Saç Rengi ve Saç Boyama KUAFÖR

Balonyanak

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
1.054
1.002
333
Kızlar uzun zamandır düşündüğüm ombreyi eeeeh deyip yarın yaptırmaya karar verdim ama nerede yaptıracağıma bir türlü karar veremiyorum. Bu da benim şimdilik ufak bir derdim, daha önceden kötü bir saç vakası yaşadığım için güvenemiyorum heryere. Pendik'te bildiğiniz iyi ombre yapan ama çok uçuk fiyat vermeyen, orta maliyetli bir kuaför varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Yarına kadar karar vermem lazım bekliyorum kızlar lütfen

Ben de ilk ombrelilerdenim, ama sana tavsiyem dip boya işine girme, saçın doğalsa yada boyatmayı sevmiyorsan. Yoksa bir zamanlar benim gibi renk skalası gibi gezersin

Ben de ilk ombrelilerdenim, ama sana tavsiyem dip boya işine girme, saçın doğalsa yada boyatmayı sevmiyorsan. Yoksa bir zamanlar benim gibi renk skalası gibi gezersin
Ben de şu an öyle geziyorum aslında Çok sırıtmıyor ama resmen diplerden bir 5 10 cm sonra bakırlık var, en son kahverengiye boyadığım halde. Aktı gitti boya Dip boya işine girmek gözümü korkutuyor ama ombre fena yaptırasım var içimde kalmasın artık dedim Siz nerede yaptırmıştınız ve nasıl oldu ?

Evet orası, kaç paraymış ki ombre:)
Açıkçası net bir fiyat bilmiyorum hiç sormadım da ama buradaki diğer kuaförlere nazaran her konuda daha maliyetli bir yer olmuştur ancak saç kestirebiliyorum en fazla orada o da çok olmadı o konuda sabit bir kuaförüm var şükür Şu an sorsam 400 den aşağı isteyeceğini hiç sanmam , 3,5 yıl önce tüm saça kumral karamel tonları için 300 tl gibi bir fiyat almıştım, yalnız saçlarımın gürlüğü de normal bir insanınki kadar değil Benim bütçem 200 ve civarları

Evet pahalı olduğunu duymuştum:) bir de bülent&özgür kuaför varmış, aydından ayrılan ekip mi kurmuş nedir oraya da iyi dediler ama ben pendikte hiç kuaföre gitmedim:)

Deniz&Bülent vardı bi 5 yıl önce falan ayrıldılar daha sonra Bülent ayrı bir kuaför açmıştı onu diyosun sanırım, Aydın Taner hep aynıydı diye biliyorum Heryeri birebir tecrübe etmemiş olsam da Pendik'te çok iyi kuaförler var artık cidden, özellikle instagram hesabındanda takip ettiğim Ramazan Güllü favorilerimden çok iyi işler çıkartıyor ama oraya fiyat sorma tenezzülünde bile bulunasım gelmedi , hissediyorum çok pahalıııı

Evet pahalı olduğunu duymuştum:) bir de bülent&özgür kuaför varmış, aydından ayrılan ekip mi kurmuş nedir oraya da iyi dediler ama ben pendikte hiç kuaföre gitmedim:)
Deniz&Bülent vardı bi 5 yıl önce falan ayrıldılar daha sonra Bülent ayrı bir kuaför açmıştı onu diyosun sanırım, Aydın Taner hep aynıydı diye biliyorum Heryeri birebir tecrübe etmemiş olsam da Pendik'te çok iyi kuaförler var artık cidden, özellikle instagram hesabındanda takip ettiğim Ramazan Güllü favorilerimden çok iyi işler çıkartıyor ama oraya fiyat sorma tenezzülünde bile bulunasım gelmedi , hissediyorum çok pahalıııı

Ben yaptıralı bir yıl oldu, kuaför galeyanıyla dip boya attırmıştım, dibim aktı baya yani pek belli olmuyor, felaket gözükmüyorum şuan ama ilk dibim çıktığında falan komediydi akmadan önce boyam. Krepelerim açıcıyla yapıldığından saç uçlarım sarı üstlerim kahve, bu halimi de sevdim, toplayınca ombre çok hoş duruyor, kuyruk açık renk dip daha koyu renk şeklinde olduğu için.. Ben bizim sitedeki kuaförde yaptırdım ist ümraniyedeyim gelebilecekseniz özelden yazabilirim iyi kuafördürler

Çok teşekkür ederim ama bugün hallettim ombre işimi Ben diplerinde daha açık olmasını beklerken burda aynı sizin anlattığınız gibi bir saç rengim oldu şu an Ama ben çok sevdim de ombre olduğu tüm saçlarımı öne atınca anlaşılıyor biraz yine de içime sindi Pendik'te devlet hastanesinin yakınlarında Makkas diye bir kuaför de yaptırdım Three Makkas diye de geçiyor sanırım , fiyat olarakta tam benim bütçeme uygun çıktı çok mutlu oldum tavsiye ederim daha sonra arayışı olan arkadaşlara da

Saclarinin fotosunu atabilir misin ?
Fiyat neydi hem

Saclarinin fotosunu atabilir misin ?
Fiyat neydi hem
190 tl dedi önce ama şöyle bir durum oldu yanımda getirdiğim arkadaşımın arkadaşının abisi çıktı kuaför sahibi şok oldum bende Tanıdık vasıtasıyla olduğu için 160 tl de anlaştık Saçlarımı akşam ışığında çektiğim için asıl rengiyle çok alakası olmayan, bir de tiftik gibi durmuş şekilde çıktı nedense o yüzden ben yarın gün ışığında çekilip atayım diyorum unutmam sanırım

Tamam o zaman bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…