- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
-
Evet canim benim icinde cok onemli hatta soyle anlatayim agdaya gittikten sonra tek tuk cikanlari bile hemen alirim ve 20 gunde 1 agdaya giderim. Fakat bu sefer 1 haftada ciktilar dunyanin parasi gidiyor dediginiz gibi epilasyona gitmek en mantiklisiepilasyona başladığın andan ititbaren tertemiz geziosun zaten bence bir bayanın yapması gerekn en önemli bakım
Ayy cok sagolun ya hemen arastirayim en iyisi. Peki bi sorum olucak tüyly gezmek benim en sevmedigim sey gidebilmem icin tuylerin uzamis mi olmasi gerekiyorİlk seanstan itibaren anlayacaksın rahatlığı. Şimdiye kadar neden ağda veya başka şeylerle uğraşmışım ki diyeceksin..
Kök izleri bile kayboluyor ilerleyen seanslarda..
Haklisin canim. Zoruma gitti ne zamandir oraya gidiyordum oyle bisey olmaz demesi yalanciymisim gibiBir daha oraya gitme madem gerek yok piyasa ağdacımı kalmadı
Bende de azalma oldu biraz ama 1 haftada uzamasi beni rahatsiz etti parayi da yolda bulmuyoruz sonucta en azindan 20 gun rahat etmek isterdim herseyi gectim oyle bisey olmaz demesi beni gucendirdiiçim soğmadı değil ama yaklaşık 10 yıldırdır falan gittiğimden her şeyi rahatlıkla söyleyebiliyorum.çok azaldığından bırakmakta işime gelmedi.
Haklisin canim. Zoruma gitti ne zamandir oraya gidiyordum oyle bisey olmaz demesi yalanciymisim gibi
Evet canim kesinlikle iyi bir epilasyon salonu arastircam. Evimin yakinindaydi diye ona gidiyordum surekli 3 tanede cocugum var onlari kisa bir sureligine komsuma birakiyordum. Epilasyon seansi uzun suruyor mu peki tum vucut icinBen olsam yüz göz olmazdım. Bir sürü kuaför dolu dışarıda. Başka bir müşteri geldiği için sizin işinizi baştan savma yapması ise onun sorumsuzluğu. Müşteri kaybetti. Lazere gidin daha kalıcı olsun.
Hic bu sekilde dusunmemistim canim haklsiin artik ustune para verseler gitmemaslında sıkıntıda uzun zamandır oraya gitmeniz çünkü ne olursa olsun sizin zaten oraya geleceğinizi düşünüyorlar doğal olarak hizmet kalitesi de düşüyor. Bence bu tip hizmet alınan yerleri arada değiştirip vazgeçilmez olmadıklarını hatırlatmak.
Ben bu kuafore 1 yildir gidiyorum canim bisey ekledigini iddia etmiyorum tabiki ama bastan savma yaptigini dusunuyorum ve jiletli gibi cikarken kasinmasi batmasi falan tuyun kirildigini isaret ediyor herseyi gectim oyle bisey olmaz demesi beni uzen1 haftada kıl çıkaracak bir madde yok dünyada, olsa zaten kelliğe çözüm diye piyasaya sürülürdü. Ama on yıldır tüyleri kırmadan kökünden almayı başaran ağdacınızın bu sefer becerememiş olması da tuhaf. Acelesi olsa bile elleri alışıktır onların otomatiğe bağlamış gibi alırlar. Düzenli gidiyorsanız yönünü de kendine göre ayarlamıştır zaten.
Bir ihtimal tam regl öncesi gitmiş olabilirsiniz. Regl öncesi hem kıllar aşırı inatçı oluyor hem de regl döneminde çok hızlı uzuyorlar.
Ayy cok sagolun ya hemen arastirayim en iyisi. Peki bi sorum olucak tüyly gezmek benim en sevmedigim sey gidebilmem icin tuylerin uzamis mi olmasi gerekiyor
evet sizin durumunuz daha farklı halısınız.Bende de azalma oldu biraz ama 1 haftada uzamasi beni rahatsiz etti parayi da yolda bulmuyoruz sonucta en azindan 20 gun rahat etmek isterdim herseyi gectim oyle bisey olmaz demesi beni gucendirdi
Neden ne hakkı var üslubunuza dikkat edin çocuk mu var karşınızda demelisiniz.Sahibi bizzat kendisi. Gittigimde ters bisey falan soylerse diye cekiniyorum acikcasi
Tüyleriniz çabuk mu uzuyor yıllardır ağda kullanıyorum ergenlikten beri,tüylerim azaldı kendim yaparım 20 günde uzamaz kuaföre gidenler genelde ayda 1 giderler galiba bacak,genital bölge için 20 gün erken değil mi azalması gerek aslında,yukarıda bir arkadaş demiş ya içine birşeyler katıyorlar öyle birşey mi var acabaEvet canim benim icinde cok onemli hatta soyle anlatayim agdaya gittikten sonra tek tuk cikanlari bile hemen alirim ve 20 gunde 1 agdaya giderim. Fakat bu sefer 1 haftada ciktilar dunyanin parasi gidiyor dediginiz gibi epilasyona gitmek en mantiklisi
Ayy dogru soyluyosunuz aslinda. niye bedavaya yaptirmis gibi davraniyosam artik. evimin yakininda gidip hakkimi aricam en azindan duzgun bi aciklama yapmasi gerekiyor dimi amaNeden ne hakkı var üslubunuza dikkat edin çocuk mu var karşınızda demelisiniz.
Paramla rezil oluyorum nedir yani bir açıklama yapmaktan da acizmisiniz.
Oh rahatlar ve bundan sonrada gitmezdim.
Tabiki deAyy dogru soyluyosunuz aslinda. niye bedavaya yaptirmis gibi davraniyosam artik. evimin yakininda gidip hakkimi aricam en azindan duzgun bi aciklama yapmasi gerekiyor dimi ama
Benimde azalma oldu 20 gune gelince ben herkesin 20 gunde tuyunun uzadigini saniyordum acikcasi. pek tuylu degilim kollarimi hic almam mesela cok cok az var cunku. Bidaha asla gitmeyi dusunmuyorum yazik etmisim simdiye kadar verdigim parayaTüyleriniz çabuk mu uzuyor yıllardır ağda kullanıyorum ergenlikten beri,tüylerim azaldı kendim yaparım 20 günde uzamaz kuaföre gidenler genelde ayda 1 giderler galiba bacak,genital bölge için 20 gün erken değil mi azalması gerek aslında,yukarıda bir arkadaş demiş ya içine birşeyler katıyorlar öyle birşey mi var acaba
Cok iyiymis fuzuli ugrasmisim simdiye kadar hemen arastirmaya basliyorum canim bilgi icin cok tesekkur ederim :)Makinesine göre değişiyor. Anlaştığın yer seni yönlendirir. Öyle uzun tüyle gitmiyorsun merak etme..
Benim gittiğim merkezde alexandrite vardı. Bana 5 gün önceden jiletle traş edip gel demişlerdi. Yani tüyler toplu iğne başı kadar çıksa yeter..
Zaten o jilet süresi tüyler azaldıkça 15-20 güne çıkıyor :)
Ben de hiç kollarımı almadım kollarımda tüy yok varda yok arasında belirsiz ama ben adet 12 yaşlarda oldum o zaman tabi tüyler yeni yeni çıktı 31 yaşındayım azalma oldu tek ağda yaptığım için jilet kullanmadım,kuaföre giden tandıklarım ayda bir gider genelde,bir tanesi 1-5 2 ayda gider ciddi azalma oldu diyor ama oda hiç jilet vs kullanmamış onunda etkisi olabilir.Benimde azalma oldu 20 gune gelince ben herkesin 20 gunde tuyunun uzadigini saniyordum acikcasi. pek tuylu degilim kollarimi hic almam mesela cok cok az var cunku. Bidaha asla gitmeyi dusunmuyorum yazik etmisim simdiye kadar verdigim paraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?