Kuafor

Bı arkadaşım iyi biyeré gidiyordu memnundu ve sonra ameliyat olmak zorunda kaldı. popo kısmı mikrop kapmış.

Açıkcasi kuaförlerde bu işi asla tafsiye etmiyorum. Kendime lazer epilasyon alıcam evde kullanim olandan sizede tafsiye ederim hem temiz steril hem dinen bi günahı yok hemde kimseyi cekmiyorsun.

Kuafor olmak da zor zanaat yahu eve yolladigin müsterinin killarindan da sorumlusun vazmi gecsem kuafor hayallerimden:d

Kuafor olmak da zor zanaat yahu eve yolladigin müsterinin killarindan da sorumlusun vazmi gecsem kuafor hayallerimden:d
Canim ama agda yaptirdikdan sonra 1 haftada tuyun 3 4 cm uzamasi agdanin yanlis yapildigini kokunden alinmadigini gosterir. Herseyi gectim bana oyle bisey olmaz surdugun biaeyden olmustur deyip mesajlarima telefonuma cevap vermemesine kizdim. Yani canim eger isini iyi yapip musteri memnuniyetine onem verirsen bisey olmaz hayallerin icin cabalamaya devam derim :)

şu ünlülerin gittiği yere ben de bi gideyim neyim eksik dedim.. 200 liraya sadece alt bölge aldırdım.. ve çoğu kalmıştı. eve gelince 200 e mi yanayım enayiliğime mi demistim.. belki için soğur okuyunca

şu ünlülerin gittiği yere ben de bi gideyim neyim eksik dedim.. 200 liraya sadece alt bölge aldırdım.. ve çoğu kalmıştı. eve gelince 200 e mi yanayım enayiliğime mi demistim.. belki için soğur okuyunca
Ahahah gercekten mii :))))) belki unlu olmadigin icin ozenmemislerdir icim sogudu harbiden

Bende genelde agdaya gidiyorum kesinlikle gel ustunden gecelim demez bunlar ... en guzeli epilasyon

Komple agda 50 mi oh ne güzel ben bi özel bölge için 30 ödüyorum kompleyi siz düşününn

Daha öncesi böyle sorun olmuyorduysa belkide cildnz o anda cekimden dolayı reaksiyon göstermiş olbilir

Aslinda haklisiniz ama ise yarar mi emin degilim. Olumsuz yorumlar okudum cunku hicbir ise yaramadi parama yazik diyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…