Kuaförde yaşanan olay

Niye bunu dert edinip konu açtınız ki?

Parasıyla işlem yaptırdığım bi yerde olması gereken muameleyi görmüyorsam lafımı söyler çıkarım daha da adım atmam, şahsıma yapılan yanlışıda herkese yayıp insanları uyarırım gitmemeleri yönünde. Ama asla dert edinmem yaşadığım olayı.

Yinede cevap vereyim çocukla bekleyen haklı

şu cevabından sonra o kuaförün sen olduğunu düşünüyorum.
Bi arkadaşın yazdığı gibi ticaret için bile olsa kapıma geleni kovmazdim sanırım.

Elbette te öncelik sırasını vermek gibi bir hakki yok kuaföründe musterininde bekleyene cevap bu mu olmali merak ettim sadece.

Kadinin iki cocugu varmis sonucta o arada kesiverseymis ne olurmus o kuaforun müşterisi kalmaz bu tavirla kendni diliyle sevdirecek siz burda hangisi oluyorsunuz onu merak ettim

Boyle yazmaniza gerek yoktu kimseye kizmayin gercekten cok anlasilir degildi konuya gelirsek kuafor esnaflik nedir bilmiyor belliki kapatsin dukkani gelen musteriye boyle davranilmaz

Kuaförler genellikle gelen müşteriyi karşılar, hoşgeldiniz der, ne yapılacağını sorar, şu kadar müşteri var, sizi şu kadar zamana alacağım diye bilgi verir, kuaför bunları yapmış mı?
Bence katil uşak

Son düzenleme:
Olabildiğince anlaşılır yazmayan çalıştım. Anlamaya lar parmaklarını yorup cevap yazmasinlar.

Bizlerden yardım almak için sıkıntınızı paylaşıyorsunuz güya, ama mesajınız açık ve anlaşılır olmadığından arkadaşlar sizin deyiminizle ''zahmet edip'' anlaşılmadığını söylüyor size.
Keşke egonuzdan sıyrılabilseydiniz de böyle bir cvp yazmasaydınız. Bizler de size yardımcı olabilseydik.

4. kadın önceden randevu almalı bunları yaşamamak için. Ben şahsen kuaföre randevulu giderim hiç de 45 dakika falan beklemem. Bir de Ayşe, Fatma ne alaka anlaşılır olsun diye yazdınız muhtemelen ama böyle de kim kimmiş napmış ne demiş daha da karışmış. Yazıyı düzenleyin bence.

Gitmeyiversin ya da garantşye alsın atirayıp randevu alsın. Hak yok sinirler gerilmiş

Kuafor cok kaba saba, terbiyesizin tekiymis. Tum sayfalari okumadim, artik siz musteri miydiniz, kuafor muydunuz bilemem de, kuaforun yaptigi okuzluk yani. Insanin musteriye bir daha gelme demesi icin, veya kovmasi icin daha ciddi sebepler olmasi lazim. Madem 45 dakika bekletecekti, o zaman uyarmaliydi kadini.

4.kadın haklı...

Müşterisini zaman konusunda bilgilendirmeliydi...

Ben olsam o kuafore bir daha gitmezdim. Sadece o dialoga sahit olmak da bu karari vermeme yeterdi, ille de bana denmis olmasina gerek de yok. Kafasi atinca musteriyi kovan esnaf kadar iticisi yok.

Müşteriye böyle davranırlar,sonra da batınca"Vah biz battık,müşteri gelmiyo"diye ağlanırlar...Usulüyle söylemeliydi,kuaför hatalı.

Haydi ciftetelliye..Ayşe Fatma Hayriye.♬♫♪♬♪
Kafam allak bullak oldu..kim haklı kim haksız bilemedim bu konuda..

Anlamakta gucluk cektim.. cumleleri iki kere okudum yine bisey anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…