• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaför kız

Çok canım sıkkın. Sizinle paylaşmak istedim . Normalde sürekli aynı kuaföre gidiyorum ama 5 ay önce benim kuaför yerinde olmayınca mecbur yan taraftaki dükkana girdim. Tatile gidecektik ve acelem vardı ağda için. Neyse . Kız agdami yaptı. Giderken dükkanı kapatıyordu. Hava kararmistı. Bende nereye gideceksin canim bırakabilirim , otobusle filan ugrasma demek gibi bi aptallik ettim. Kız da tamam dedi. Gideceği yere bıraktım arabayla. Neyse. Buraya kadar sorun yok. Bu kız , benim hep gittiğim kuaförle önceden arkadaşmis. Ama geçen ay birbirlerine girmişler. Karakolluk filan olmuşlar hatta. Ama ne laflar dönüyor. Dün benim kuaför bana dedi ki " ben olmayınca sen ona gitmişsin. O senin için deli mi ne dedi. Arabayla bırakayim seni dedi bana manyak mi ne " tarzı laflar etti dedi.
Benim kan beynime sıçradı. Neyse . Benim kuaför zaten Karakolluk olmuş davaları filan var onla. Bana git hesap sor . Müşteri yaninda rezil et filan dedi. Hatta bugunde mesaj atmış. Hallettin mi o işi diye. Sizce hesap sormalı miyim ?
38 haftalik hamileligim var aslında bebeği de germek istemem ama içimde mi kalsın . Siz olsanız
tabii ki de hayır. sana ne onların kavgalarından. insanlık edip bırakmışsın.sana bundan sonra ister deli desin ister akıllı boşver. ayrıca snein kuaföründe cok akıllı biri degilmiş mşterisini kendi olayına dahil etmeye calışıyor...
sen ikisine de bir daha gitme...

Asla hic bir sey demeyin..
Aralarindaki problemlere musterilerini nasil dahil ederler..
Son mesajda sizi görünce konu kapandı sandım:KK53:

Bu kuaförün gizli ajanı mı var acaba orada çalışan ,herşeyden haberi var:skandal:
Tabii ki hesap sormayın ,siz iyi niyetle yaklaşmışsınız.
Başka kuaför var mı yakınlarda oraya gidin.:ıslık:

Son mesajda sizi görünce konu kapandı sandım:KK53:

Bu kuaförün gizli ajanı var acaba orada çalışan ,herşeyden haberi var:skandal:
Tabii ki hesap sormayın ,siz iyi niyetle yaklaşmışsınız.
Başka kuaför var mı yakınlarda oraya gidin.:ıslık:
Öyle yapıcam canım artık.
Mesajına cevap yazdım şimdi muhatap olmayacağım diye. Cevap dahi vermedi

Kuaförle vs bu kadar içli dışlı olmayı doğru bulmuyorum sorun burda brz sanki

Mahkemelik olduğu kişiyle senin dedikodunu mu yapmış medenice? :KK53:
Bildiğin seni piyon yapmaya çalışmış.
Ay söyledim de oda senin hakkında neler neler dedi demek var da boşver sen bir daha gitme oralara :)

Çok canım sıkkın. Sizinle paylaşmak istedim . Normalde sürekli aynı kuaföre gidiyorum ama 5 ay önce benim kuaför yerinde olmayınca mecbur yan taraftaki dükkana girdim. Tatile gidecektik ve acelem vardı ağda için. Neyse . Kız agdami yaptı. Giderken dükkanı kapatıyordu. Hava kararmistı. Bende nereye gideceksin canim bırakabilirim , otobusle filan ugrasma demek gibi bi aptallik ettim. Kız da tamam dedi. Gideceği yere bıraktım arabayla. Neyse. Buraya kadar sorun yok. Bu kız , benim hep gittiğim kuaförle önceden arkadaşmis. Ama geçen ay birbirlerine girmişler. Karakolluk filan olmuşlar hatta. Ama ne laflar dönüyor. Dün benim kuaför bana dedi ki " ben olmayınca sen ona gitmişsin. O senin için deli mi ne dedi. Arabayla bırakayim seni dedi bana manyak mi ne " tarzı laflar etti dedi.
Benim kan beynime sıçradı. Neyse . Benim kuaför zaten Karakolluk olmuş davaları filan var onla. Bana git hesap sor . Müşteri yaninda rezil et filan dedi. Hatta bugunde mesaj atmış. Hallettin mi o işi diye. Sizce hesap sormalı miyim ?
38 haftalik hamileligim var aslında bebeği de germek istemem ama içimde mi kalsın . Siz olsanız
kadına bak bildiğin seni kullanarak rezillik çıkarmak istiyor bence sen hep gittiğin kuaförü temelli bırak,tehlikeli bir arkadaşlığı var.

Senin kuaför seni kullanmaya çalışıyor müşterilerin yaninda rezil et ki müşteri kaybetsin tamamen rekabet. Hic hamile halini falan düşünmüyor. Boşver sen onlara uyma kuaförünü de değiştir

Bence sen önce kuaförünu degis. Kuaförün bu kız herkesle böyle sorunlar yaşıyor doye mahkemeye kanıtlamak için seni kullanıyor. Yoksa 38 haftasında hamile kadına git müşterilerinin içinde rezil et sonrasında hallettin mi o işi ne demek ?? Kesinlikle.ikisinide hayatından çıkar.

Kuaför hırsını alamayıp sizi gazlamış. O kız bunları söylerken sizin kuaförünüz susmuş mu yani? Kötü olunca mı bunları anlatıyor? İkisi de problemli. Bence bebeğinize bakın. Gidip tartışma çıkarıp " deli " kelimesini yapıştırmayın üzerinize.

Hamile hamile hic gerilmeyin . sizin kuaför kavgalı olduğu için gaz vermis. Hic uğraşmayın ikisine de bi daha gitmeyin. Uzak durmak en iyisi.

o kuaföre bidaha gitmeyin, asıl deli kendisi, karnı burnunda kadını doldurup kavgaya göndermeye çalışıyor, hesap sormaya gitseniz de başınıza bişey gelse zevkle izleyecek herhalde, ruh hastası.

İkisinide bırak
Benımde yaz donemı 3-4 kere gıttıgım kuafor benden 2 kere 500 'er tl borc ıstedı
ılkıne uygun degılım dedım,
2. de cevap vermedım aylar sonra gel agda yapalım dıye mesaj atmıs.
Bende acayıp sınır oluyorum sen kımsınde ben sana borc vereyım yahu duzenlı gıttıgım kuaforum bıle degıl

Sakın..kimsenin dolduruşu ile kimseden hesap sorma.Çoçuk gibi komik duruma düşersin.

Bırak Allah aşkına, kendi kuaförün hırsını alamamış belli ki.

Kuaförüne net bir duruş sergile, onun ne haddine ayrıca? Git hesap sor demek??

Azıcık sınır koy bence, haddini bilsin

Madem karakolluk olmuş onun öyle dediğini nerden duymuş. Resmen müşterisinin yannda rezil olsun diye seni kendi uydurduğu seylerle üstüne salıyor. Sen kuaforunu değiştir bence

Benim kan beynime sıçradı. Neyse . Benim kuaför zaten Karakolluk olmuş davaları filan var onla. Bana git hesap sor . Müşteri yaninda rezil et filan dedi. Hatta bugunde mesaj atmış. Hallettin mi o işi diye. Mesaja muhatap olmayacagim diye cevap verdim ama o cevap yazmadi bidaha. Sizce hesap sormalı miyim ?
Hic degmez bile bulasmayin. Kendi kuaforunuz gaz veriyor size.

Çocuksu (hatta şimdiki çocuklar yapmıyor) davranışlar. Bence nefesini bile tüketme ikisinede gitmeyi bırak. Değmez.

Back
X