agdami yaptı. Giderken dükkanı kapatıyordu. Hava kararmistı. Bende nereye gideceksin canim bırakabilirim , otobusle filan ugrasma demek gibi bi aptallik ettim. Kız da tamam dedi. Gideceği yere bıraktım arabayla. Neyse. Buraya kadar sorun yok. Bu kız , benim hep gittiğim kuaförle önceden arkadaşmis. Ama geçen ay birbirlerine girmişler. Karakolluk filan olmuşlar hatta. Ama ne laflar dönüyor. Dün benim kuaför bana dedi ki " ben olmayınca sen ona gitmişsin. O senin için deli mi ne dedi. Arabayla bırakayim seni dedi bana manyak mi ne " tarzı laflar etti dedi.
Benim kan beynime sıçradı. Neyse . Benim kuaför zaten Karakolluk olmuş davaları filan var onla. Bana git hesap sor . Müşteri yaninda rezil et filan dedi. Hatta bugunde mesaj atmış. Hallettin mi o işi diye. Mesaja muhatap olmayacagim diye cevap verdim ama o cevap yazmadi bidaha. Sizce hesap sormalı miyim ?
38 haftalik hamileligim var aslında bebeği de germek istemem ama içimde mi kalsın . Siz olsanız

Son düzenleme:
ne garip insanlar ya bence abartıyor.. ama illa içimde kalacak diyorsan git bir kenarda böyle böyle birşey dedin mi diye sor ama öyle müşteri yanında rezaletmiş, aman yok hesap sormakmış çok saçma hem hamilesin hemde ne o öyle (kaba tabirle)mahalle karısı gibi....

Çok canım sıkkın. Sizinle paylaşmak istedim . Normalde sürekli aynı kuaföre gidiyorum ama 5 ay önce benim kuaför yerinde olmayınca mecbur yan taraftaki dükkana girdim. Tatile gidecektik ve acelem vardı ağda için. Neyse . Kız agdami yaptı. Giderken dükkanı kapatıyordu. Hava kararmistı. Bende nereye gideceksin canim bırakabilirim , otobusle filan ugrasma demek gibi bi aptallik ettim. Kız da tamam dedi. Gideceği yere bıraktım arabayla. Neyse. Buraya kadar sorun yok. Bu kız , benim hep gittiğim kuaförle önceden arkadaşmis. Ama geçen ay birbirlerine girmişler. Karakolluk filan olmuşlar hatta. Ama ne laflar dönüyor. Dün benim kuaför bana dedi ki " ben olmayınca sen ona gitmişsin. O senin için deli mi ne dedi. Arabayla bırakayim seni dedi bana manyak mi ne " tarzı laflar etti dedi.
Benim kan beynime sıçradı. Neyse . Benim kuaför zaten Karakolluk olmuş davaları filan var onla. Bana git hesap sor . Müşteri yaninda rezil et filan dedi. Hatta bugunde mesaj atmış. Hallettin mi o işi diye. Sizce hesap sormalı miyim ?
38 haftalik hamileligim var aslında bebeği de germek istemem ama içimde mi kalsın . Siz olsanız
Tabi ki gitmeyin. O laflari soyledigini bilmiyorsunuz. Kuaforunuzun iddiasi oyle. Belki size yalan soyluyor doldurusa getirip musteri yaninda rezil ettirmeye calisiyor.

Ben olsam boyle sacma seyler soyleyip hamile halimle beni kavgaya gondermeye calisan kuafore gitmem. Yuzunede soylerim.

Seni dolduruşa getiriyor gaza gelme ikisiyle de muhattap olma. Demiş olsa bile hamile kadına söylenmez git olay çıkar ne demek yahu

Bi de siz davalik olmayin da diger kuaforle her zamanki kuaforunuzun doldurusuna gelip. Bos islerle ugrasiyor. Ne alaka o isi hallettin mi? Ben olsam ikisiyle de iletisimi keserim. Baska derdiniz mi yok hamile halinizle...

Siz müşterisiniz, ikili kavgalarına bu derece karıştırması hatta öbür tarafın üzerine salmaya çalışması çok çirkin. Bence her zamanki kuaförünüzle de iletişimi kesin.

Back
X