- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
-
Evet canim alerjik bi durum yok zaten hani jiletle aldigin zaman cikarken deli gibi kasinir ya o kasinti. Bende sasirdim ve acikcasi hakkimi aramak istiyorum beni yalanci durumuna dusurmesi cok zoruma gitti yaBir daha gitmezdim.
HAKKINIZI ARAMAK İSTİYORSANIZDA bizzat ben oraya göstermeye giderdim.Telefon çözmez bu işi.
Ne sürmüş olabilirsiniz ki anlamadım alerji kısmına birşey diyemem ama uzaması için kim kendine birşeyler yapar ki ?
En kisa zamanda gitmeyi dusunuyorum canim hele de bu olaydan sonraben olsaydım tüm vücut epilasyona başlardım, ağdacılarla ve kuaföre gelen sabırsız kadınlarla uğraşmazdım
Direk oraya konuşmaya gidip ilgili kişiyi bulabilirsiniz.Evet canim alerjik bi durum yok zaten hani jiletle aldigin zaman cikarken deli gibi kasinir ya o kasinti. Bende sasirdim ve acikcasi hakkimi aramak istiyorum beni yalanci durumuna dusurmesi cok zoruma gitti ya
Sahibi bizzat kendisi. Gittigimde ters bisey falan soylerse diye cekiniyorum acikcasiDirek oraya konuşmaya gidip ilgili kişiyi bulabilirsiniz.
Merhaba kizlar hemen konuya geceyim. 1 hafta evvel her zaman gittigim kuafore gittim agda icin. Tüm vücut ağdami yaptirdim. O sirada icerde acelesi olan bi müsteri beklediği icin agdayi isik hiziyla yapti. Neyse 50 tl ödedim agda icin fakat sorun su ki ertesi gun agda yaptirdigim yerler kasinmaya basladi bi kac gun sonra dikkatli baktigimda tuylerin cogunun kökünden alinmadigini ve uzamaya basladigini farkettim. Bu durumu kendisine anlatan bir mesaj attim cevabi oyle bisey olmaz surdugun biseyden olmustur dedi. Sasirdim tabi yalanci durumuna soktu beni resmen suan 1 hafta olmasina ragmen tekrar temizlik yapmak zorundayim verdigim 50 tlye mi yanayim yalanci durumuna dusuruldugumemi yanayim yazdigim mesaja ve aramama cevap vermemesine mi yanayim bilmiyorum siz olsaniz napardiniz ya da ben mi haksizim canlar ? Not: tam bir agda ozurluyum kendim beceremedigim icin kuafore gidiyordum
Yorumunuzun son bolumune sesli guldum rabbimde seni guldursun canim ya :)) oyle bi kasinti degil canim tuyler kesildigi icin sert cikiyor ya onun kasintisi koltuk altimda bide benim belimdede oluyor oraya da agda yaptirmistim ordada ayni kasinti var gidicem yanina bakalim ne tepki verecekcanım bu kaşıntı eğer paket bölgesinde de varsa mantar kapmış da olabilirsin bilgin olsun. alelacele yapacağım diye sir ağda kullanırken aynı kaşığı sana da kullanmış olabilir. 5-6 sene önce benim de başıma geldi bir ton ilaç krem kullanmak zorunda kaldım kurtulmak için.
ayrıca direk gider açar gösterirdim al yaptığın iş bu bir daha da zor görürsün iyi bak diye.
Haklisin canim en guzeli epilasyon en kisa zamanda arastirip gidicem. Bu sekilde bi tepki inanin beklemiyordum sasirdim ve telefonlarima bakmamasi saka gibiAğdayı bırak lazer epilasyona git.. En güzeli..
Ben şimdi çocuk emzirdiğim için gidemiyorum ama emmeyi bıraktığı gibi yeni seanslara başlayacağım. Ağdayı şimdilik geçici olarak yapıyorum..
Mesajı bırak direk git. Kökünden alınan kıl ne sürersen sür 1 günde boy vermez çocuk mu kandırıyorlar? Fotosunu çekip atsaydın hatta.
Kuaförü tanıyanlara da anlat kulak dolgunluğu olsun
laser epilasyano başlamayı düşün heleki kuafrde ağda aslaaaa ve asla bana göre hiç hijyenik değilMerhaba kizlar hemen konuya geceyim. 1 hafta evvel her zaman gittigim kuafore gittim agda icin. Tüm vücut ağdami yaptirdim. O sirada icerde acelesi olan bi müsteri beklediği icin agdayi isik hiziyla yapti. Neyse 50 tl ödedim agda icin fakat sorun su ki ertesi gun agda yaptirdigim yerler kasinmaya basladi bi kac gun sonra dikkatli baktigimda tuylerin cogunun kökünden alinmadigini ve uzamaya basladigini farkettim. Bu durumu kendisine anlatan bir mesaj attim cevabi oyle bisey olmaz surdugun biseyden olmustur dedi. Sasirdim tabi yalanci durumuna soktu beni resmen suan 1 hafta olmasina ragmen tekrar temizlik yapmak zorundayim verdigim 50 tlye mi yanayim yalanci durumuna dusuruldugumemi yanayim yazdigim mesaja ve aramama cevap vermemesine mi yanayim bilmiyorum siz olsaniz napardiniz ya da ben mi haksizim canlar ? Not: tam bir agda ozurluyum kendim beceremedigim icin kuafore gidiyordum
Inanin aslinda bana gore de degil. Mecbur kaldigim icin gidiyorum zira her turlu agda deneyimim husranla sonuclandi. Bende artik kesinlikle epilasyon dusunuyorum bu olay da bana ders olsunlaser epilasyano başlamayı düşün heleki kuafrde ağda aslaaaa ve asla bana göre hiç hijyenik değil
epilasyona başladığın andan ititbaren tertemiz geziosun zaten bence bir bayanın yapması gerekn en önemli bakımInanin aslinda bana gore de degil. Mecbur kaldigim icin gidiyorum zira her turlu agda deneyimim husranla sonuclandi. Bende artik kesinlikle epilasyon dusunuyorum bu olay da bana ders olsun
benzer bişey banada oldu üstelik yıllardır aynı yere giderdm.ağdaya gidiyorum 1 hafta sonra başlıyor çıkmaya neden dedim böyle oluyor ve azalması da lazım dediğinde artık ağdaya bişyler katıyorki 1 haftasa çıkan tüy zamanı 1 buçuk ayda çıktı.hakkınızı arayın bence.Merhaba kizlar hemen konuya geceyim. 1 hafta evvel her zaman gittigim kuafore gittim agda icin. Tüm vücut ağdami yaptirdim. O sirada icerde acelesi olan bi müsteri beklediği icin agdayi isik hiziyla yapti. Neyse 50 tl ödedim agda icin fakat sorun su ki ertesi gun agda yaptirdigim yerler kasinmaya basladi bi kac gun sonra dikkatli baktigimda tuylerin cogunun kökünden alinmadigini ve uzamaya basladigini farkettim. Bu durumu kendisine anlatan bir mesaj attim cevabi oyle bisey olmaz surdugun biseyden olmustur dedi. Sasirdim tabi yalanci durumuna soktu beni resmen suan 1 hafta olmasina ragmen tekrar temizlik yapmak zorundayim verdigim 50 tlye mi yanayim yalanci durumuna dusuruldugumemi yanayim yazdigim mesaja ve aramama cevap vermemesine mi yanayim bilmiyorum siz olsaniz napardiniz ya da ben mi haksizim canlar ? Not: tam bir agda ozurluyum kendim beceremedigim icin kuafore gidiyordum
Aman Allahim gercekten mi? Peki ayni yere mi gidiyorsunuz hala?benzer bişey banada oldu üstelik yıllardır aynı yere giderdm.ağdaya gidiyorum 1 hafta sonra başlıyor çıkmaya neden dedim böyle oluyor ve azalması da lazım dediğinde artık ağdaya bişyler katıyorki 1 haftasa çıkan tüy zamanı 1 buçuk ayda çıktı.hakkınızı arayın bence.
Haklisin canim en guzeli epilasyon en kisa zamanda arastirip gidicem. Bu sekilde bi tepki inanin beklemiyordum sasirdim ve telefonlarima bakmamasi saka gibi
içim soğmadı değil ama yaklaşık 10 yıldırdır falan gittiğimden her şeyi rahatlıkla söyleyebiliyorum.çok azaldığından bırakmakta işime gelmedi.Aman Allahim gercekten mi? Peki ayni yere mi gidiyorsunuz hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?