Kuaförde yaşanan olay

Seninle alakalı bir mevzu değilse, kim haklı kim haksız bundan sana ne??

Diyelimki bu 3.4. bayanların içinde sen de varsın, malesef bahsi geçen bayanların hepsi çirkef ama kuaför hepsinden çirkef, kalitesiz basit bir mekan olduğu aşikar salon sahibinin uslubu berbat...

Burada tek masum bebek arabasındaki yavrucak, olan bitenden haberi bile yok...

4. Kadın haklı...
Kadın kapıdan girince kuaför hoşgeldiniz deyip ne için geldiğini sormalıydı müşteriye...akabinde de ne kadar işi varsa bekleteceği süre hakkında bilgilendirmeliydi...
Müşteriyi kovmak nedir...

Kuaförler genelde parayı kimden kazanacaklarsa /kazanıyorsa (sürekli müşteriler özellikle)onlara öncelik veriyorlar.
4.bayan sorsaymış ne kadar sürer diye. Tek kişi çalışıyorsa 45 dakikadan fazla bekleyecegi aşikârmış zaten zira 3 kişi varmış içerde halihazırda.
4.bayana tavsiyem daha profesyonel bir yere gitsin,tek kişi çalışan kuaförlerden ziyade. Müşterisinin ağzıyla konuşan"ama kimseyi alma dedi"diyen bir kuaför profesyonel değildir.

4. bayan kuaföre girdiğinde müşterileri görünce sormalıydı ne kadar beklerim diye, randevun yoksa sabaha kadar da beklersin yani.
O sormasa bile kuaför hoşgeldiniz ama şu kadarlık işim var, bekleteceğim diye bilgi vermeliydi.
Bu çok bilinmeyenli denklemin iki amatör cevabı var oda 4.bayan ve kuaför. İkisi de iş bilmiyor.

Herkese tek tek teşekkür ederim. Üslup için affola. Cevaplar benim için yeterli.

Huysuzluk yapan bebek haklı

gorunurde kuaför müsteri ilişkisi gibi görünsede
bence arada baska husumet var
yoksa kımse musterısıne boyle davranmaz

ne kadar ayıp
kuaförün yaptığı
sanki bulunmaz hint kumaşı

kadını 45 dk beklettikten sonra daha 1 saat var git oyalan deyince laf etmesi normal
ki kadın dünde geldim demiş
daha önem vereceğine sıra isteyeceğine (ben kaç defa karşılaştım küçük çocuğu olan bayan için çocuk durmaz sıranızı verebilir misiniz? diyen anne veya kuaför ile ki doğrusu da bu yani çocuk bu sustan anlamaz)

4.5 yasındaki cocuk bekler öyle bebl degil. kuaförde mevburen sıra var uyulmadı lazım cok gerek olmadıkca.
ama kuaför ayrı bir kafaymıs tok esnaf ama hersyden önce saygısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…